Görüntü harika ama maalesef böyle bel kullanamam benEşofman tarzı evde giymelik yumuş yumuş sıcacık bir takım önerisi. bel ayarı olmaması kötü bence ben kasvetli insanım cocuk içerde rahatmı diye düşün düşün kendmi yerim gördüğüm kdında da böyle durmuş ikisni de ekledm. Ama kumaşçok güzel 100 tl ye aldm indrmlerle şuan 140 olmus sanırm ama boyu benden kısa olanlara baya iyi olur boyum uzun diye göbeğin tam durmaması gereken yerinde duruyor
Herita Kadın Tuana Bej Çiçek Desenli Fitilli Pijama Takımı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Herita Kadın Tuana Bej Çiçek Desenli Fitilli Pijama Takımı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Allah ım rast getirsin kuzularınızı alın gelin sağlıklaKızlar ben çıkıyorum evden, duanızda unutmayın.
Rabbim hayırlısıyla bu sefertupaaaaa ve benim kucağımızı doldursun.
Beni de aşırı rahatsız ettiGörüntü harika ama maalesef böyle bel kullanamam benrahatsız olurum
İyi çocuğu bitirdiysen az kafanı boşalt şimdi kendinşnkileri de halledersin bişe yok bitek o kaldıysa Allahın izniyle. Adamlar haklı yaYa bebise artık alacagm bisey kalmadi yani bence tamam artık kendime alıcam biraz insallah hersey yolunda olurda esim diyo ki kendine de ne aliyorsan al ve bu alisveris mevzusu bitsin artik yeter
Canım benim sıkı sıkı tutunsun pozitifli güzel sonuçlar alalım inşallahkızlarrr transferim gerçekleşti.dua edin hayırlısı olsun
Özelden mi yok canım ben hiç mesaj atmadım sana
Hadi bismillahKızlar ben çıkıyorum evden, duanızda unutmayın.
Rabbim hayırlısıyla bu sefertupaaaaa ve benim kucağımızı doldursun.
Valla aklima bisey gelmiyor artık yeter benceİyi çocuğu bitirdiysen az kafanı boşalt şimdi kendinşnkileri de halledersin bişe yok bitek o kaldıysa Allahın izniyle. Adamlar haklı yabana hâlâ kargolar geliyo
Dur temelleri aldıysan düşünme düşündükçe olmayan şeyler de gelir boştan yere aklınaValla aklima bisey gelmiyor artık yeter benceiyi iyi boyle kargolar gele gele bitecek hersey
Valla bence artık temeller tamam geriside teerruat oluyor gecen civilde geziyorum banyo süngeri aldm esim diyo ki onu nerden akil ettin gördüm gezince diyorum anlasildi artik gezmekte yok diyorDur temelleri aldıysan düşünme düşündükçe olmayan şeyler de gelir boştan yere aklına
Allah rastgetirsin canim güzel haberlerini bekliyoruzkızlarrr transferim gerçekleşti.dua edin hayırlısı olsun
Ayy bende ne güzel bugün başlayacaktım. Kayınvalidem haftasonu kızına geldi bize de uğradı eşyaları getirecekti bir sonraki gelişimde inşallah dedi. Bende bir heves onları bekliyordum ona göre ne var ne yok alışveriş yapacaktım lüzumsuz bir şey almak istemiyorum çünkü bir sürü şey var dedi. Gecelik alacakmış ben beğenemedim sen kendin istediğin gibi al diye para verdi.Valla aklima bisey gelmiyor artık yeter benceiyi iyi boyle kargolar gele gele bitecek hersey
Ayy ne kaynanalar var neyse ben susuyum sonra agrim oluyorAyy bende ne güzel bugün başlayacaktım. Kayınvalidem haftasonu kızına geldi bize de uğradı eşyaları getirecekti bir sonraki gelişimde inşallah dedi. Bende bir heves onları bekliyordum ona göre ne var ne yok alışveriş yapacaktım lüzumsuz bir şey almak istemiyorum çünkü bir sürü şey var dedi. Gecelik alacakmış ben beğenemedim sen kendin istediğin gibi al diye para verdi.
Allah'ım senin vekızlarrr transferim gerçekleşti.dua edin hayırlısı olsun
Valla bence artık temeller tamam geriside teerruat oluyor gecen civilde geziyorum banyo süngeri aldm esim diyo ki onu nerden akil ettin gördüm gezince diyorum anlasildi artik gezmekte yok diyor
Simdi bende senin listeye baktm kontrol ettimBen listeden gittim ya çok da dışına çıkmadım sayılır o yüzden ya
Yaaa ben kontrol edin kızlar diye atıcaktım 1 2 hafta sonra zatenSimdi bende senin listeye baktm kontrol ettim
Aldın gidiyorsunkızlarrr transferim gerçekleşti.dua edin hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?