- 21 Mart 2015
- 6.958
- 9.533
- 198
Ya ben kendime yeni gectim daha bi kaban bi trenckot aldm dısımı kapattm en azindanYok ya bitmiyorgöğüs ucu kalkani mesela alayim mi almayim mi?bi yandan kış geldi üstüme giyecek bisey bulamaz oldum ,ayriyeten ana kucagi alinacak mi? Daha yeni lohusa geceliklerine harcama yaptim henüz sütyen,çamaşır yok valla annemle k.v devreye girdi artik eşim kafayi sıyırmak uzere alip almamakta kararsiz olduğun biseyler var mi bana fikir verin...bu aradaev çığrından çıktı kadin gelmesi gerekiyor ayarlarim bozuldu valla haaa sonradan aklima geldi bi de bebek bakim çantası var
Kışlık bol kazaklarınız yok mu. Açıkmısın bilmiyorum ama sweat taryt idare et derim kıyafete şu aşamada para harcamaman iyi olur. Sütyen çamaşır da şöyle lohusa sütyeni falan mı? Anakucapını bana Bi görsel at ben onları Bi ayıramıyorum birbirinden ne nedir kendimce fikrimi verebilirimYok ya bitmiyorgöğüs ucu kalkani mesela alayim mi almayim mi?bi yandan kış geldi üstüme giyecek bisey bulamaz oldum ,ayriyeten ana kucagi alinacak mi? Daha yeni lohusa geceliklerine harcama yaptim henüz sütyen,çamaşır yok valla annemle k.v devreye girdi artik eşim kafayi sıyırmak uzere alip almamakta kararsiz olduğun biseyler var mi bana fikir verin...bu aradaev çığrından çıktı kadin gelmesi gerekiyor ayarlarim bozuldu valla haaa sonradan aklima geldi bi de bebek bakim çantası var
Ay bizim daha bir sürü eksik varAnnem sert olur diyor akşam eşim gelince açıp bakacagim sert mi yumuşak mi?bişey alıyoruz bi de ekstra masraf için başka bişey çıkıyorpek bi ihtiyacımız kalmadi artik alışveriş olayını noktalandirmak ıstiyorum ama mümkün olmuyor
Bende bi anakucagı hangisi diye dusundumKışlık bol kazaklarınız yok mu. Açıkmısın bilmiyorum ama sweat taryt idare et derim kıyafete şu aşamada para harcamaman iyi olur. Sütyen çamaşır da şöyle lohusa sütyeni falan mı? Anakucapını bana Bi görsel at ben onları Bi ayıramıyorum birbirinden ne nedir kendimce fikrimi verebilirim
Pijama lc den almıştım tamam mı bakarsanYa ben kendime yeni gectim daha bi kaban bi trenckot aldm dısımı kapattm en azindansimdi sırada pijema var ben gecelik giyebilen birisi degilim rahat edemem dugmeli normal pijema alicam nurselegin ki gibi kalkan meselesine gelince suanlık almayı dusunmuyorum ama krem almmam lazim bitmiyorda bitmiyor....
Aslında ilk günler bu daha iyi olabilir ama beden yine sorunYün korse
Hasyün Ince Korse % 100 Yün Bel Korsesi Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Hasyün Ince Korse % 100 Yün Bel Korsesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.m.trendyol.com
Ay evet burda lc de bulamadm carsamba insallah komtrol var gittigimde ordaki lc ye bakicam en uygun o yine bide esofman almam lazim evdekiler gobegimi sıkıyor kremde lansinoh alicam takipteyim dogal kalkan ne kizPijama lc den almıştım tamam mı bakarsan
Kremi de pahalı alma lansinoh indirime girerse al bence. Kalkan da almayacaksan sana doğal kalkan göstereyim nolur nolmaz diye
Hamile taytim var kışlık .ama kazaklarim çok dökümlü değil bi göz atayim dolaba belki bol bişeyler bulurum sunun şurasında 3 ay kaldi masraf yapmak bana da çok dogru gelmiyor çamaşırdan kastim hastane çantasına konulacak emzirme sütyeni falan. Ana kucağı gorseli atarim ama bi arkadaşım pusetinkini evde kullanabilirsin dedi bilemedim onuKışlık bol kazaklarınız yok mu. Açıkmısın bilmiyorum ama sweat taryt idare et derim kıyafete şu aşamada para harcamaman iyi olur. Sütyen çamaşır da şöyle lohusa sütyeni falan mı? Anakucapını bana Bi görsel at ben onları Bi ayıramıyorum birbirinden ne nedir kendimce fikrimi verebilirim
Olmaz insallah icini ferah tut bol antikorlar olsun insallahhh bebise de sana da Allah ım herkesten bu illeti uzak etsinKızlar aşımı oldum az önce. İnşallah zararlı etkileri varsa uzak etsin Rabbim hele yavrularımdanDaha on dakika oldu tetanozdan daha iyiyim inşallah da sıkıntı olmaz
Amiin inşallah kuzum aminOlmaz insallah icini ferah tut bol antikorlar olsun insallahhh bebise de sana da Allah ım herkesten bu illeti uzak etsin
Kalkan meselesini bende rafa kaldırıyorum o zamanYa ben kendime yeni gectim daha bi kaban bi trenckot aldm dısımı kapattm en azindansimdi sırada pijema var ben gecelik giyebilen birisi degilim rahat edemem dugmeli normal pijema alicam nurselegin ki gibi kalkan meselesine gelince suanlık almayı dusunmuyorum ama krem almmam lazim bitmiyorda bitmiyor....
Evet lierac 166 ya düsmüs ama elim varmıyor bir türlü almayaKalkan meselesini bende rafa kaldırıyorum o zamanablam hiç kullanmadi onlardan bi sorunda yaşamadı duruma göre bakalim ona.krem ne kremi ?göğüs için mi krem deyince çatlak kremide bitmek üzere
Dualar sizinle kizlar rabbim müjdeli haberler verdirsin insallah❤İnşallah canım benim.
Günaydınlar, inşallah canım inşallah.
İnşallah güzel haberler getiririz canım.
Ana kucağını henüz almadim canim bebek arabasinin o elde taşınan yeri var şimdilik ev içine ayri bisey alayim mi diye düşündüm yemek yaparken iş yaparken oyalanir mi diyeAy bizim daha bir sürü eksik varama dediğin gibi bitmiyor da. Endişem yenidoğan için konforsuz olması onlar oturamıyor filan ya bir iki ay ihtiyaç olabilir mi diyorum. Bizim de kargo bugün gelecek inşallah. Siz hangi ürünü aldınız ?
İlk bebek alisverisi yaparken tabi durum bu kadar sıkıntılı degildi bi gaza gelip almıstık e bebektenAna kucağını henüz almadim canim bebek arabasinin o elde taşınan yeri var şimdilik ev içine ayri bisey alayim mi diye düşündüm yemek yaparken iş yaparken oyalanir mi diye
Sen şu oyuncaklı filan oluyor onları diyorsun kuzum ben puset için demiştim bebek taşıma amacıyla. Bazı ürünler var çok güzel gerçektenAna kucağını henüz almadim canim bebek arabasinin o elde taşınan yeri var şimdilik ev içine ayri bisey alayim mi diye düşündüm yemek yaparken iş yaparken oyalanir mi diye
Ay evet burda lc de bulamadm carsamba insallah komtrol var gittigimde ordaki lc ye bakicam en uygun o yine bide esofman almam lazim evdekiler gobegimi sıkıyor kremde lansinoh alicam takipteyim dogal kalkan ne kiz
Hmm benim de niyetim 1 tane sütyen 2 atlet almak. Hamile külotu sezeryana olmaz zaten temiz pamuklu 3 çamaşır koysam yetr çantaya diyorum. Sen bana görsel at görsel o kavramlar bende karmakarışıkHamile taytim var kışlık .ama kazaklarim çok dökümlü değil bi göz atayim dolaba belki bol bişeyler bulurum sunun şurasında 3 ay kaldi masraf yapmak bana da çok dogru gelmiyor çamaşırdan kastim hastane çantasına konulacak emzirme sütyeni falan. Ana kucağı gorseli atarim ama bi arkadaşım pusetinkini evde kullanabilirsin dedi bilemedim onu
BuAy evet burda lc de bulamadm carsamba insallah komtrol var gittigimde ordaki lc ye bakicam en uygun o yine bide esofman almam lazim evdekiler gobegimi sıkıyor kremde lansinoh alicam takipteyim dogal kalkan ne kiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?