- 21 Mart 2015
- 6.958
- 9.533
- 198
Cantayı ben e bebekten almistm nasil söylemem onuDur şimdi sakin bibiğim. Mustelayı önce eczaneye sor yok düşürmedi mi indirimli şekilde alırsın. Küvete az daha bekle sabır. Bak ben de reflü yatağı ve valiz bekliyorum marketlerden
Ben de kendime bişe almadım halletcez ben emzirme atleti alcam yaa şöyle hoşuma giden bulursam bakacağım Bi de penti düşerse sütyeniniama bunları İnternetten almayı düşünmüyorum sen napcaksın. Çünkü bakmak istiyorum üstten olup olmadığına.
Geceliklerim yok benim de, terliğim de yok ama ha olmadı mı çok ölüm değil evdeki Bi terliği giyerim yani. Sonra dur vardı yine bişeyler. Aa bakım çantası yok sırt çantası sanki çok acelesi yok ama almalı onu da sonuçta onu da konuşalım burda Bi ara kimler ne aldı çantada
Zıbınları mı tamamlıcam. Sonra puset örtğm yok. Bir tane minik sudocrem. Bi de şu düz kafa yastığını alsam mı bilemedim.
Ayyy dolap yok dolaaapp
Yok ay ne potu ben kendimi biliyorum dengesizim napymYaaa potuma bak
Hayır bitmiyor sinirlerim bozuldu34 bizim için normal doğum haftasıen geç 30 da hazır olmalı. Ay Nur bitmiyor kuşum eksik ya
Aaaa nasıl söylemezsin müsait olunca resmini isterim iç dış Bi de ne kadara aldığınıCantayı ben e bebekten almistm nasil söylemem onukuvet bekliycem zaten sabirla bavulu hallettm gecelik ic camasiri vs kontrole gittigimde bakicam ya bi kompedana ugruycam
İşte iğneyi de hissetmedim bu süreçte sürekli iğne girince vücudumaİnsulin yakmaz öyle canim hissetmezsin sadece igneyi hissedersin ilacin hepsini yaptiktan sonra 10 a kadar say öyle cek igneyi tamamdır Allah ın izniyleatlette ay ben normalde giyemiyorum sirf disari cikarken biraz bol olsun evdekiler dar gelir diye alıcam
Kuzum ben lcw den sipariş vermiştim tayt hiç beğenmedimHayır bitmiyor sinirlerim bozuldubi yandan heyecanlıyım Bi yandan sinirlerim bozuk
Ve bu sabah kendime giyecek bişeyler alma fikri girdi aklıma bulamıyorum daYa Bi de arada da olsa eşimle çıkıyorum yaa. Şöyle sweat falan baksam dedim hatta bugün havada güzel binsem tramvaya gitsem diyorum
Yavrum siz ikizsiniz 34 sizin için normal Bi zaman oluyo zaten
Ben e bebeğim taytı ı almıştım kız çok beğendim hamile taytıysa aradığın. Ama öbür türlü de tayt istiyorum ben çok severim doğum sonrası da bol bol giyerim diye ama ne bileyim işteKuzum ben lcw den sipariş vermiştim tayt hiç beğenmedimiade olacak. Üst ise biraz daha bekleyeceğim sanırım alt lazım bana ama bulamıyorum
Ama bu haksızlıkYavrum siz ikizsiniz 34 sizin için normal Bi zaman oluyo zatensiz tabi ki erken hazırlayın
Humulin kuşum ama seninki de aynıdır sanırım hamilelere bu veriliyormuşAtlet açılır al kuzum. Ya da önü yarıya kadar düğmeli bir şey al atletten çıkarmak zor ama normal sütyenden çıkıyor yani. Zeynep ya ben iğnemi vurdum da anlamadım hiç ilaç gitmiştir demiiğnenin battığını fark etmedim de. Başka şansı yoktur heralde ben oksapar gibi bekliyordum baya küçükmüş ucu iyi ki de öylede cahil olduğum için ilaç gitti mi anlamadım Birumuttuyasataninsani sen hangi ilacı nasıl kullanıyorsun canım
Onun ignesi kücücüktür kız ne güzel iste hissetme gitmistir merak etme oksaparın agrisindan sonra acı hissetmemek normalİşte iğneyi de hissetmedim bu süreçte sürekli iğne girince vücudumaaynen saydım çektim ay girmiştir heralde yarın bir dikkat edeyim atlet git kuzum havalar soğuk hasta olma Allah korusun. Şimdi daha hassasız
Atıyım birazdan 150 tl ye almıstım cok hosuma gitmedi ama götürür yinede baya bi beniAaaa nasıl söylemezsin müsait olunca resmini isterim iç dış Bi de ne kadara aldığınıhayırlı uğurlu olsun. Eve rsne kompedsna bak belki bulabilirsin
Tamam ne renk. Ay ben Bi tane gördüm deeee acaba alsam mı önce seninkinin Bi içini dışını inceleyim yorum alayım daAtıyım birazdan 150 tl ye almıstım cok hosuma gitmedi ama götürür yinede baya bi beni
Gri dur atym 2 dkyaTamam ne renk. Ay ben Bi tane gördüm deeee acaba alsam mı önce seninkinin Bi içini dışını inceleyim yorum alayım da
Yok değil novarapid diye bir şey canımHumulin kuşum ama seninki de aynıdır sanırım hamilelere bu veriliyormuş
Ay öyle bari o acıtmasınOnun ignesi kücücüktür kız ne güzel iste hissetme gitmistir merak etme oksaparın agrisindan sonra acı hissetmemek normal
BekliyorumGri dur atym 2 dkya
Senin ki hangisi hiç paylaşmıyor sunuz aşk olsunTamam ne renk. Ay ben Bi tane gördüm deeee acaba alsam mı önce seninkinin Bi içini dışını inceleyim yorum alayım da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?