Sen atletçisin ben sütyen doldurmuşumSuwen atmamışım bunları atmışım. Pentinin sğtyenini çok iyi diyorlar pahalı ama verilen parayı hakediyo diyolar ama Bi sürpriz olsa %50 indirim olsa böylr çok tutacak
Ay ben eşimin bakışını unutamamEvet kız hafif de bişe tövbe dedim doktor bu nee
Gül tomurcuğu koymuşlar içine çok inceahh Bi de kesesi var kiii
Ne kadar önemli şeyler dimi bunlar altını doldurmaya çalılıyorumdur
8 sn ölçüm diyor. Alından önermiyorlar bebek için 1-2 derece fazla çıkaranlar var kulaktan alacaktım hem kendi hem de tek kullanımlık filtreleri baya pahalı. Bakalım inşallah memnun kalırızKoltukaltından kolay mıymıs ölçüm yapmak ben de baktm ama yüzde yüz güzel yorumlu bi ürün bulamadm alından ölçenler sıkıntılı sanırım
Sütyen bunlar desteksiz falan ya zamanla desteliye geçerim doğumdan sonra ama atlet her zman kullanılabilir ki ben atlet severim ondan, yani şimdilik düşüncem bu ama ben kırk fikirliyim anında değişebiliyor bilmiyorum yaniSen atletçisin ben sütyen doldurmuşum
Ay suwen de üç al iki öde kampanyası var aslında ihtiyaç görmediğim bir tane alıyor olacağım ona takıldım bendeSütyen bunlar desteksiz falan ya zamanla desteliye geçerim doğumdan sonra ama atlet her zman kullanılabilir ki ben atlet severim ondan, yani şimdilik düşüncem bu ama ben kırk fikirliyim anında değişebiliyor bilmiyorum yani
Aynen adam tiksinti dersen var şaşırma dersen var benimle kafamı buluyorsun desen var yarım bir gülümseme desen var yaniO
Sana tam bir anı oldu
Canım cok gecmis olsun bir doktora mı gotseydin aceba neden bu kadar agrıdı her zaman oluyor muyduKızlaarr yaa ben nıee boyleyımtam 19.20 den berı krııze gırıdmm yattıgım yerde ayakalrımı teperek elım basımda bastırarak ( esım geldı elımı basımdan cekemedı) aglaya aglaya bır bas agrısıdr ki allahım kımseye vermesın
Sımdı oturdum uzandım neler deneemdık dusa soguk suntutayım ensemle basıma dedım ama alt kat ust kat duysa ne oldu bu kadına derler ben bagırarak hıckırarak aglıyorum esım bı taraftan bneı sakinleştirmeye calısıyor ıcım dısım tıtreyeek gerı cıktım sonra basıma buz kompleksi uyguladık tulbentle sıktık kolonya ıle masaj yaptı vs zorla 1 tabak corna yedirdi sonra yıne ılac yıne kahve sonra yavaştan kalk uzerımı degıs bıraz kapının onune nefes oksıjen alayım dıe sandalye cıkarttı otruduuk yavastan gevsedım ıste oturuken bıbtarftan da okuyor aklımıza ne geldıyse yaptık yanı cok üzülüyorum neden bu kadar zor gecıyor dıe bedenim sarsıldıkca ruhuma da yansıyor bı yerde sınırlerım de bozuluyor cok sükür dıyorum rabbıme ama tabı hıc gule oynaya da gecırıyorum dıede ayrı uzuluyorum
Rabbım kımseyı saglıgı ıle sınamasın ben acı cektık ce yavrum da karnımda toplanıp durdu oda hıssedıyrı dıe de ayrı üzüldüm neyse rabbıme hamd olsun kı daha rahatlamıs haldeyim kızlar duanızda benıde eksık etmeyın nolur sıfa dıleyın benık ıcın de sımdıden allah razı olsun
Kuzum ya ne iyi gelir ki bilmiyorum ama az kaldı Allah ın izni ile onu düşün. Ultrasonda ki gülümsemesini düşün çok canın yandığında. Rabbim şifa versinKızlaarr yaa ben nıee boyleyımtam 19.20 den berı krııze gırıdmm yattıgım yerde ayakalrımı teperek elım basımda bastırarak ( esım geldı elımı basımdan cekemedı) aglaya aglaya bır bas agrısıdr ki allahım kımseye vermesın
Sımdı oturdum uzandım neler deneemdık dusa soguk suntutayım ensemle basıma dedım ama alt kat ust kat duysa ne oldu bu kadına derler ben bagırarak hıckırarak aglıyorum esım bı taraftan bneı sakinleştirmeye calısıyor ıcım dısım tıtreyeek gerı cıktım sonra basıma buz kompleksi uyguladık tulbentle sıktık kolonya ıle masaj yaptı vs zorla 1 tabak corna yedirdi sonra yıne ılac yıne kahve sonra yavaştan kalk uzerımı degıs bıraz kapının onune nefes oksıjen alayım dıe sandalye cıkarttı otruduuk yavastan gevsedım ıste oturuken bıbtarftan da okuyor aklımıza ne geldıyse yaptık yanı cok üzülüyorum neden bu kadar zor gecıyor dıe bedenim sarsıldıkca ruhuma da yansıyor bı yerde sınırlerım de bozuluyor cok sükür dıyorum rabbıme ama tabı hıc gule oynaya da gecırıyorum dıede ayrı uzuluyorum
Rabbım kımseyı saglıgı ıle sınamasın ben acı cektık ce yavrum da karnımda toplanıp durdu oda hıssedıyrı dıe de ayrı üzüldüm neyse rabbıme hamd olsun kı daha rahatlamıs haldeyim kızlar duanızda benıde eksık etmeyın nolur sıfa dıleyın benık ıcın de sımdıden allah razı olsun
Esım gıdelım dedı ama o anda evdekı odaya gıdemıyorum banyoya zor gırdım nırde hastaneler acıllerr fenaa vıruss yayıldıkca yayılıyor ondan dahanda cok korkuyorum ara ara agrıyordu ama bu skeılde hayatımda bu 2. Daha evvel de olmustu bı kac sene evel oksıjen le serum takmıslardı sedyeye bıle uzanammaıstım oksıjen serum sonrası uzanabılmıstım norolojıye gıtmıstım bı kere ama strese baglamıstıCanım cok gecmis olsun bir doktora mı gotseydin aceba neden bu kadar agrıdı her zaman oluyor muydu
Ahh düşünmezıyım ben kıvrandıkca o oynadıkca oda hıssedıyır dıe cok üzüldüm ama yapacak bısey yok maalesef bı kere kendı dr uma danısmıstım nane yagı sür şakaklarına demıstı ottan yagdan seylerı de cok cıddıye almıyorum ya onuda almadım aslında alsaydım denerdım ıyı olurdu netıcesıne bakardımKuzum ya ne iyi gelir ki bilmiyorum ama az kaldı Allah ın izni ile onu düşün. Ultrasonda ki gülümsemesini düşün çok canın yandığında. Rabbim şifa versinBaş ağrısı çok kötü bir şey Bir doktora danışsan mı. Bazı iğneleri yapıyorlar bildiğim
Cnmmm çok çok geçmiş olsun.bence bir doktora görünmelisin..bazen gebeliklerde migren başlangıcı olabiliyor.sürekli oluyor mu baş ağrınKızlaarr yaa ben nıee boyleyımtam 19.20 den berı krııze gırıdmm yattıgım yerde ayakalrımı teperek elım basımda bastırarak ( esım geldı elımı basımdan cekemedı) aglaya aglaya bır bas agrısıdr ki allahım kımseye vermesın
Kuzuuuuuuuum, çoooooook geçmiş olsun yaa..Kızlaarr yaa ben nıee boyleyımtam 19.20 den berı krııze gırıdmm yattıgım yerde ayakalrımı teperek elım basımda bastırarak ( esım geldı elımı basımdan cekemedı) aglaya aglaya bır bas agrısıdr ki allahım kımseye vermesın
Amin cnm inşallahhh...geçer geçer hedef 9 ekimtupaaaaa hayrunnisa85 kizlarim simdi yazabiliyorum ancak hayirlisiyla insallah guzel pozitif sonuclarinizi alalim sayi gun cabuk gecsin insallah
Sagol cnım ara ara oluyordu ama bugun cıgırından cıktı sankı sabahtan bıseyler olacagı bellıydı ılk aylarda yasamadıgıım mıde bulantısı ıstıfra ıle gune basladım ve sonrasında bas agrısı derken artık aksama patlama krız yasadımCnmmm çok çok geçmiş olsun.bence bir doktora görünmelisin..bazen gebeliklerde migren başlangıcı olabiliyor.sürekli oluyor mu baş ağrın
Ama yine sor bu kadar ağrıyorsa bildiğim kullanılabilen ilaçlar var kuzum ilaç değilde iğne ama belli haftalar arası. Birde olsun dene nane yağını da eşin masaj yapsın ense köküne şakaklarına biraz da olsa rahatlatır inşallahAhh düşünmezıyım ben kıvrandıkca o oynadıkca oda hıssedıyır dıe cok üzüldüm ama yapacak bısey yok maalesef bı kere kendı dr uma danısmıstım nane yagı sür şakaklarına demıstı ottan yagdan seylerı de cok cıddıye almıyorum ya onuda almadım aslında alsaydım denerdım ıyı olurdu netıcesıne bakardım
Insallahh canım azz kaldı ınsalalh
Sagoll kuzummm aynen hersey yaptım karanlık odada buz komleksı yaparken esımde kolonya ıle masaj yaptı ama sakınlesmeye cakıstım basımı yaatıga koyamıyordum kı uyumak hıc mumkun degıldı sadece banyo ısıgı hafıf los olsun doe orayı actık dıger yerlerı kapattıkKuzuuuuuuuum, çoooooook geçmiş olsun yaa..
Baş ağrısı çok zor cidden.
Normalde olsa git bi iğne vurul, miss.
Hamilelikte yapabileceğin her şeyi yapmışsın.
Karanlık bir odaya geçip uyumaya çalışırdım ben olsam.
Ewet canım haklısın dr uma sorayım en azından boyle bır durumla karsılasırsam mecbur kalınca ozaman ıgneye basvururumAma yine sor bu kadar ağrıyorsa bildiğim kullanılabilen ilaçlar var kuzum ilaç değilde iğne ama belli haftalar arası. Birde olsun dene nane yağını da eşin masaj yapsın ense köküne şakaklarına biraz da olsa rahatlatır inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?