Görüntü harika ama maalesef böyle bel kullanamam ben rahatsız olurum

Ya bebise artık alacagm bisey kalmadi yani bence tamam artık kendime alıcam biraz insallah hersey yolunda olurda esim diyo ki kendine de ne aliyorsan al ve bu alisveris mevzusu bitsin artik yeter
İyi çocuğu bitirdiysen az kafanı boşalt şimdi kendinşnkileri de halledersin bişe yok bitek o kaldıysa Allahın izniyle. Adamlar haklı ya bana hâlâ kargolar geliyo

Dur temelleri aldıysan düşünme düşündükçe olmayan şeyler de gelir boştan yere aklına
Valla bence artık temeller tamam geriside teerruat oluyor gecen civilde geziyorum banyo süngeri aldm esim diyo ki onu nerden akil ettin gördüm gezince diyorum anlasildi artik gezmekte yok diyor

Valla aklima bisey gelmiyor artık yeter benceiyi iyi boyle kargolar gele gele bitecek hersey
Ayy bende ne güzel bugün başlayacaktım. Kayınvalidem haftasonu kızına geldi bize de uğradı eşyaları getirecekti bir sonraki gelişimde inşallah dedi. Bende bir heves onları bekliyordum ona göre ne var ne yok alışveriş yapacaktım lüzumsuz bir şey almak istemiyorum çünkü bir sürü şey var dedi. Gecelik alacakmış ben beğenemedim sen kendin istediğin gibi al diye para verdi.

Ayy ne kaynanalar var neyse ben susuyum sonra agrim oluyoruzak mı aranız kafanda az cok sekillenirdi evet ne alacagını bilirdin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…