34 e kadar çantayı hazırlamak lazım zaten kuzum, ben de senin kafadayım ama erken doğum olur Bi şey olur Allah korusun

Bi heyecan basıyor valla bni
Ahahahaa sorma bak ne dicem ben yaz insanıyım diyorum anlamıyorsunuz odamdan içeri bir güneş giriyor ki resmen enerjiyle uyandım bir insan güneş ışığını bu kadar mı psikolojisine bağdaştırır yaaa
Ne kaldı eksiklerden zeneeppp napiciiizz

Valla bende ates olcer küvet yok bebise bide mustelakendime de hala cok eksik terlik pijema sutyen normal almaya karar verdim atlette normal alicam inanıyorum ki kart 0 lanacak ve ay sonu alıcam bunlarısende neler eksik

Valla bende ates olcer küvet yok bebise bide mustelakendime de hala cok eksik terlik pijema sutyen normal almaya karar verdim atlette normal alicam inanıyorum ki kart 0 lanacak ve ay sonu alıcam bunlarısende neler eksik
Atlet açılır al kuzum. Ya da önü yarıya kadar düğmeli bir şey al atletten çıkarmak zor ama normal sütyenden çıkıyor yani. Zeynep ya ben iğnemi vurdum da anlamadım hiç ilaç gitmiştir demi iğnenin battığını fark etmedim de. Başka şansı yoktur heralde ben oksapar gibi bekliyordum baya küçükmüş ucu iyi ki de öylede cahil olduğum için ilaç gitti mi anlamadım Birumuttuyasataninsani sen hangi ilacı nasıl kullanıyorsun canım

İnsulin yakmaz öyle canim hissetmezsin sadece igneyi hissedersin ilacin hepsini yaptiktan sonra 10 a kadar say öyle cek igneyi tamamdır Allah ın izniyleatlette ay ben normalde giyemiyorum sirf disari cikarken biraz bol olsun evdekiler dar gelir diye alıcam

Dur şimdi sakin bibiğim. Mustelayı önce eczaneye sor yok düşürmedi mi indirimli şekilde alırsın. Küvete az daha bekle sabır. Bak ben de reflü yatağı ve valiz bekliyorum marketlerden
Ben de kendime bişe almadım halletcez ben emzirme atleti alcam yaa şöyle hoşuma giden bulursam bakacağım Bi de penti düşerse sütyenini ama bunları İnternetten almayı düşünmüyorum sen napcaksın. Çünkü bakmak istiyorum üstten olup olmadığına.
Geceliklerim yok benim de, terliğim de yok ama ha olmadı mı çok ölüm değil evdeki Bi terliği giyerim yani. Sonra dur vardı yine bişeyler. Aa bakım çantası yok sırt çantası sanki çok acelesi yok ama almalı onu da sonuçta onu da konuşalım burda Bi ara kimler ne aldı çantada
Zıbınları mı tamamlıcam. Sonra puset örtğm yok. Bir tane minik sudocrem. Bi de şu düz kafa yastığını alsam mı bilemedim.
Ayyy dolap yok dolaaapp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…