Yamuna veya owli arasında kararsızım kuzum yamuna çok sert ama sanırım
Evet yamunayı zırh gibi diye biliyorum. Hamile kalmadan evvel yamunaya denk gelmiş ve ilerde olur ya ihtiyaç olursa bunu alırım diyordum epey faydalı olduğunu da duydum. Ama sonra bu owliyi falan da öğrendim bunun da memnuniyeti çok ve diğerinden çok daha uygun. Bi de ben 127 ye aldım indirimdeyken yani biliyorsun

Canımmmmmmmm, inşallah güzel haberler veririz size.
Çok teşekkür ederim tavsiyelerin için, geçen sefer 1,5lt içmiştim.
Baya zorlanmıştım, 2-3 kere tuvalete çıkmıştım.
Şimdi 1lt, onu da merkeze gidince içmeyi düşünüyorum.
Bakalım, hayırlısı inşallah.
Duanızda unutmayın.

Kuzummm sende tubaa da ınsallahh hayırlısı ıle alıp gelıceksınız
Gıderken yolda veya gıtmeden fetıh okuyun kızlar emınım kı duanızı yapıyorsunuzdur ama ben fetıh suresının sırrına cok ınanıırım nacızane fikrim rabbım muvaffak eylesın cıktıgınız yolda

Ay yer misin cidden yersen mutlu olurum cihazlar bence iyi eskiye nazaran çok su içmesekte görüntü kalitesi iyi oluyor

Yaaa almış mıydın kuzum eee sen her şeyi tamamlamışsın valla ufak ufak

Dualarımız sizinle kuzum girmeden yine yazın bize o esnada da edelim inşallah

İnşallah canım benim.
Dua da ederiz tabii ama siz de edin.

amin inşallah cnmm.ben dinlemeye başladım bile

Ilk torun ilk gelinim gene kiyamiyorumda dedim iciniz den ne geciyosa ne heves ediyosaniz yapin dedim
Ben de ilk torun ilk gelin benmki söylüyor en sonunda ama siz bilirsiniz diyor ben de kendi fikrmi söylüyorm direk ‍♀ karışılmasını sevmiyorum hiç

Biontech oldum ben canim niye gec olasin ? Kilya 30 haftalara yaklasiyor ama yarin olcak mesela Doktorun dedigi uc aydan sonra olabilirsin di kuzucum icin rahat etsin bence
Anladım canım. Ya gercekten öyle zamanda hamile kaldıkki ikilem yaşıyorz ve hiçbirseyi riskede atamıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…