Aaa doğum tarihin yakınlarda idi o zamanTerziii
Hayırlı olsun can kuşumEki Görüntüle 2925694 Eki Görüntüle 2925695 kızlarrr anakucagımızda geldıiçinin pedi vardı söktümm yıkamak İcin arkadasım dan geldı
Yaa baya terazi var sanırım. Seni de Başak filan diye düşündümteraziiiii
34 e kadar çantayı hazırlamak lazım zaten kuzum, ben de senin kafadayım ama erken doğum olur Bi şey olur Allah korusunGece gece alışveriş yaptım yineherşeyi son ay alıcam diyen ben sadece bebek arabası kaldı sanırım bir de ufak tefek bikaç şey bir yanım da alma diyor ama başlayınca da durulmuyormuş onu anladım. Allah Bebişlerimize sağlık sıhhat versin aldıklarımızı kullanmayı nasip etsin inşallaahhh
Kıızzz ne 34 ü biz de 28 de hazır olalım diye yırtunıyoruz özellikle34 e kadar çantayı hazırlamak lazım zaten kuzum, ben de senin kafadayım ama erken doğum olur Bi şey olur Allah korusun
Kızz sana da son 2 gün 100 den asagı inmene
Ayy gerçekten mi düzeltmiştim bu sefer de doğrudur haaKızz sana da son 2 gün 100 den asagı inmene
Bi heyecan basıyor valla bniAyy gerçekten mi düzeltmiştim bu sefer de doğrudur haa
Kız ikizler dengesiz olur derler ne dengesizliğimi gördünBen de nurseleği ikizler sanmıştm ama oğlakmışsen
Ahahahaa sormaBi heyecan basıyor valla bni
Valla bende ates olcer küvet yok bebise bide mustelaAhahahaa sormabak ne dicem ben yaz insanıyım diyorum anlamıyorsunuz odamdan içeri bir güneş giriyor ki resmen enerjiyle uyandım bir insan güneş ışığını bu kadar mı psikolojisine bağdaştırır yaaa
Ne kaldı eksiklerden zeneeppp napiciiizz
Ayy ben ikizlerim valla dengesizimKız ikizler dengesiz olur derler ne dengesizliğimi gördün
34 bizim için normal doğum haftası
Atlet açılır al kuzum. Ya da önü yarıya kadar düğmeli bir şey al atletten çıkarmak zor ama normal sütyenden çıkıyor yani. Zeynep ya ben iğnemi vurdum da anlamadım hiç ilaç gitmiştir demiValla bende ates olcer küvet yok bebise bide mustelakendime de hala cok eksik terlik pijema sutyen normal almaya karar verdim atlette normal alicam inanıyorum ki kart 0 lanacak ve ay sonu alıcam bunları sende neler eksik
İnsulin yakmaz öyle canim hissetmezsin sadece igneyi hissedersin ilacin hepsini yaptiktan sonra 10 a kadar say öyle cek igneyi tamamdır Allah ın izniyleAtlet açılır al kuzum. Ya da önü yarıya kadar düğmeli bir şey al atletten çıkarmak zor ama normal sütyenden çıkıyor yani. Zeynep ya ben iğnemi vurdum da anlamadım hiç ilaç gitmiştir demiiğnenin battığını fark etmedim de. Başka şansı yoktur heralde ben oksapar gibi bekliyordum baya küçükmüş ucu iyi ki de öylede cahil olduğum için ilaç gitti mi anlamadım Birumuttuyasataninsani sen hangi ilacı nasıl kullanıyorsun canım
Dur şimdi sakin bibiğim. Mustelayı önce eczaneye sor yok düşürmedi mi indirimli şekilde alırsın. Küvete az daha bekle sabır. Bak ben de reflü yatağı ve valiz bekliyorum marketlerdenValla bende ates olcer küvet yok bebise bide mustelakendime de hala cok eksik terlik pijema sutyen normal almaya karar verdim atlette normal alicam inanıyorum ki kart 0 lanacak ve ay sonu alıcam bunları sende neler eksik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?