Yasamademek123 kız seni kayınvaliden baya etkiliyomuş o nasıl bir ortadan kaybolma
Yaa bılmıyorum kızlar cok fenayım sabah 7.30 da hamılelıgımde hıc yasamadıgıım boss mıdeden ıstafra sadece soylemesı ayıp kopuk geldı ama karnım kasıldı ıcımndıısma cıktı sınra dusa gırdım yattım bıraz uyumusum uyandım bır bas agrısı halennn cekıyorum agrı keıscı kahve aldım almamak ıcın direndim mıdemde kotu dıe mecbur yıne aldım ama beynım cıkacak gibi takmamaya calısıyorum
Gecenlerde demsıtım burda bwbegın herseyını yıkadım ablamalranagzımla dedım artık sız gelıp utuleyıp dızersınız dıe sabah kuuck olan aradı bugun geleyım dedı tamam dedım oglenden sonrada ust katımdakı geldı kucuk olan utuledı bem akordıyon duzenkeyıcılere yerlestırdım buyuk olan ablamda gardolaba yerlestırdı sonra ben bavula konukacakları koydum
Neysekı cok sukur onalrda cıktı aklımdan
Yaa bana geldı bır suru ama hatta secıtıgm halde en son saydıgım 28 tulum 19 kısa kol cıtcıtlı 17 tanede uzun kol cıtcıtlı alt ust ıclık ve takımlar harıc bırde sapkalar eldivenler yakalıklar bıdık bıdık zaman aldı cok ıyı rakam gıbı dursa da ennn fazlaa 2 ay ıdare eder sonra bal kabagına döneceğiz 3.5 tane 3. 6 aylık var dıgerlerı 0.3 aylık veya 1 ay 2 aylık dıe gecıyor bakalım sonrasına da allah buyuktur vesselam ssagglıkla dogsun buyusun de tek dusuncem bu olsun dıyorum
Transfer olanlara da rabbım yerlerını baki eylesın
Bizleri de hayırla kavusmayı nasıp eylesın 2 gundur fenalardayım sımdı telefonu aldım elıme insallahhh toparlarım bıan evvel kendımıde

Cook gecmis olsun canım belli zaten suskunsun yorma kendini dinlen bari sürekli kiyafetler aradab cıkmış cok iyi olmus güle güle giysin minnak insallah

Cook gecmis olsun canım belli zaten suskunsun yorma kendini dinlen bari sürekli kiyafetler aradab cıkmış cok iyi olmus güle güle giysin minnak insallah
Alkah razı olsun bacım telefında hıc konusmak ıstemıyorum kalp carpıntım oluyor vhatsap a bıle ablam dıo en son dun aksam 7 de gırmıssın enerjım takatim yok ınsallah toparlanıp dınucem yıne

Kuzuum çok geçmiş olsun

Geçmiş olsun canım. İşleri kolaylamışsın iyi olmus dinlen bol bol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…