Yaza doğru beelllki ucuz açık renk bişe daha alırım ama belki yani ben biraz siyahçıyım sanırımOo buda güzel ciddili bir çanta
Yok yok simdi baktimda hepsi buradadan siyah daha güzelmisGri mavi ve siyah rengi var da siyah daha herşeye uyar sanki ya
Canım benim iğne sonrası 3. Gün 94 falan olabildi ancak... Bi alışsın vücutYa iğne sonrası daha yüksek çıktıNeden sence gereksiz miydi acaba canım sıkıldı iki gün daha kullanır bakarım ararım pazartesi saçma yani
Verdim gitti vatana millete hayırlı olsunYok yok simdi baktimda hepsi buradadan siyah daha güzelmis
Hadi buda cıktı aradan hayırlı olsunVerdim gitti vatana millete hayırlı olsun
Ayy valla bugün vereceğim hiç aklımda değildiHadi buda cıktı aradan hayırlı olsun
Haklısın kuzum onlarıda alalım aradan çıkaralım hiç bir eksik bitmiyorBak Zeynep te de ayrı benimkinde ayrı değil ama alt açma pedi de var o d a150. Bence 1 tanesini böylr alalım yaa
Aynen bende siyah bakıyorum herşeyle daha çok uyar diyeGri mavi ve siyah rengi var da siyah daha herşeye uyar sanki ya
Hayırlı olsun canım iyi günlerde kullanVerdim gitti vatana millete hayırlı olsun
Sinir oluyorum artık alıyoz alıyoz bitmiyo yaHaklısın kuzum onlarıda alalım aradan çıkaralım hiç bir eksik bitmiyor
Aminn canım benim sağolasın inşallah sağlıklı günlerinde hepHayırlı olsun canım iyi günlerde kullan
Ben de ne giycem şaşırdım yaCanımKilya ben pentinin tayt günleri indiriminden aldım bugün geldi 79,90 dı ama çorap gibi bişey hiç beğenmedim evde giyceğim için değişmiyorum lcw defacto nun kiler de çok kısa geldi bana Trendyolda çok yorum alan taytlara da bakıyorum ama cok pahalı gelioo
Siz bakmayın e bebektekineBen de ne giycem şaşırdım ya
Sabah tokluk mu. Ya açlık sorun olmadı hiç bir zaman bende aç ölçtüm iğneden önce 81 idi. İğne yaptım kahvaltı yaptım 151 çıktı. Dün açlık 83 kahvaltı sonrası 129 du. Önceki gün 89 143 dü. Ondan önceki gün 90 156 idi. Zaten ona takıldı doktor verdi ilacı ama anormal geldi bu orantısızlıkCanım benim iğne sonrası 3. Gün 94 falan olabildi ancak... Bi alışsın vücut
Ne verdiniz yavrum durun bende bakıyorum netten bir şeyler çamaşır yıkama için filan
Markası ne bedeni ne at bakalımSiz bakmayın e bebektekinehem bacağı baya uzun ben 170 im bana bile uzun göbeği memenin altına kadar geliyo kalın da
Kız senin kafanı dagıtıcaz diye nurselek cantayı bile secti siparis verdiNe verdiniz yavrum durun bende bakıyorum netten bir şeyler çamaşır yıkama için filan
Allah ödeme kolaylığı versin kuzumSinir oluyorum artık alıyoz alıyoz bitmiyo ya
Yaaa kaçırdım ne aldı yaKız senin kafanı dagıtıcaz diye nurselek cantayı bile secti siparis verdi
Sorsana bize yardımcı olalım çantayı aldım daNe verdiniz yavrum durun bende bakıyorum netten bir şeyler çamaşır yıkama için filan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?