Ben ilk zamanlar hele kol çantasını kullanamam gibi kuzum hangisini taşıycam çantayı mı iki bebeyi miÇantacılara da sözüm ben de baktım geçen gün manyak gibi çanta aradım çok çirkin şeyler varmommy bag yazılı el çantalarına baktım ama zor mu olur nasıl olur bilmem illa sırt çantası mı lazım sizce ? Ben çanta konusunda çok takıntılıyım nasıl yapcam bilmem normal eastpak çanta alsam iyi çok fermuarlı liseli çantası
O zaman suan cok memnunum cantadam genis büyük asma aparatlı ekstra folyo cantalıYaa iyiki bakmışsın Bi dhaa
O zaman suan cok memnunum cantadam genis büyük asma aparatlı ekstra folyo cantalı
Kol cantası cok zor oluyor canım en azindan digerini tak gitsin bunlarnda üstü de mommy bag yazmasi komik geliyor banaÇantacılara da sözüm ben de baktım geçen gün manyak gibi çanta aradım çok çirkin şeyler varmommy bag yazılı el çantalarına baktım ama zor mu olur nasıl olur bilmem illa sırt çantası mı lazım sizce ? Ben çanta konusunda çok takıntılıyım nasıl yapcam bilmem normal eastpak çanta alsam iyi çok fermuarlı liseli çantası
Aa bak bunu görmüstüm buda cok güzelmis bnceBunu beğendim düşünüyorum nasıl sizce
Hiç takmayı düşünmedim de bebek arabasının altında gezinir işteBen ilk zamanlar hele kol çantasını kullanamam gibi kuzum hangisini taşıycam çantayı mı iki bebeyi mi
Belki sonradan uygun bişe alırım sonradan
Ortalama bu fiyattalar canım benim hesap arastirmalarima güvenEki Görüntüle 2925820
Bende bunu beğendim ama 161 tl bu kadar para vermeli miyim bilmiyorum çok kararsızım
Yani değişik geldi alayım diyorumAa bak bunu görmüstüm buda cok güzelmis bnce
Ayy sus sus hayal ettirmeHiç takmayı düşünmedim de bebek arabasının altında gezinir iştesizin zor tabi hangi birini taşıcan atıyorum bi yerden inmek gerekse çıkmak gerekse bilmem ne
Yaaa bu çok minnoşmuşşşEki Görüntüle 2925820
Bende bunu beğendim ama 161 tl bu kadar para vermeli miyim bilmiyorum çok kararsızım
Bununda grisini görmüstüm o renge baktın mı hic fiyatida iyi bence kullanıslı büyükYani değişik geldi alayım diyorum
Güzel görünüyor canım iç hacmi nasıl acabaBunu beğendim düşünüyorum nasıl sizce
Oo buda güzel ciddili bir çantaBunu beğendim düşünüyorum nasıl sizce
Bak Zeynep te de ayrı benimkinde ayrı değil ama alt açma pedi de var o d a150. Bence 1 tanesini böylr alalım yaaEki Görüntüle 2925820
Takcam diye düşünmüyorum hiçKol cantası cok zor oluyor canım en azindan digerini tak gitsin bunlarnda üstü de mommy bag yazmasi komik geliyor bana
Baya geniş duruyor link atamadım da ismiyle girip incele Bi istersenGüzel görünüyor canım iç hacmi nasıl acaba
Onun yesıl rengı ozellıkle nerdeyse yarı yarıya daha uygunKol cantası cok zor oluyor canım en azindan digerini tak gitsin bunlarnda üstü de mommy bag yazmasi komik geliyor bana
Gri mavi ve siyah rengi var da siyah daha herşeye uyar sanki yaBununda grisini görmüstüm o renge baktın mı hic fiyatida iyi bence kullanıslı büyük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?