Olabilir canım herkesin bünyesi farklı tepki veriyor

İyi günlerde kullansın kuzular bitmiyor cidden alacaklar daha bebişlerden kendime sıra gelmedi gelmiyor
Amiin Allah razı olsun kuzum amiin Hiç sorma ya daha bir sürü eksik var kendime bakacağım diyorum yok sıra gelmiyor. Hamile yastığı aldım ama az önce ağrılar başladı bende almayayım diye direniyordum ama aldım artık

Bnde iyi oldugunu düsünüyorum yorumlarda baya iyi artık kartın durumuna göre ne alıp almayacagıma bakacagm
Bak bakalım. Valla kart aldı başını gitti zaten daha düşünmiycem.
Ya Ben bugün dolma sarmak gibi Bi işe girmiştim ama hala bitmedi dinlene dinlene, belim koptu

Aynen kuzum oto koltuğu özelliği de var. Tabii ne kadar süre içine sığarlarsa bebek arabası almadım işte onu da sonra düşünüyorum nasipse
Anladım yavrum güzel mantıkı aslında kışın sanmıyorum ben de dışarıda gezdireyim ama 3 ü bir olan bişi bakıyorum varsa öyle bilmiyorm tabi

İyi günlerde kullan kuzum bazen almamak olmuyo ihtiyaç o an için doğarsa alıyoruz zaten yoksa kendimiz için erteliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…