Güle güle kullan kuzum. Kaç TL idinurselek saglamligi ve kalitesi cok guzel icide cok genis ama ben su folyo olayini unutmusum isitmali bilmem ne o yuzden icime sinmedi esime gore de biberona folyo sarariz
Neyse ikisinin de gebelik kategorisi b imiş içim azıcık rahat ettiHumulin t da novaropid de benzer ikisi de hızlı etkili insülinlerden. Doğru hatırlıyorum dimiZEYNEPP5555 sanki 10 yıldır çalışmıyorum da
Baya geniş duruyor. Yan cepler avantaj, hafif görünüyor bu başlı başına avantaj. Bi folyosu olmayışı olmamış da eminmisin hışır hışırlık var mı belki kumaş içinden vermişlerdir folyoyu. Bi de arabaya asma için bişeyi varmı kuzucumnurselek saglamligi ve kalitesi cok guzel icide cok genis ama ben su folyo olayini unutmusum isitmali bilmem ne o yuzden icime sinmedi esime gore de biberona folyo sarariz
Sagolsasn canim 150 tlydi e bebekte ya bu dolabi ayirdim.bebege iste boyle alt üst bide yanda baya raflari var yeter simdilik diye dusundumGüle güle kullan kuzum. Kaç TL idibir de ay boş dolap ne güzel
Ben almadım kiiiiSenin ki hangisi hiç paylaşmıyor sunuz aşk olsun
Ikisi de kullanirdik yanlis hatirlamiyorsam novarapid hizli etkiliydi humulin r kisa humulin n orta etkiliydi gebelere n kullaniliyordu heraldeHumulin t da novaropid de benzer ikisi de hızlı etkili insülinlerden. Doğru hatırlıyorum dimiZEYNEPP5555 sanki 10 yıldır çalışmıyorum da
Yeter ya sağlıkla kullanmak nasip olsun inşallahSagolsasn canim 150 tlydi e bebekte ya bu dolabi ayirdim.bebege iste boyle alt üst bide yanda baya raflari var yeter simdilik diye dusundum
Amin insallah odaya da Allah kerim artıkYeter ya sağlıkla kullanmak nasip olsun inşallah
Benimki novarapid mi ne o kuzum r n bir şey yazmıyor hızlı etkili yazıyor içindeIkisi de kullanirdik yanlis hatirlamiyorsam novarapid hizli etkiliydi humulin r kisa humulin n orta etkiliydi gebelere n kullaniliyordu heraldeKilya n mi senin ki
Aşk olsun bak bi seçenek bakayım atarımOlsun düşünme suçu işlemişsin
Olur o da inşallah kuzumAmin insallah odaya da Allah kerim artık
CoktaaanHeeyyy kahvaltı yaptınız mı
Ufff yaaa ben ne yicem yineCoktaaanesim nobete gitti onla yaptm butun gun buralardaym artik
İlaçtan hemen sonra yemem gerektiği için yaptımHeeyyy kahvaltı yaptınız mı
İlaçtan hemen sonra yemem gerektiği için yaptım
Nasıl bisey canm bende indirim takipteyim bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?