Gerilmiş olabilirsin kuzum fark etmeden ama o sancılar normal bana da oluyor aradaAyyy valla ne güzel zamanlarr Allah ım güzel güzel oynamayı da nasip etsin kızlar biraz omce bana bir sancı girdi cok zor kalktim kasiklarfa bi doluluk var hafif sancı simdi gecti iyimde sizlerde de oluyor mu ay dedik kaynanamin dedikodusunu yaptim ondan mi oldu
İnşallahAyyy valla ne güzel zamanlarr Allah ım güzel güzel oynamayı da nasip etsin kızlar biraz omce bana bir sancı girdi cok zor kalktim kasiklarfa bi doluluk var hafif sancı simdi gecti iyimde sizlerde de oluyor mu ay dedik kaynanamin dedikodusunu yaptim ondan mi oldu
Onunla birlikte geçmiş olsun kuzum.Maalesef canım bende kasım ayında geçirmiştim hiç belirtim olmadan temaslı olarak evdeydik 5 gün sonra test yaptırdık sadece benim pozitif çıktı.
İşin ilginç tarafı şuan vaka temaslılarda eğer aşılıysa karantina alınmıyorlar. Ki geçen hafta iş yerinde abinin oğlu temaslıydı baba çalışmaya devam etti. En kötüsü de bu yani vaka temaslılarda sokakta.
Evet evet iciyorum gecen gece karin agrisiyla uyandm fasulyeye bagladim simdi kasiklarda bi gerginlik ufak sancılar oluyor bunu da kaynanama bagladmİnşallah
Yaa delivalla bana da giriyordu Bi ara sıkça özellikle sabahları ya da çok ayakta durdumpumda. Magnezyumu ozamn başlamıştı işte. İçiyorsun dimi sen kesmedin
Belki de bilmiyorm ufak ufak sancı oluyor aralıklı bakalm son 2 gün kontrole insallahGerilmiş olabilirsin kuzum fark etmeden ama o sancılar normal bana da oluyor arada
Birde yalancı kasılma mı nedir onlarda olabiliyormuş normalmiş. Ay çok iyi az kalmış baya kuzum. Gözün aydın inşallah güzel geçecekBelki de bilmiyorm ufak ufak sancı oluyor aralıklı bakalm son 2 gün kontrole insallah
Hayırlı olsun canım şifa olsun hastalıklar uzak olsunKızlar aşımı oldum az önce. İnşallah zararlı etkileri varsa uzak etsin Rabbim hele yavrularımdanDaha on dakika oldu tetanozdan daha iyiyim inşallah da sıkıntı olmaz
YaaEvet evet iciyorum gecen gece karin agrisiyla uyandm fasulyeye bagladim simdi kasiklarda bi gerginlik ufak sancılar oluyor bunu da kaynanama bagladmneyse son 2 gün kontrole insallah hersey yolundadır
Ayy insallahBirde yalancı kasılma mı nedir onlarda olabiliyormuş normalmiş. Ay çok iyi az kalmış baya kuzum. Gözün aydın inşallah güzel geçecek
Ay evet aslinda yarin giderdm de esim nobet cikisi yol gitmeyelim die 1 gün ertledm keske yarın olaydıYaa
Son 2 mii en sevdiğim şey yaklaşan kontrol
Sağol kuzum Allahım hepimizi korusunÇok geçmiş olsun kuzum Rabbim esirgesin. Hamile halimle iki dakika aşı yaptırmaya çıktım millete saydırmaktan bir hal oldumkimse özen göstermiyor. Adam hastane içinde maske çenede. O yüzden de bitmiyor maalesef
Sağol canım valla zor zamanlar ne yapacağız bilemiyorumOnunla birlikte geçmiş olsun kuzum.
Evet temaslılara karantina yok artk semptom verirlerse pcr vermeleri gerekiyormul işte sadece
Olsun olsun o da daha dinç çıkar yolu. Nöbet çıkışlarını biliriz daa nefret yaniAy evet aslinda yarin giderdm de esim nobet cikisi yol gitmeyelim die 1 gün ertledm keske yarın olaydı
Amin cnm inşallah.Bende hastanedeyim embriyologla görüştük şimdi.1 tane 4aa bir tane 4bb iki embriyo transfer edecekler..Kızlar ben çıkıyorum evden, duanızda unutmayın.
Rabbim hayırlısıyla bu sefertupaaaaa ve benim kucağımızı doldursun.
Amin canımm ikiniz de tek bedende çift kişi dönün inşallahhhKızlar ben çıkıyorum evden, duanızda unutmayın.
Rabbim hayırlısıyla bu sefertupaaaaa ve benim kucağımızı doldursun.
Ya bebise artık alacagm bisey kalmadi yani bence tamam artık kendime alıcam biraz insallah hersey yolunda olurda esim diyo ki kendine de ne aliyorsan al ve bu alisveris mevzusu bitsin artik yeterOlsun olsun o da daha dinç çıkar yolu. Nöbet çıkışlarını biliriz daa nefret yani
Aaa ozaman kesin alışveriş de var o gün
Amiiin kuzum inşallahHayırlı olsun canım şifa olsun hastalıklar uzak olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?