Aa niye oldu ki acaba. Çok geçmiş olsun. Dikkat et kendine. Hayırlısı uğurlu olsun halletmişsin işlerini de. Yatarak bekle şimdi bebeğini inşallah

Cnm geçmiş olsun.maşallah bayağı da iş halletmişsin kafan da rahatlamıştır..

Aa niye oldu ki acaba. Çok geçmiş olsun. Dikkat et kendine. Hayırlısı uğurlu olsun halletmişsin işlerini de. Yatarak bekle şimdi bebeğini inşallah
Bılmıyorum kı nıe oldu bır gunum dıger gunden bambaska gecıyor belkı olmuyor
Esım aradı sımdı yıne dıo senn bırde hıc dısarı da cıkamıyorsun gerıldın ıyıce evde yatmaktan az kaldı hadı az daha sabır oda oyle avutuyor ıste benı
İşlerımın o kısmı halloldu aynen darısı kullanmaya ınsallah

Sağlıkla kullanmayı nasip etsin Allah.
Çok geçmiş olsun canım benim.
Baya iş halletmişsin, dinlen şimdi.
Ben de günlerdir iyi yordum kendimi.
Şimdi dinlenme zamanı.

Benimde doktorum ilk başta senin doktorun gibiydi canım bugün tekrar sorayım dedim tabiki ol dedi bende en azından içim daha rahat olacam aşıyı. Ben başladığımdan beri 150 mg kullanıyorum kuzum ecopirini zaten hergünde kan sulandırıcı yapıyorum İnşallah hiç bir sıkıntı yaşamadan atlatırız bu süreci Birde enfeksiyon doktoru dediki önceden aşıda gebelerde 3 ayı bekliyorduk artık ilk 3 ayda da yapılabiliyor dedi

İnşallah kuzum Durum gebelerden yana biraz sıkıntılı sanırım ondan artık yapılsın diye konuşuluyor hep. Benim doktorum hep kıvırıyordu lafı Sağlık Bakanlığı olun diyor filan gibi konuşuyor ama kendi fikir beyan etmiyordu. Bu gitmemde oldun mu dedi dedim olmadım olsan iyi olur dedi. Ay benimde 150 kullan dedi aslında perinatalog ben çok morarmalar oluyor diye 100 kullandım. Takibimi yapan doktor kullanmana gerek yok dedi benim içime sinmedi 100 olarak devam ettim. Birkaç gün yine 150 alacağım

Ya en azından takibimizdeki doktorlar onaylayınca insanın içine siniyor şimdi o onaylamada yaptırsam içime sinmeyecek ama böyle çok iyi oldu mutlu oldum ne yalan söyleyeyim benim morarma olmuyor canım normaldede cildim çok hassastır en ufak şeyde morarır elimi süreyim hemen kızarır dürdüğüm yer bu bir kaç aydır eşim yapınca morarma olur dedim ama Allah’a şükür olmadı

Aynen benim de hep kafamda doktor gönülsüz duruyor vardı şimdi net konuşunca açıkçası sevindim Ay ben göstersem basit morarmada değil resmen çürüme oluyordu. Sanırım fazla geliyordu bana ikisi çünkü denedim yani ilacı kesince olmuyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…