Evet yamunayı zırh gibi diye biliyorum. Hamile kalmadan evvel yamunaya denk gelmiş ve ilerde olur ya ihtiyaç olursa bunu alırım diyordum epey faydalı olduğunu da duydum. Ama sonra bu owliyi falan da öğrendim bunun da memnuniyeti çok ve diğerinden çok daha uygun. Bi de ben 127 ye aldım indirimdeyken yani biliyorsunYamuna veya owli arasında kararsızım kuzum yamuna çok sert ama sanırım
Estağfurullah sırayla noluyo bizenurselek sagol kuzu hanı derler ya uzerımee sanki ölü topragı atılmıs gıbı oyleyım kendıme gelemıyorum bı turlu
Canımmmmmmmm, inşallah güzel haberler veririz size.tupaaaaa hayrunnisa85 kızlaaar İnşallah yarın başlayacak olan sürecinizde pozitif sonuçlarınızın sevincini paylaşmak nasip olur Her şey çok güzel geçsin birlikte gün sayalım ama şimdiden söylüyorum erken test yapmayın güzel bir uyku çekin böyle zinde rahat olun. Bir de aşırı su içmeyin
Kuzummm sende tubaa da ınsallahh hayırlısı ıle alıp gelıceksınızCanımmmmmmmm, inşallah güzel haberler veririz size.
Çok teşekkür ederim tavsiyelerin için, geçen sefer 1,5lt içmiştim.
Baya zorlanmıştım, 2-3 kere tuvalete çıkmıştım.
Şimdi 1lt, onu da merkeze gidince içmeyi düşünüyorum.
Bakalım, hayırlısı inşallah.
Duanızda unutmayın.
Ay yer misin cidden yersen mutlu olurumiçerim tabi cnmm.tatlı da yiyim midedim zaten hemşireye bu sefer yarım litre içip geleceğim.diğer transferde de 2 de orada olduk 15.30 da ancak oldu olmuştu transferim.bende suyu içeyim direk mseaneye iniyor mübarek.birde 45 dk yattım zor dayandım
Aaa nasıl ki görsel marka var mı kuzumKızlar korse olarak şu klasik yün korselerden (anne korseleri)düşünüyorum, kullananlar çok övdüler.
Yaaa almış mıydın kuzum eee sen her şeyi tamamlamışsın valla ufak ufakEvet yamunayı zırh gibi diye biliyorum. Hamile kalmadan evvel yamunaya denk gelmiş ve ilerde olur ya ihtiyaç olursa bunu alırım diyordum epey faydalı olduğunu da duydum. Ama sonra bu owliyi falan da öğrendim bunun da memnuniyeti çok ve diğerinden çok daha uygun. Bi de ben 127 ye aldım indirimdeyken yani biliyorsun
Dualarımız sizinle kuzum girmeden yine yazın bizeCanımmmmmmmm, inşallah güzel haberler veririz size.
Çok teşekkür ederim tavsiyelerin için, geçen sefer 1,5lt içmiştim.
Baya zorlanmıştım, 2-3 kere tuvalete çıkmıştım.
Şimdi 1lt, onu da merkeze gidince içmeyi düşünüyorum.
Bakalım, hayırlısı inşallah.
Duanızda unutmayın.
Son alışverişte verdim siparişi indirimde işte yavrum daha gelmedi. Ama var işte baya şey daha maalesefYaaa almış mıydın kuzum eee sen her şeyi tamamlamışsın valla ufak ufak
İnşallah canım benim.Kuzummm sende tubaa da ınsallahh hayırlısı ıle alıp gelıceksınız
Gıderken yolda veya gıtmeden fetıh okuyun kızlar emınım kı duanızı yapıyorsunuzdur ama ben fetıh suresının sırrına cok ınanıırım nacızane fikrim rabbım muvaffak eylesın cıktıgınız yolda
Ederız canımmİnşallah canım benim.
Dua da ederiz tabii ama siz de edin.
Biontech oldum ben canim niye gec olasin ?Hangi aşıyı oldun canım biontech mi
Ben şuan 15+4 gec mi kaldım sizce cok kararsızım
amin inşallah cnmm.ben dinlemeye başladım bileKuzummm sende tubaa da ınsallahh hayırlısı ıle alıp gelıceksınız
Gıderken yolda veya gıtmeden fetıh okuyun kızlar emınım kı duanızı yapıyorsunuzdur ama ben fetıh suresının sırrına cok ınanıırım nacızane fikrim rabbım muvaffak eylesın cıktıgınız yolda
yemem miAy yer misin cidden yersen mutlu olurumcihazlar bence iyi eskiye nazaran çok su içmesekte görüntü kalitesi iyi oluyor
Allahık kabul eylesinamin inşallah cnmm.ben dinlemeye başladım bile
amin cnm inşallahhh.Allahık kabul eylesin
Ben de ilk torun ilk gelinIlk torun ilk gelinimgene kiyamiyorumda dedim iciniz den ne geciyosa ne heves ediyosaniz yapin dedim
Tatlı yenilmez mi sevilmez mi yayemem mitatlı sevmeyen benin canı tatlı çekiyor bu ara delireceğim
Ay merak ettim benm eşim ne kdr fiyat verirdiYa valla kafamı çorba etti ya aşılmaz bişeye böylr. Montessori diyr gittik konuştukça onlar pahalıya geliyo diye yine montessori model ama kaplama beyaz diyeyim sana 12bin çekti. Ne nakite indirim var ne bişeye
Anladım canım. Ya gercekten öyle zamanda hamile kaldıkki ikilem yaşıyorz ve hiçbirseyi riskede atamıyoruzBiontech oldum ben canim niye gec olasin ?Kilya 30 haftalara yaklasiyor ama yarin olcak mesela Doktorun dedigi uc aydan sonra olabilirsin di kuzucum icin rahat etsin bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?