Sanırım buydu. Sanırım diyorum çünkü sitesinde ekstra yüksek bel diye Bi tane daha var 60 liraya ama o değil muhtemelen göbek altında da dikişli var onun. Bu bu bunun L siydiMarkası ne bedeni ne at bakalımkışlık olsun iç göstermesin ama
Siyah çok güzel bence kolay kirlenmezz hadi güle güle kullanVerdim gitti vatana millete hayırlı olsun
Aa bak kolay kirlenmez demeyelim de kirlense de belli etmez iş gücünden tasarrufSiyah çok güzel bence kolay kirlenmezz hadi güle güle kullan
Esim yok dün bi corba denedim tutmaç corbası ona devam edicem bugün bizim evde hep klasik mercimek vs piserdide belki siz hep yapiyorsunuzdurKızlaaaar akşama yemek yapılıyor mu planlar nee bakalımmm
Zaten file bir tane çıkıyor fermuarlı onu aldım bavul içi düzenleyici de risk aldım sadece üç parçası varSorsana bize yardımcı olalım çantayı aldım da
Taş çatlasın 2 ya d 3 kez yapmışımdır ben de. Ama çok lezzetli ve tek başına ana yemeksiz bile doyurucu Bi çorba bence tek sen idare eder seni o evetEsim yok dün bi corba denedim tutmaç corbası ona devam edicem bugün bizim evde hep klasik mercimek vs piserdide belki siz hep yapiyorsunuzdur
Xl mi baksam ben senceSanırım buydu. Sanırım diyorum çünkü sitesinde ekstra yüksek bel diye Bi tane daha var 60 liraya ama o değil muhtemelen göbek altında da dikişli var onun. Bu bu bunun L siydi
Aaa aldığın bu mu güzelmiş yavrum iyi günlerde ebatları neBunu beğendim düşünüyorum nasıl sizce
3lüsü daha mı sağlam göründü gözüne valzi Organizer inin. Green cleenin 3lüsü vardı 2 deterjan Bi bulaşık deterjanı onu görmüşmüydün gerçi ben indirim dönemindealmıltım ama çok uyguna gelmişti öyle. Hemen ekle sepetine yine kirli torbanı da kargo girmez. Tutmaz mı ufak ufak bir sürü şey tutuyo. Verdin mi siparişini hayırlı olsun diyim miZaten file bir tane çıkıyor fermuarlı onu aldım bavul içi düzenleyici de risk aldım sadece üç parçası varrengi yoktu başka neyse bir tane çarşaf aldım siveno çamaşır deterjanı biberon temizleyici olarak green clean aldım. Bir de böyle makyaj ürünleri için rulo bir şey aldım. Tüh kirli torbasını unuttum bak neyse öyle ya ıvır zıvır bir ton para tuttu
Boyunu kilonu söyleseneXl mi baksam ben sence
Sağol yavrum ama ebat göremedim görsellerde iyi geldi memnuniyeti de çok. Link atamadım da Bi bak olmadı Bi de 250lerden düşmüş görünüyorAaa aldığın bu mu güzelmiş yavrum iyi günlerde ebatları ne
Bizim evde cumartesi pazar mutfak kapalıdır dışardan yenirKızlaaaar akşama yemek yapılıyor mu planlar nee bakalımmm
kızlarr ilk defa ördüm nasıl olmuş sizce
Ay o nasıl rutin çocuk doğunca bir süre bunu bozmak zorunda kalıcaksınız amaBizim evde cumartesi pazar mutfak kapalıdır dışardan yenireşim cumartesi çalışıo zaten işkoliktir kendisi öğlene de ekşili sulu köftem var
Valla cok güzel görünüyorkızlarr ilk defa ördüm nasıl olmuş sizce
Ay verdim ya kirli torbası bir dahakine bakayım olmasa da poşetleriz ne yapalım3lüsü daha mı sağlam göründü gözüne valzi Organizer inin. Green cleenin 3lüsü vardı 2 deterjan Bi bulaşık deterjanı onu görmüşmüydün gerçi ben indirim dönemindealmıltım ama çok uyguna gelmişti öyle. Hemen ekle sepetine yine kirli torbanı da kargo girmez. Tutmaz mı ufak ufak bir sürü şey tutuyo. Verdin mi siparişini hayırlı olsun diyim mi
Yaaa çok kalp harika olmuş modelini atsana bize varsa videosu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?