Sence bizim bu kıtlıktan böyle şeylere takıntı diyecek lüksümüz mi varAy suwen de üç al iki öde kampanyası var aslında ihtiyaç görmediğim bir tane alıyor olacağım ona takıldım bendene saçma takıntı diyeceksin pahalı geldi ürünleri ondan bilgisayar başında çaresiz bekliyorum ne yapsam diye bir yanımda alma diyor boşveer koyver gitsin gümüş kapakları bantlarız ay atlet olursa o kapaklar durmaz bir de onu düşünüyorum
İnşallah canımcığım.tupaaaaa hayrunnisa85 kizlarim simdi yazabiliyorum ancak hayirlisiyla insallah guzel pozitif sonuclarinizi alalim sayi gun cabuk gecsin insallah
Nane yağı çok iyi geliyo canım baş ağrısına bendede migren var başım ağrıyınca eşim masaj yapardı nane yağıyla arkasından parol içerdim uyurdum uyandığımda geçmiş oluyordu ama hamilelikten itibaren kullanmadım belki bir zararı olur bu kadar kötüysen acile git canım benimde geçen öyle oldu serumla kendime gelebildim Allah şifa versin canım inşallah biran önce toparlarsınEwet canım haklısın dr uma sorayım en azından boyle bır durumla karsılasırsam mecbur kalınca ozaman ıgneye basvururum
Nane yagını da yarın aldırıcam artık ıhmal etmemem lazım
Şimdiden sıkılmaya başlamaİnşallah canımcığım.
Ben şimdiden yatmaktan sıkıldım.
Allah razı olsunNane yağı çok iyi geliyo canım baş ağrısına bendede migren var başım ağrıyınca eşim masaj yapardı nane yağıyla arkasından parol içerdim uyurdum uyandığımda geçmiş oluyordu ama hamilelikten itibaren kullanmadım belki bir zararı olur bu kadar kötüysen acile git canım benimde geçen öyle oldu serumla kendime gelebildim Allah şifa versin canım inşallah biran önce toparlarsın
İlk transferde eşim evden çalışıyordu, şimdi ofise döndüler.Şimdiden sıkılmaya başlamaben 12 gün boyunca neredeyse yattım herşey önüme geldi bir tek iğneler için evden çıktım ilk üç günde sağolsun bir sağlıkçı geldi iğnemi vurdu üç günden sonrada günde sadece 5-6 tur atmışımdır evin içinde eşim iğneye bile götürürken bile arabanın arkasında beni uzandırırdı oturtmuyordu ne olur olmaz diye
Oyyyyyy kuzum benim yaa...Eki Görüntüle 2923265yaa heran yanımda olamasalar da onların varlıgınj heran hıssetmek cok şükür rabbım kımseyı evladı ıle sınamasın hayırlı ahlaklı vicdanlı evlatlar nasıp etsın bin şükür rabbıme ben sımdı ıyı olmazmıyım
Sonrasının pısmanlıgını yasamaktam sa kuzum bılıyorsun surecıİlk transferde eşim evden çalışıyordu, şimdi ofise döndüler.
Tamamen yatamam ama dikkat ederim tabii ki canım.
Bekledikçe de geçmez şimdi günler.
Onu napıcaz?
Yaa sormaa nasıl gözlerim doldu hıc bır mesafe engel degıldırOyyyyyy kuzum benim yaa...
Nasıl da içten yazmış annesine.
Kıyamam.
elinden geldiğince dikkat et kuzum zaten Allah’ın izniyle güzel haberlerinizi alacaz onun sevincinide birlikte yaşayacağızİlk transferde eşim evden çalışıyordu, şimdi ofise döndüler.
Tamamen yatamam ama dikkat ederim tabii ki canım.
Bekledikçe de geçmez şimdi günler.
Onu napıcaz?
Allah razı olsun canım, amiiiin, inşallah canımtupaaaaa hayrunnisa85 canlarım bugün gün boyu aklım sizdeydi. Sürekli dua ettim, kolaylıklar ver, bebişler tutunsun diye. Hep beraber sayacağız o 12 günü. 9 Ekim ikinizden de çift çizgiyi görmeyi bekliyoruz.
Evet haklısın canım.elinden geldiğince dikkat et kuzum zaten Allah’ın izniyle güzel haberlerinizi alacaz onun sevincinide birlikte yaşayacağız
Geçmez diye düşünme geçiyorBen tam 12. inci günü beklemiştim o zamana kadar zaman çabuk geçti ama o gün geçmek bilmedi
Kız Allah seni niye aglıyorsun kendinde biliyorsn iste uzuldukce daha da artmıstır senin normalde seker var mıydı yoksa gebelik sekerimi hem insülin 4ünite yapıyorsun cok cok az onda ne varBugün dahiliye diyetisyen kapılarında beklemece günübütün haftasonu diyet yapmama, insülin kullanmama rağmen şekerimin 180 lerde çıkmasına ağlayarak geçti sanırım ağladıkça daha çok çıktı. Siz siz olun ağlamayın
Günaydın kuzum. Ah ya çok kötü bir şey buBugün dahiliye diyetisyen kapılarında beklemece günübütün haftasonu diyet yapmama, insülin kullanmama rağmen şekerimin 180 lerde çıkmasına ağlayarak geçti sanırım ağladıkça daha çok çıktı. Siz siz olun ağlamayın
Nasıl oldun yavrum ?Yaa sormaa nasıl gözlerim doldu hıc bır mesafe engel degıldır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?