Gerilmiş olabilirsin kuzum fark etmeden ama o sancılar normal bana da oluyor arada

İnşallah
Yaa deli valla bana da giriyordu Bi ara sıkça özellikle sabahları ya da çok ayakta durdumpumda. Magnezyumu ozamn başlamıştı işte. İçiyorsun dimi sen kesmedin

Onunla birlikte geçmiş olsun kuzum.
Evet temaslılara karantina yok artk semptom verirlerse pcr vermeleri gerekiyormul işte sadece

İnşallah
Yaa deli valla bana da giriyordu Bi ara sıkça özellikle sabahları ya da çok ayakta durdumpumda. Magnezyumu ozamn başlamıştı işte. İçiyorsun dimi sen kesmedin
Evet evet iciyorum gecen gece karin agrisiyla uyandm fasulyeye bagladim simdi kasiklarda bi gerginlik ufak sancılar oluyor bunu da kaynanama bagladmneyse son 2 gün kontrole insallah hersey yolundadır

Birde yalancı kasılma mı nedir onlarda olabiliyormuş normalmiş. Ay çok iyi az kalmış baya kuzum. Gözün aydın inşallah güzel geçecek
Ayy insallah ben o sancıdan süpheleniyorum ya cunku normalde hic böyle olmazdm dr ye deyim bakalım ne diyecek

Sağol kuzum Allahım hepimizi korusun Bu gidişle de biteceği yok gibi

Eşofman tarzı evde giymelik yumuş yumuş sıcacık bir takım önerisi. bel ayarı olmaması kötü bence ben kasvetli insanım cocuk içerde rahatmı diye düşün düşün kendmi yerim gördüğüm kdında da böyle durmuş ikisni de ekledm. Ama kumaş çok güzel 100 tl ye aldm indrmlerle şuan 140 olmus sanırm ama boyu benden kısa olanlara baya iyi olur boyum uzun diye göbeğin tam durmaması gereken yerinde duruyor

Eklentiler

• 8B4E44FE-779D-47FA-A378-EACBE12FAF34.webp
    55,6 KB · Görüntüleme: 51
  • 2B2F59B4-8BB4-4D27-991C-3C8E3936AE73.webp
    54,7 KB · Görüntüleme: 48
Son düzenleme:
Kızlar ben çıkıyorum evden, duanızda unutmayın.
Rabbim hayırlısıyla bu sefer tupaaaaa ve benim kucağımızı doldursun.
Amin cnm inşallah.Bende hastanedeyim embriyologla görüştük şimdi.1 tane 4aa bir tane 4bb iki embriyo transfer edecekler..
Rabbim gönlümüze göre olanı versin

Olsun olsun o da daha dinç çıkar yolu. Nöbet çıkışlarını biliriz daa nefret yani
Aaa ozaman kesin alışveriş de var o gün
Ya bebise artık alacagm bisey kalmadi yani bence tamam artık kendime alıcam biraz insallah hersey yolunda olurda esim diyo ki kendine de ne aliyorsan al ve bu alisveris mevzusu bitsin artik yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…