Senin tam güzel denk gelmişti gerçektenBen öncesinde biliyorsun cuma günü burada bir doktora gittim hemen bir göreyim hem içim rahat etsin hem bebekler nasıl diye. Mesela suyu biraz fazla dedi ya şimdi aşıdan sonra gittiğimde doktor böyle deseydi aman aşımı yaptı diye kendimi yerdim biliyorum. 10 gün sonra da kendi muayenem var o kadar sabrederim aksi bir şey çıkmazsa aşıdan sonra da görmüş olurum dedim. Allah a şükür yaptıranlarda sorun olan yok bebek gelişimi açısından inşallah ne yavrular ne biz olumsuz bir şey yaşamadan atlatırız
Aynen oyle ama nerde onlarda o düsünce canımDediğin gibi herşeyin bi zamani var insan herşeyi düşünüyor nasil alinacak diye daha önümüzde doğum masrafi var şu zamanda talepte bulunmamaları lazim
Yok canım esim asla destek istemez zaten onalrda vermez onlarin durumu hep kötüdür hic iyi olmaz aman istemem kalsn da benim sinirimi bozan heveslenerek biseyler yapması daha 2 ay oldu igneye bi bekle bi faydasi olsun dr 3 ay demisti onu begenmedi buna gitti ne deyim Allah görüyor vallaŞimdi durumun aciliyetini sen gözlemleyebilirsin az çok tabi ama tahminimce dediğin gibi bir deneme yöntemi olucak bu gerçekten çok dayanamayacak durumda ağrısı varsa kadının 2 3 ay ertelemeye sabredemeyebilir. Ertelemesi de maddi anlamda Bişey ifade etmicek zaten. Çünkü herkes 1000er lira verecek diye kafa olarak emrivaki ve karşısındaki oğlu da olsa mecbur muş gibi davranan bir yapıda snaırım anne. Ben herşeyden evvel empati kurayım. Ameliyat olmuş benim dopumuma faydası bana yardımı olmuş olmamış orasını düşünmem ben, ben bana insanların zararı olmasın da Allah yardım eder hallederim kafasındayım hep. Ama maddi konuda biz biyerlerimizi sıkarken durdukyere bunu inat yapar gbi burnunuza sokmasına ben tahammül edemem 3 lira olsun 5 lira olsun. Düşüncesizliğe bakarım yani. Ha ben eşime tepkimi veririm düşünce olarak o da dayanamayıp verirse anne biz şuan sıkığız diyemiyorsa da yapacak bişe de kalmıyor yarın Bi gün çok sıkışınca da ailesinden destek istemeyi de bilmeli o halde diye düşünüyorum
Amin canım amin bende saldm artk napym Allah biliyor gorüyor Allah vicdan versin onalraOlmuş artık kuzum üzme kendini. Annesi ya ne olursa olsun o da arada kalır. Allah kendi bir anlayış ihsan etsin kayınvalidene.
İnşallah kuzumSenin tam güzel denk gelmişti gerçekten
Allahım büyüktür bakalım inşallah sağ salim atlatalım hepsini. Sen de daha d a dikkat et kendine bol suyunu ihmal etme
Hayır Canım fesatlık yapmıyorsun onların yaptığı ayıp oluyor. Şahsen ben isteyemem bile param varsa yaptırırım yoksa kimseye emrivaki yapamam yani ayıp etmişler senin için hiç sırası değil. Destek olacağına köstek olmak bu iş.Ayy kızlar size bir derdimi acmak istiyorum sizce ben fesatlık mı yapıyorum benim kayınvalide sürekli hastadır dizi agrir sorunlarida var suyu azalmis vs ameliayt olmasi lazim ama erken gerek yok diyor dr fizige felan gidiyor arada ne ilac bulsa ozellikle pahaliysa mutlaka aldirir genelde bizim izin zamanimiza gelir bu durum ameliyat demeyen doktoru sevmez baska bakar simdide yine dr bulmus bi degisik tedavi demis kendince 3 cocuguna paylastirmis oayimiza 1000 tl dusuyormusbn sinirlendim su zamanda bana destek olmadiklari gibi ekstra külfet oluyorlar gercekten hayatimda tek kuruslarini gormedim ama biz hep verdik ama suan o zaman da degiliz esimde yazik ne desin geri o uzulmesin diye tamsm dedim ama icim icimi yiyor inanın sizce ben haksiz miyim
Iyi bari icim rahatladı ben kendim abartıyor muyum aceba felan diyodum artık sinirlerim bozulduHayır Canım fesatlık yapmıyorsun onların yaptığı ayıp oluyor. Şahsen ben isteyemem bile param varsa yaptırırım yoksa kimseye emrivaki yapamam yani ayıp etmişler senin için hiç sırası değil. Destek olacağına köstek olmak bu iş.
Sıkmamaya çalış canını. Yok valla ben de sıkılıksam böyle bir durumda canım sıkılrıdı. Süresi var madem dur bi bekle bakayım fayda görüyormusun görmüyormusun. Neyse napcaksın. Eşin arada kalıyor sanırım, anladığım kadarıyla da yumuşak huylu ne sana ne oraya bişey diyebiliyor. Sen yine onun hatrına ses etme yanında ol mademYok canım esim asla destek istemez zaten onalrda vermez onlarin durumu hep kötüdür hic iyi olmaz aman istemem kalsn da benim sinirimi bozan heveslenerek biseyler yapması daha 2 ay oldu igneye bi bekle bi faydasi olsun dr 3 ay demisti onu begenmedi buna gitti ne deyim Allah görüyor valla
Ben de azalttım nasıl 3 litre içermişim anlamıyorumİnşallah kuzumAy evet suyu azalttım ya dikkat etmem gerekiyor
Zaten onun hatrina hicbisey demiyorum esim cok iyi yumusak basli bir insandır kimse kırılsn istemez ne deyim Allah gonlune gore verdin onunfaSıkmamaya çalış canını. Yok valla ben de sıkılıksam böyle bir durumda canım sıkılrıdı. Süresi var madem dur bi bekle bakayım fayda görüyormusun görmüyormusun. Neyse napcaksın. Eşin arada kalıyor sanırım, anladığım kadarıyla da yumuşak huylu ne sana ne oraya bişey diyebiliyor. Sen yine onun hatrına ses etme yanında ol madem
Amin canım inşallahZaten onun hatrina hicbisey demiyorum esim cok iyi yumusak basli bir insandır kimse kırılsn istemez ne deyim Allah gonlune gore verdin onunfa
Ahh hadi bakalımm neler geliyorAmin canım inşallah
Ay benim kargolar geliyor parça parça
Isı nem ölçer askı ilk eğitim kartı geldi. Kartlara ayrı duygulandım niyeyse bazen niye böylr saçma Bi insanım diyorumAhh hadi bakalımm neler geliyor
İki doz yapanlar da pozitif oluyor evet ama nasıl geçiriyorlar bence bunu değerlendirmek lazım. Farzı misal haluk levent 2 doz aşılıyım diyor turneye çıkıcak rutin pcr da pozitif çıkıyo. Ama adam kendi söylüyor gerçi bünyeyle de mi alakalı bilmiyorum ama ben nasıl pozitifim bilmiyorum şuan hiçbirşey semptom yok bende diyor. Yani inan Allah bullağız artık eşimin işyerinde kiler şüpheyle pcr veriyorlar ben çok korkuyorum sabahtan akşama kadar iç içelerKızlar bu hafta sonu yine kontrolüm var tekrar aşı soracağım doktoruma. Evde olsam sorun değil ama sürekli insan arasındayım sokaklardayım,toplu taşımadayım. İlk zamanlar bu kadar durum kötü değildi ama aşı olanlarda pozitif olmaya başladı. Artık iyice tırsıyorum iş yerinden bir abi 2 doz aşılı şuan pozitif.
Ve dün 11 yaşındaki yeğenimde pozitif . Allah sonumuzu hayır etsin inşallah.
Havalar soğudu ya biraz canım istemiyor su içmek. Doktor iki buçuk üç litre iç dedi. Ben iki litre içiyorumBen de azalttım nasıl 3 litre içermişim anlamıyorum2. 750ml e başladım yeni ak
2 2.5 yeter diyor ya benim doktor da. Ama bazan içmeyi unutuyorumHavalar soğudu ya biraz canım istemiyor su içmek. Doktor iki buçuk üç litre iç dedi. Ben iki litre içiyorum
Çok geçmiş olsun kuzum Rabbim esirgesin. Hamile halimle iki dakika aşı yaptırmaya çıktım millete saydırmaktan bir hal oldumKızlar bu hafta sonu yine kontrolüm var tekrar aşı soracağım doktoruma. Evde olsam sorun değil ama sürekli insan arasındayım sokaklardayım,toplu taşımadayım. İlk zamanlar bu kadar durum kötü değildi ama aşı olanlarda pozitif olmaya başladı. Artık iyice tırsıyorum iş yerinden bir abi 2 doz aşılı şuan pozitif.
Ve dün 11 yaşındaki yeğenimde pozitif . Allah sonumuzu hayır etsin inşallah.
Ayyy valla ne güzel zamanlarr Allah ım güzel güzel oynamayı da nasip etsin kızlar biraz omce bana bir sancı girdi cok zor kalktim kasiklarfa bi doluluk var hafif sancı simdi gecti iyimde sizlerde de oluyor mu ay dedik kaynanamin dedikodusunu yaptim ondan mi olduIsı nem ölçer askı ilk eğitim kartı geldi. Kartlara ayrı duygulandım niyeyse bazen niye böylr saçma Bi insanım diyorum
Maalesef canım bende kasım ayında geçirmiştim hiç belirtim olmadan temaslı olarak evdeydik 5 gün sonra test yaptırdık sadece benim pozitif çıktı.İki doz yapanlar da pozitif oluyor evet ama nasıl geçiriyorlar bence bunu değerlendirmek lazım. Farzı misal haluk levent 2 doz aşılıyım diyor turneye çıkıcak rutin pcr da pozitif çıkıyo. Ama adam kendi söylüyor gerçi bünyeyle de mi alakalı bilmiyorum ama ben nasıl pozitifim bilmiyorum şuan hiçbirşey semptom yok bende diyor. Yani inan Allah bullağız artık eşimin işyerinde kiler şüpheyle pcr veriyorlar ben çok korkuyorum sabahtan akşama kadar iç içeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?