- 5 Nisan 2021
- 1.673
- 2.235
- 63
Amin kuzum çok saolVay vay vayyy sağlıkla kullansınlar kuzum
Çok güzel görünüyorlar..güzel günlerde kullan
Birak kalanı kalsn napcan dinlenSen benim şuan halimi bir görsen. Kaburgalarım mahfolduuu
Şurada tıkanır mı insanBirak kalanı kalsn napcan dinlen
Ay hadi hayırlı sonuçlara kuzumBende senin gibiyim canım yarın şeker yüklemem var ondan sonra gidip atlet alayım
Kız şu aldıklarını Bi kere de şu ortaya atsanagözden kaçırabiliriz. Hadi gözün atçydın cosi cosi gezsinler sağlıkla inşallah Kilya
Valla helal olsun cesaretinden öperimŞurada tıkanır mı insan
Yeter de artar bile ben alcam sen de mi alacaksın nerden alacaksın. Aslında trendyolda kaydetmiştim de onların bedenini kestirremem diye emin olamadımKızlar ya iki emzirme sütyeni iki emzirme atleti yeter demi
Valla bir kısmı suwen bir kısmı penti. Bende bilmediğim markalara cesaret edemedimYeter de artar bile ben alcam sen de mi alacaksın nerden alacaksın. Aslında trendyolda kaydetmiştim de onların bedenini kestirremem diye emin olamadım
Helal olsun neyse az daha dayan o zamanŞurada tıkanır mı insan
Ben de suwen penti eklemiştim ama şimdi kalıpları nasıl olur ki bilemedim yani. Mağazayla çok fark varmıdır ki yaValla bir kısmı suwen bir kısmı penti. Bende bilmediğim markalara cesaret edemedim
Finitooooo gelini tebrik edebilirsinizHelal olsun neyse az daha dayan o zaman
Hangilerini ekledin kuzum bana da atsana. Mağaza ile ne farkı olacak kiBen de suwen penti eklemiştim ama şimdi kalıpları nasıl olur ki bilemedim yani. Mağazayla çok fark varmıdır ki ya
Bir şok olmuyor değil insanKızlar benim meşhur gümüşlerim de geldi haa Allah kahretmeye inşallah işe yararlar avuç kadar şeye birsürü verdik tövbee
Suwen atmamışım bunları atmışım. Pentinin sğtyenini çok iyi diyorlar pahalı ama verilen parayı hakediyo diyolar ama Bi sürpriz olsa %50 indirim olsa böylr çok tutacakHangilerini ekledin kuzum bana da atsana. Mağaza ile ne farkı olacak ki
Evet kız hafif de bişe tövbe dedim doktor bu neeBir şok olmuyor değil insanhadi sen alacaklarını at bana
Teşekkür ederim canımÇok güzel görünüyorlar..güzel günlerde kullan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?