Cantayı ben e bebekten almistm nasil söylemem onukuvet bekliycem zaten sabirla bavulu hallettm gecelik ic camasiri vs kontrole gittigimde bakicam ya bi kompedana ugruycam

34 bizim için normal doğum haftası en geç 30 da hazır olmalı. Ay Nur bitmiyor kuşum eksik ya
Hayır bitmiyor sinirlerim bozuldu bi yandan heyecanlıyım Bi yandan sinirlerim bozuk
Ve bu sabah kendime giyecek bişeyler alma fikri girdi aklıma bulamıyorum da Ya Bi de arada da olsa eşimle çıkıyorum yaa. Şöyle sweat falan baksam dedim hatta bugün havada güzel binsem tramvaya gitsem diyorum

Cantayı ben e bebekten almistm nasil söylemem onukuvet bekliycem zaten sabirla bavulu hallettm gecelik ic camasiri vs kontrole gittigimde bakicam ya bi kompedana ugruycam
Aaaa nasıl söylemezsin müsait olunca resmini isterim iç dış Bi de ne kadara aldığını hayırlı uğurlu olsun. Eve rsne kompedsna bak belki bulabilirsin

İşte iğneyi de hissetmedim bu süreçte sürekli iğne girince vücuduma aynen saydım çektim ay girmiştir heralde yarın bir dikkat edeyim atlet git kuzum havalar soğuk hasta olma Allah korusun. Şimdi daha hassasız

Kuzum ben lcw den sipariş vermiştim tayt hiç beğenmedim iade olacak. Üst ise biraz daha bekleyeceğim sanırım alt lazım bana ama bulamıyorum

Kuzum ben lcw den sipariş vermiştim tayt hiç beğenmedim iade olacak. Üst ise biraz daha bekleyeceğim sanırım alt lazım bana ama bulamıyorum
Ben e bebeğim taytı ı almıştım kız çok beğendim hamile taytıysa aradığın. Ama öbür türlü de tayt istiyorum ben çok severim doğum sonrası da bol bol giyerim diye ama ne bileyim işte

Humulin kuşum ama seninki de aynıdır sanırım hamilelere bu veriliyormuş

Onun ignesi kücücüktür kız ne güzel iste hissetme gitmistir merak etme oksaparın agrisindan sonra acı hissetmemek normal

nurselek saglamligi ve kalitesi cok guzel icide cok genis ama ben su folyo olayini unutmusum isitmali bilmem ne o yuzden icime sinmedi esime gore de biberona folyo sarariz

Eklentiler

• 20211002_102155.webp
    57,5 KB · Görüntüleme: 31
  • 20211002_102134.webp
    36,8 KB · Görüntüleme: 32
  • 20211002_102117.webp
    88 KB · Görüntüleme: 26
  • 20211002_102059.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 31
  • 20211002_102038.webp
    48,7 KB · Görüntüleme: 25
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…