Senin tam güzel denk gelmişti gerçekten
Allahım büyüktür bakalım inşallah sağ salim atlatalım hepsini. Sen de daha d a dikkat et kendine bol suyunu ihmal etme

Yok canım esim asla destek istemez zaten onalrda vermez onlarin durumu hep kötüdür hic iyi olmaz aman istemem kalsn da benim sinirimi bozan heveslenerek biseyler yapması daha 2 ay oldu igneye bi bekle bi faydasi olsun dr 3 ay demisti onu begenmedi buna gitti ne deyim Allah görüyor valla

Hayır Canım fesatlık yapmıyorsun onların yaptığı ayıp oluyor. Şahsen ben isteyemem bile param varsa yaptırırım yoksa kimseye emrivaki yapamam yani ayıp etmişler senin için hiç sırası değil. Destek olacağına köstek olmak bu iş.

Iyi bari icim rahatladı ben kendim abartıyor muyum aceba felan diyodum artık sinirlerim bozuldu

Sıkmamaya çalış canını. Yok valla ben de sıkılıksam böyle bir durumda canım sıkılrıdı. Süresi var madem dur bi bekle bakayım fayda görüyormusun görmüyormusun. Neyse napcaksın. Eşin arada kalıyor sanırım, anladığım kadarıyla da yumuşak huylu ne sana ne oraya bişey diyebiliyor. Sen yine onun hatrına ses etme yanında ol madem

Zaten onun hatrina hicbisey demiyorum esim cok iyi yumusak basli bir insandır kimse kırılsn istemez ne deyim Allah gonlune gore verdin onunfa

Kızlar bu hafta sonu yine kontrolüm var tekrar aşı soracağım doktoruma. Evde olsam sorun değil ama sürekli insan arasındayım sokaklardayım,toplu taşımadayım. İlk zamanlar bu kadar durum kötü değildi ama aşı olanlarda pozitif olmaya başladı. Artık iyice tırsıyorum iş yerinden bir abi 2 doz aşılı şuan pozitif.
Ve dün 11 yaşındaki yeğenimde pozitif . Allah sonumuzu hayır etsin inşallah.

İki doz yapanlar da pozitif oluyor evet ama nasıl geçiriyorlar bence bunu değerlendirmek lazım. Farzı misal haluk levent 2 doz aşılıyım diyor turneye çıkıcak rutin pcr da pozitif çıkıyo. Ama adam kendi söylüyor gerçi bünyeyle de mi alakalı bilmiyorum ama ben nasıl pozitifim bilmiyorum şuan hiçbirşey semptom yok bende diyor. Yani inan Allah bullağız artık eşimin işyerinde kiler şüpheyle pcr veriyorlar ben çok korkuyorum sabahtan akşama kadar iç içeler

Çok geçmiş olsun kuzum Rabbim esirgesin. Hamile halimle iki dakika aşı yaptırmaya çıktım millete saydırmaktan bir hal oldum kimse özen göstermiyor. Adam hastane içinde maske çenede. O yüzden de bitmiyor maalesef

Isı nem ölçer askı ilk eğitim kartı geldi. Kartlara ayrı duygulandım niyeyse bazen niye böylr saçma Bi insanım diyorum
Ayyy valla ne güzel zamanlarr Allah ım güzel güzel oynamayı da nasip etsin kızlar biraz omce bana bir sancı girdi cok zor kalktim kasiklarfa bi doluluk var hafif sancı simdi gecti iyimde sizlerde de oluyor mu ay dedik kaynanamin dedikodusunu yaptim ondan mi oldu

Maalesef canım bende kasım ayında geçirmiştim hiç belirtim olmadan temaslı olarak evdeydik 5 gün sonra test yaptırdık sadece benim pozitif çıktı.
İşin ilginç tarafı şuan vaka temaslılarda eğer aşılıysa karantina alınmıyorlar. Ki geçen hafta iş yerinde abinin oğlu temaslıydı baba çalışmaya devam etti. En kötüsü de bu yani vaka temaslılarda sokakta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…