Ben de boğaBurcunuz ne kızlar
Dur bakalim anca duzene girer stres yapma kendineKızlar ya şekerim 151 çıktı ben şok. İğneden sonra düşük çıkması gerekmez miydi dün 129 du hayret bir şey ya
Bizim normal doğum haftamız en erken 36 kendimizi buna endeksliyoruz ondan önceki haftaları çağırmıyoruz bebişlerlede konuşup anlaşma yapıyoruz 36 dan önce acele etmek yok diye34 bizim için normal doğum haftasıen geç 30 da hazır olmalı. Ay Nur bitmiyor kuşum eksik ya
Bende bir siyah bir gri tayt almıştım siyah taytını beğenmedim ama grisi çok iyi kış için daha kalın birşey almak lazımKuzum ben lcw den sipariş vermiştim tayt hiç beğenmedimiade olacak. Üst ise biraz daha bekleyeceğim sanırım alt lazım bana ama bulamıyorum
Muadildir kuşumYok değil novarapid diye bir şey canım
Bunlar çok tatlıya geçen gördüm bayıldım bizimkiler aklıma geldi
Canım sıkıldı yaDur bakalim anca duzene girer stres yapma kendine
Aynen haklısın kuzumBizim normal doğum haftamız en erken 36 kendimizi buna endeksliyoruz ondan önceki haftaları çağırmıyoruz bebişlerlede konuşup anlaşma yapıyoruz 36 dan önce acele etmek yok diye
Bende gri aldım ama bel kısımları bol değil ben kullanamam beden de sorun yok ama göbeği saran kısmı yukarı kadar çıkmıyor sevemedimBende bir siyah bir gri tayt almıştım siyah taytını beğenmedim ama grisi çok iyi kış için daha kalın birşey almak lazım
Ya iğne sonrası daha yüksek çıktıMuadildir kuşum
Ewettt ama esım zavallım kartı doldurunca dun bırde dişciye gıdınce dıo kı bana Derya sana dogum günü hediyesiyaaa birşey kalmış doğum gününe
bunu söyleyen çok kişi oluyorYaa baya terazi var sanırım. Seni de Başak filan diye düşündüm
Benim ki tam göbeğin üstüne çıkıyor canım çok rahat ediyorumBende gri aldım ama bel kısımları bol değil ben kullanamam beden de sorun yok ama göbeği saran kısmı yukarı kadar çıkmıyor sevemedim
Daha yeni kuzum daha alışması var vücudunun üzülme senKızlar ya şekerim 151 çıktı ben şok. İğneden sonra düşük çıkması gerekmez miydi dün 129 du hayret bir şey ya
Dimi yaaBunlar çok tatlıya geçen gördüm bayıldım bizimkiler aklıma geldi
Atar mısın nette varsa kuzumBenim ki tam göbeğin üstüne çıkıyor canım çok rahat ediyorum
Ama kullanmadan daha iyiydi sanki bakalım birkaç gün geçsin en olmadı yine doktor değişeceğim şaka gibi ya sinir bozucu ne olduğu belli değilDaha yeni kuzum daha alışması var vücudunun üzülme sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?