Şeyi düşünüyorum. Doktor randevuma 2 gün kala mı yaptırayım yani aşı oliyim Bi 2 gün sonra da doktora gidip görmüş olurum rahatlarım diye, yoksa doktora gideyim görüyüm sonra gidip yaptırayım. Ama bu sefer de randevuya kadar içim içimi mi yer acabaYa en dogru kararı kendin verirsin canım ben hep olmaktan yana oldum hele su son zamanlarda ama iste karar senin tabi
Bel desteği vardı kuzumEğer bel destekliyse gerek yok diyorlar canım
Bn galiba kontrolden önce yaptırdim ama ben 2 doktora gidiyorum ya birinden ciktim digerine 1 hafta kala mı ne yaptırdm tetanoz 2.doz oldun mu onun çakısmasnŞeyi düşünüyorum. Doktor randevuma 2 gün kala mı yaptırayım yani aşı oliyim Bi 2 gün sonra da doktora gidip görmüş olurum rahatlarım diye, yoksa doktora gideyim görüyüm sonra gidip yaptırayım. Ama bu sefer de randevuya kadar içim içimi mi yer acaba
Hııı dur bakim şimdi. Ozman şöyle yaparım. Haftaya çarşamba ayın 6sında randevum var doktoruma. Tetanoz 2.dozumu da vurulmuştum onun 2.haftası da ayın 4ündr dolmuş oluyo. Ozamn ya 4ü ya 5indr olurum biontech çarşamba d a kendi kendi doktoruma kontrolğme giderim nasılllBn galiba kontrolden önce yaptırdim ama ben 2 doktora gidiyorum ya birinden ciktim digerine 1 hafta kala mı ne yaptırdm tetanoz 2.doz oldun mu onun çakısmasn
Bence daha mantıklı hem icin rahatlar aşı sonrası bebisleri görürsn hem aklına kötüyüde getirme Allah ın izniyle hicbisey olmazHııı dur bakim şimdi. Ozman şöyle yaparım. Haftaya çarşamba ayın 6sında randevum var doktoruma. Tetanoz 2.dozumu da vurulmuştum onun 2.haftası da ayın 4ündr dolmuş oluyo. Ozamn ya 4ü ya 5indr olurum biontech çarşamba d a kendi kendi doktoruma kontrolğme giderim nasılll
İnşallah en az senin kadar sıkıntısız olurBence daha mantıklı hem icin rahatlar aşı sonrası bebisleri görürsn hem aklına kötüyüde getirme Allah ın izniyle hicbisey olmaz
Aminn aminnİnşallah en az senin kadar sıkıntısız olur
İnşallah kuzum. Sen olmaya karar verdin mi ?Ohh güzel hadi inşallah bir sıkıntı yaşamazsın geçmiş olsun
Sıra bende
Bne bunu almıştim 200 liraydı galiba ama gecen gördm indirime gireni de vardı 150 lira felandı yani is görsün yeter
Benim annemde diz ameliyatı olacak ama evlatlar arasi masraf paylaşımı yaptırmıyorAyy kızlar size bir derdimi acmak istiyorum sizce ben fesatlık mı yapıyorum benim kayınvalide sürekli hastadır dizi agrir sorunlarida var suyu azalmis vs ameliayt olmasi lazim ama erken gerek yok diyor dr fizige felan gidiyor arada ne ilac bulsa ozellikle pahaliysa mutlaka aldirir genelde bizim izin zamanimiza gelir bu durum ameliyat demeyen doktoru sevmez baska bakar simdide yine dr bulmus bi degisik tedavi demis kendince 3 cocuguna paylastirmis oayimiza 1000 tl dusuyormusbn sinirlendim su zamanda bana destek olmadiklari gibi ekstra külfet oluyorlar gercekten hayatimda tek kuruslarini gormedim ama biz hep verdik ama suan o zaman da degiliz esimde yazik ne desin geri o uzulmesin diye tamsm dedim ama icim icimi yiyor inanın sizce ben haksiz miyim
Ya sorma bu ameliyat bile degil o kadar luzumsuz birsey ki deneme yanilma daha 2 ay once yaptirdik ucretli die istedi sırf onun hevesi bitti bu cıktı para konusu olunca evlat bakmak zorun evet ama yani hersyein zamani var kendiniz yapin birazda gercekten cok sinir oldum kendi ailem asla boyle bisye istemez hele su durumdaBenim annemde diz ameliyatı olacak ama evlatlar arasi masraf paylaşımı yaptırmıyoreşinin ailesinde böyle bir adet mi varmış
Böyle emrivaki olması hoş olmuyor bir kere. Söylese bizde destek çıkarız filan deseniz bir kere daha hoş olur. İkinci husus dediğin gibi ekstra bir durumun içinde iken size anlayışlı olması gerekir. Bir de acil mi yani bilemedim. Rabbim şifa versin bir kere hastalık çekmek zor. Faydası olacak mı ki nasıl bir tedavi. Yani çocuğu bekler ilgi göstersin ister anlıyorum ama usul önemliAyy kızlar size bir derdimi acmak istiyorum sizce ben fesatlık mı yapıyorum benim kayınvalide sürekli hastadır dizi agrir sorunlarida var suyu azalmis vs ameliayt olmasi lazim ama erken gerek yok diyor dr fizige felan gidiyor arada ne ilac bulsa ozellikle pahaliysa mutlaka aldirir genelde bizim izin zamanimiza gelir bu durum ameliyat demeyen doktoru sevmez baska bakar simdide yine dr bulmus bi degisik tedavi demis kendince 3 cocuguna paylastirmis oayimiza 1000 tl dusuyormusbn sinirlendim su zamanda bana destek olmadiklari gibi ekstra külfet oluyorlar gercekten hayatimda tek kuruslarini gormedim ama biz hep verdik ama suan o zaman da degiliz esimde yazik ne desin geri o uzulmesin diye tamsm dedim ama icim icimi yiyor inanın sizce ben haksiz miyim
Görmemişim hemen okuyorumAminn aminnyukardaki mesajima ne diyorsun sence ben fesatlık mı yapıyorm
Ben öncesinde biliyorsun cuma günü burada bir doktora gittim hemen bir göreyim hem içim rahat etsin hem bebekler nasıl diye. Mesela suyu biraz fazla dedi ya şimdi aşıdan sonra gittiğimde doktor böyle deseydi aman aşımı yaptı diye kendimi yerdim biliyorum. 10 gün sonra da kendi muayenem var o kadar sabrederim aksi bir şey çıkmazsa aşıdan sonra da görmüş olurum dedim. Allah a şükür yaptıranlarda sorun olan yok bebek gelişimi açısından inşallah ne yavrular ne biz olumsuz bir şey yaşamadan atlatırızŞeyi düşünüyorum. Doktor randevuma 2 gün kala mı yaptırayım yani aşı oliyim Bi 2 gün sonra da doktora gidip görmüş olurum rahatlarım diye, yoksa doktora gideyim görüyüm sonra gidip yaptırayım. Ama bu sefer de randevuya kadar içim içimi mi yer acaba
Iste bunlara sinir oluyorum hep boyleler senin durumun var mi oglum esinle de aran bozulmasn boyle bir sıkıntm var ama felan dese neyse bildigin gulerek gayet rahat anlatiyor hic acil bisey degil canim prp gibi bisey yapacaklarmis e 2 ay once igmeye de iyi diyordu onu yaptirdik simdi bu cıktı kendilerinden bisey isteyen yokta kostek olmasalar o bile yetiyor bi türlu elimizin sıkısık oldughna ikna edemiyoruzBöyle emrivaki olması hoş olmuyor bir kere. Söylese bizde destek çıkarız filan deseniz bir kere daha hoş olur. İkinci husus dediğin gibi ekstra bir durumun içinde iken size anlayışlı olması gerekir. Bir de acil mi yani bilemedim. Rabbim şifa versin bir kere hastalık çekmek zor. Faydası olacak mı ki nasıl bir tedavi. Yani çocuğu bekler ilgi göstersin ister anlıyorum ama usul önemli
Anneme kesin değil ama ozon tedavisi ağrılarını azaltır demiş doktor baya baya da bir fatura çıktı. Anneme git dedik mesela biz de destek çıkarız. Annem yok kesinliği de yok zaten o kadar vermek şu an mantıklı gelmiyor dedi. Yani bu işler biraz karşılıklı düşünce ile ilerler. Kızmakta haklısın bende kızardım açıkçası ama dediğim gibi durumdan daha çok üslup sinirime dokunurdu. Çünkü bir hiçmişsin gibi oluyorIste bunlara sinir oluyorum hep boyleler senin durumun var mi oglum esinle de aran bozulmasn boyle bir sıkıntm var ama felan dese neyse bildigin gulerek gayet rahat anlatiyor hic acil bisey degil canim prp gibi bisey yapacaklarmis e 2 ay once igmeye de iyi diyordu onu yaptirdik simdi bu cıktı kendilerinden bisey isteyen yokta kostek olmasalar o bile yetiyor bi türlu elimizin sıkısık oldughna ikna edemiyoruz
Aynen öyle canım bu tedavide öyle kesinligi yok sirf heves onun ki baska bisey degil ben yokmusum gibi davranması da ayrı bir olay esime anlatıyorum haklsn ama bizde böyle iste cocuk mecburdur diyor ben ayrı deli oluyorm en basta hayır dedirttm baktm esim üzülüyor bu sefer lanet olsn tamam de dedim ama bu sefer de ben üzüldmAnneme kesin değil ama ozon tedavisi ağrılarını azaltır demiş doktor baya baya da bir fatura çıktı. Anneme git dedik mesela biz de destek çıkarız. Annem yok kesinliği de yok zaten o kadar vermek şu an mantıklı gelmiyor dedi. Yani bu işler biraz karşılıklı düşünce ile ilerler. Kızmakta haklısın bende kızardım açıkçası ama dediğim gibi durumdan daha çok üslup sinirime dokunurdu. Çünkü bir hiçmişsin gibi oluyor
Olmuş artık kuzum üzme kendini. Annesi ya ne olursa olsun o da arada kalır. Allah kendi bir anlayış ihsan etsin kayınvalidene.Aynen öyle canım bu tedavide öyle kesinligi yok sirf heves onun ki baska bisey degil ben yokmusum gibi davranması da ayrı bir olay esime anlatıyorum haklsn ama bizde böyle iste cocuk mecburdur diyor ben ayrı deli oluyorm en basta hayır dedirttm baktm esim üzülüyor bu sefer lanet olsn tamam de dedim ama bu sefer de ben üzüldm
Dediğin gibi herşeyin bi zamani var insan herşeyi düşünüyor nasil alinacak diye daha önümüzde doğum masrafi var şu zamanda talepte bulunmamaları lazimYa sorma bu ameliyat bile degil o kadar luzumsuz birsey ki deneme yanilma daha 2 ay once yaptirdik ucretli die istedi sırf onun hevesi bitti bu cıktı para konusu olunca evlat bakmak zorun evet ama yani hersyein zamani var kendiniz yapin birazda gercekten cok sinir oldum kendi ailem asla boyle bisye istemez hele su durumda
Şimdi durumun aciliyetini sen gözlemleyebilirsin az çok tabi ama tahminimce dediğin gibi bir deneme yöntemi olucak bu gerçekten çok dayanamayacak durumda ağrısı varsa kadının 2 3 ay ertelemeye sabredemeyebilir. Ertelemesi de maddi anlamda Bişey ifade etmicek zaten. Çünkü herkes 1000er lira verecek diye kafa olarak emrivaki ve karşısındaki oğlu da olsa mecbur muş gibi davranan bir yapıda snaırım anne. Ben herşeyden evvel empati kurayım. Ameliyat olmuş benim dopumuma faydası bana yardımı olmuş olmamış orasını düşünmem ben, ben bana insanların zararı olmasın da Allah yardım eder hallederim kafasındayım hep. Ama maddi konuda biz biyerlerimizi sıkarken durdukyere bunu inat yapar gbi burnunuza sokmasına ben tahammül edemem 3 lira olsun 5 lira olsun. Düşüncesizliğe bakarım yani. Ha ben eşime tepkimi veririm düşünce olarak o da dayanamayıp verirse anne biz şuan sıkığız diyemiyorsa da yapacak bişe de kalmıyor yarın Bi gün çok sıkışınca da ailesinden destek istemeyi de bilmeli o halde diye düşünüyorumAyy kızlar size bir derdimi acmak istiyorum sizce ben fesatlık mı yapıyorum benim kayınvalide sürekli hastadır dizi agrir sorunlarida var suyu azalmis vs ameliayt olmasi lazim ama erken gerek yok diyor dr fizige felan gidiyor arada ne ilac bulsa ozellikle pahaliysa mutlaka aldirir genelde bizim izin zamanimiza gelir bu durum ameliyat demeyen doktoru sevmez baska bakar simdide yine dr bulmus bi degisik tedavi demis kendince 3 cocuguna paylastirmis oayimiza 1000 tl dusuyormusbn sinirlendim su zamanda bana destek olmadiklari gibi ekstra külfet oluyorlar gercekten hayatimda tek kuruslarini gormedim ama biz hep verdik ama suan o zaman da degiliz esimde yazik ne desin geri o uzulmesin diye tamsm dedim ama icim icimi yiyor inanın sizce ben haksiz miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?