Markası ne bedeni ne at bakalım kışlık olsun iç göstermesin ama
Sanırım buydu. Sanırım diyorum çünkü sitesinde ekstra yüksek bel diye Bi tane daha var 60 liraya ama o değil muhtemelen göbek altında da dikişli var onun. Bu bu bunun L siydi

Eklentiler

• Screenshot_20211002_132243_com.solidict.ebebek.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 25
Sorsana bize yardımcı olalım çantayı aldım da
Zaten file bir tane çıkıyor fermuarlı onu aldım bavul içi düzenleyici de risk aldım sadece üç parçası var rengi yoktu başka neyse bir tane çarşaf aldım siveno çamaşır deterjanı biberon temizleyici olarak green clean aldım. Bir de böyle makyaj ürünleri için rulo bir şey aldım. Tüh kirli torbasını unuttum bak neyse öyle ya ıvır zıvır bir ton para tuttu

Esim yok dün bi corba denedim tutmaç corbası ona devam edicem bugün bizim evde hep klasik mercimek vs piserdide belki siz hep yapiyorsunuzdur
Taş çatlasın 2 ya d 3 kez yapmışımdır ben de. Ama çok lezzetli ve tek başına ana yemeksiz bile doyurucu Bi çorba bence tek sen idare eder seni o evet

3lüsü daha mı sağlam göründü gözüne valzi Organizer inin. Green cleenin 3lüsü vardı 2 deterjan Bi bulaşık deterjanı onu görmüşmüydün gerçi ben indirim dönemindealmıltım ama çok uyguna gelmişti öyle. Hemen ekle sepetine yine kirli torbanı da kargo girmez. Tutmaz mı ufak ufak bir sürü şey tutuyo. Verdin mi siparişini hayırlı olsun diyim mi

Bizim evde cumartesi pazar mutfak kapalıdır dışardan yenir eşim cumartesi çalışıo zaten işkoliktir kendisi öğlene de ekşili sulu köftem var
Ay o nasıl rutin çocuk doğunca bir süre bunu bozmak zorunda kalıcaksınız ama
Biz dışardan yeme kotamızı baya bi doldurduk azıttık iyice

Ay verdim ya kirli torbası bir dahakine bakayım olmasa da poşetleriz ne yapalım çok elzem değil aynen daha sağlam geldi bir set beğendim 200 küsür tabii o kadar kafayı yemedim azıcık yedim emzikler biri mavi biri yeşil. Çarşaf senin marka trendyolda pahalı idi bunu aldım hem yatağa deneyeceğim gelirse pot pot durursa almam bu ebattan o yüzden bir tane. Bavul içine de bebeler için aldım yeter onlarınkine bana gerek yok. Analar taş yesin kafamda sorular orta boy bavula sığar mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…