- 5 Nisan 2021
- 1.673
- 2.235
- 63
İyi günlerde kullansın kuzularEki Görüntüle 2923191
Geldi kuzum bel kısmı destekli şimdilik kalsın bakalım sonra düşünürüz artık. Bitmiyor bitmiyordu alacaklar çok eksik var daha
Olabilir canım herkesin bünyesi farklı tepki veriyorAynen benim de hep kafamda doktor gönülsüz duruyor vardı şimdi net konuşunca açıkçası sevindimAy ben göstersem basit morarmada değil resmen çürüme oluyordu. Sanırım fazla geliyordu bana ikisi çünkü denedim yani ilacı kesince olmuyordu
Ya ben omron aldım fazla ölçüyor keşke almasaydım diyorum birde o kadar para verdimBraun PRT2000 koltuk altı ateşölçeri aldım kuzum en garanti koltukaltı ateş Ölçer mişBraun Prt2000 Koltuk Altı Ateş Ölçer - Fiyatı, Yorumları
Braun Prt2000 Koltuk Altı Ateş Ölçer yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bnde bakıyım bi e bebegeBraun PRT2000 koltuk altı ateşölçeri aldım kuzum en garanti koltukaltı ateş Ölçer mişBraun Prt2000 Koltuk Altı Ateş Ölçer - Fiyatı, Yorumları
Braun Prt2000 Koltuk Altı Ateş Ölçer yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bende bi bakiyim e bebege carsamba insallahOnu direk e bebekten almıştım canım. Ama açıp denemedim hiç
Güzel günlerde kullanman dileğiyle cnmEki Görüntüle 2923191
Geldi kuzum bel kısmı destekli şimdilik kalsın bakalım sonra düşünürüz artık. Bitmiyor bitmiyordu alacaklar çok eksik var daha
Canım sen bir tek bu ikisini mi aldın hem puset hem araba koltuğu mu oluyor buEki Görüntüle 2923191
İnşallah cnm saolİnşallah sıkı sıkı tutunurlar canım
Bak yavrum yaa. Yeter iyidir o bence koltuk altı ama iyisi yani braun sonuçtaBende bi bakiyim e bebege carsamba insallah
Koltukaltından kolay mıymıs ölçüm yapmak ben de baktm ama yüzde yüz güzel yorumlu bi ürün bulamadm alından ölçenler sıkıntılı sanırımBraun PRT2000 koltuk altı ateşölçeri aldım kuzum en garanti koltukaltı ateş Ölçer mişBraun Prt2000 Koltuk Altı Ateş Ölçer - Fiyatı, Yorumları
Bnde iyi oldugunu düsünüyorum yorumlarda baya iyi artık kartın durumuna göre ne alıp almayacagıma bakacagmBak yavrum yaa. Yeter iyidir o bence koltuk altı ama iyisi yani braun sonuçta
Amiin Allah razı olsun kuzum amiinİyi günlerde kullansın kuzularbitmiyor cidden alacaklar daha bebişlerden kendime sıra gelmedi gelmiyor
Amiin kuzum daha güzelleri sizlere nasip olsun hayırlısı ileGüzel günlerde kullanman dileğiyle cnm
Sağ olasın kuzum
Aynen kuzum oto koltuğu özelliği de var. Tabii ne kadar süre içine sığarlarsaCanım sen bir tek bu ikisini mi aldın hem puset hem araba koltuğu mu oluyor bu
Bnde iyi oldugunu düsünüyorum yorumlarda baya iyi artık kartın durumuna göre ne alıp almayacagıma bakacagm
Anladım yavrum güzel mantıkı aslında kışın sanmıyorum ben de dışarıda gezdireyimAynen kuzum oto koltuğu özelliği de var. Tabii ne kadar süre içine sığarlarsabebek arabası almadım işte onu da sonra düşünüyorum nasipse
Off bende yapmak istiyordum da oturamiyorum hemen kaburgam batıyor hic bulasmadmBak bakalım. Valla kart aldı başını gitti zaten daha düşünmiycem.
Ya Ben bugün dolma sarmak gibi Bi işe girmiştim ama hala bitmedi dinlene dinlene, belim koptu
İyi günlerde kullan kuzum bazen almamak olmuyo ihtiyaç o an için doğarsa alıyoruz zaten yoksa kendimiz için erteliyoruzAmiin Allah razı olsun kuzum amiinHiç sorma ya daha bir sürü eksik var kendime bakacağım diyorum yok sıra gelmiyor. Hamile yastığı aldım ama az önce ağrılar başladı bende almayayım diye direniyordum ama aldım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?