Ama kullanmadan daha iyiydi sanki bakalım birkaç gün geçsin en olmadı yine doktor değişeceğim şaka gibi ya sinir bozucu ne olduğu belli değil
Dur bence biraz devam et çıkarsa daha çok değişirsin. Sistem bu sonuçta ve ilk kez kullanıyorsun dengelemeye çalışabilir. Ama şimdi Bi de böyle stres yaparsan emin ol düşeceği varsa da dğşmycektir

Dur bence biraz devam et çıkarsa daha çok değişirsin. Sistem bu sonuçta ve ilk kez kullanıyorsun dengelemeye çalışabilir. Ama şimdi Bi de böyle stres yaparsan emin ol düşeceği varsa da dğşmycektir
Bakayım kuzum haklısın galiba öyle böyle doğuracağım

Ama kullanmadan daha iyiydi sanki bakalım birkaç gün geçsin en olmadı yine doktor değişeceğim şaka gibi ya sinir bozucu ne olduğu belli değil
Sen hic insülinle sıkıntı oldugunu düsunme novarapid cok güzel bilindik bir insulindir kullanmadan once daha dusuktu diye dusunme hem vucut kendini dengeliyordur hemde belkide az geliyordur buda ancak birkac gün kullanıldiktan sonra belli olur

Anladım kuzum bakalım vücut mu direniyor nedir anlamadım ne olacak

Hih simdi buldum ay ben sana alıp paketli atiyorum diyorumda inanmiyosun suan cok guldum kendimeicini actim baktim ki bi canta daha var ici folyolu bide e bebekten baktm canta yaziyor aparat yaziyor alla alla dedim bende yok megerse icindeymis

Eklentiler

• 20211002_121831.webp
    36,2 KB · Görüntüleme: 37
Xl alayım garanti olsun
Ben hala s kullanıyorum canım nereye kadar götürebilirsem şimdilik bir sıkıntı yok ama ince kuzum hani izmirde kışın hava nasıl oluyor bilmiyorum ama istanbul bayağı soğuk oluyor bir kaç hafta sonra giyemem diye düşünüyorum artık

Xl alayım garanti olsun
Canım Kilya ben pentinin tayt günleri indiriminden aldım bugün geldi 79,90 dı ama çorap gibi bişey hiç beğenmedim evde giyceğim için değişmiyorum lcw defacto nun kiler de çok kısa geldi bana Trendyolda çok yorum alan taytlara da bakıyorum ama cok pahalı gelioo

Kızlarr hastane için crocs mu iyiymiş lazım bişey mi yani ?? Biz giriş katta oturuyoz alttan soğuk oluyo diye almıştık ev de giyiyorum bu olmaz mı

Eklentiler

• image.webp
    33,1 KB · Görüntüleme: 30
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…