- 1 Eylül 2017
- 5.326
- 8.497
- 198
- 38
Ahanda aynıyızteraziiiii
25 eylül seninAhanda aynıyızdogum tarıhın ne zaman
Ben de nurseleği ikizler sanmıştm ama oğlakmışOğlak filan zannettim bir ara
Ben de işkoliğim diyorum da çalışırken de tatil olsun diye bekliyorum insanoğlu işteBende de var ama imkanım olsa evime daha çok vakit ayırmak ilk tercihim olur yerim burcunu
Bende aynı durumdayım bıttı dıyroum bakıyorum onu al bunu al ama tamam gercekten bıttı arabayıda allah buyuktur ya düşeş gelır yada dogduktan sonra ancak alabılocem bu gıdısleGece gece alışveriş yaptım yineherşeyi son ay alıcam diyen ben sadece bebek arabası kaldı sanırım bir de ufak tefek bikaç şey bir yanım da alma diyor ama başlayınca da durulmuyormuş onu anladım. Allah Bebişlerimize sağlık sıhhat versin aldıklarımızı kullanmayı nasip etsin inşallaahhh
Aradgım bebek arabasıBende aynı durumdayım bıttı dıyroum bakıyorum onu al bunu al ama tamam gercekten bıttı arabayıda allah buyuktur ya düşeş gelır yada dogduktan sonra ancak alabılocem bu gıdısle
Aradgım bebek arabası
@yemek.hane on Instagram: "Profilimde önde çıkanlar bölümde LİNKLER klasöründen ürün linkine ulaşabilirsiniz"
14K likes, 73 comments - yemek.hane on September 5, 2021: "Profilimde önde çıkanlar bölümde LİNKLER klasöründen ürün linkine ulaşabilirsiniz".www.instagram.com
Kuzu allah ızın verırse benım nıyetım zaten hamıke yastını bu sebeple saklamak bebek ıcın
Ohhmisss gunaydınnnGünaydnn herkese uyuya kalmışım aksamm
Geçmiş olsun kolay gelsin canım haftalar ilerledikçe koşturma artıyor sankiHiç girmedim sayfaya, hep bi koşuşturmacayla geçiyo günler. Bu ara eşimin beli ağrıyo, onun için hastaneye gidip geliyoruz. Benim kontrollerim devam ediyor, arada anneme gidip geliyorum. Parti hazırlıklarımız vardı, daha yeni öğrendik cinsiyeti.
Çok teşekkür ederimsenin ufaklıkların cinsiyeti ne? Mavi aldım demişsin, ikisi de erkek mi yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?