Vay vay vay Bi yetenekli anne daha çıktı aramızdan
167-168 kilo 67 ama göbek füzeBoyunu kilonu söylesene
Nasıl eridikYaaa çok kalp harika olmuş modelini atsana bize varsa videosupatikte dikiş var mı bir de
Eşim dünden tavuk çıkardı artık ne yaparsa onu yiyecemKızlaaaar akşama yemek yapılıyor mu planlar nee bakalımmm
Carsafin linki atar mısın canım organizer orta boy bavuka sigar mı bilemedim valla gözüme bi büyük göründüAy verdim ya kirli torbası bir dahakine bakayım olmasa da poşetleriz ne yapalımçok elzem değil aynen daha sağlam geldi bir set beğendim 200 küsür tabii o kadar kafayı yemedim azıcık yedim emzikler biri mavi biri yeşil. Çarşaf senin marka trendyolda pahalı idi bunu aldım hem yatağa deneyeceğim gelirse pot pot durursa almam bu ebattan o yüzden bir tane. Bavul içine de bebeler için aldım yeter onlarınkine bana gerek yok. Analar taş yesin kafamda sorular orta boy bavula sığar mı Eki Görüntüle 2925859 Eki Görüntüle 2925860 Eki Görüntüle 2925861 Eki Görüntüle 2925862
Yaaa vallahi cumartesi akşam annemlerde yemek yiyoruz pazar sabah kayınvalidem de khvaltı akşamına da arkadaşlarla falan buluşuoruz buluşmazsakta yine dışardan sölüyoruz genel rutinimiz böyleAy o nasıl rutin çocuk doğunca bir süre bunu bozmak zorunda kalıcaksınız ama
Biz dışardan yeme kotamızı baya bi doldurduk azıttık iyice
Bence L al xl almıştım çok büyük oldu geri verip l aldım ben kuzum167-168 kilo 67 ama göbek füze
Aynen patiğe bayıldımNasıl eridik
Biri orta boya tam oldu demiş amaCarsafin linki atar mısın canım organizer orta boy bavuka sigar mı bilemedim valla gözüme bi büyük göründü
1 ay daha derken ise gitmeye mi dayan dedi yoksa doguma mı bnce alabiliyosan rapor al 32 ye kadar sonrada izne ayrilirsnSelam kızlar ben geldim kontrolden bizim minik tam haftasına ulaşmış 726 gr olmuş herşey onun için yolunda. İlaçlara devam rahim ağzını ölçtü 27 dedi eğer aşağıda çok baskı hissediyorsan işe göndermeyeceğim artık dedi bana kalırsa 1 ay daha dayan dedi. Aşı onayı aldım artık olabilirsin dedi önümüzdeki hafta olacağım ilk dozu kısmetse benden haberler bu kadar.
Çok güzel olmuş canım ellerine sağlık . Sağlıkla kullansın kuzukızlarr ilk defa ördüm nasıl olmuş sizce
Dokuz ayı çıkarır demiBence L al xl almıştım çok büyük oldu geri verip l aldım ben kuzum
Ayyyy çok tatlıııı bayıldım yelek hele patiğeee güle güle giysnkızlarr ilk defa ördüm nasıl olmuş sizce
valla bi kaç model izledim karıştırıp ördüm bidaha yap desen kaç zincir başladığımı bile hatırlamıyorumYaaa çok kalp harika olmuş modelini atsana bize varsa videosupatikte dikiş var mı bir de
O yüzdenbn anne bebek cantasinida alirim belki yanıma diyorumBiri orta boya tam oldu demiş amabana yer kalmayacak LADYNİL 70x140 Bebek Lastikli Penye Çarşaf %100 Pamuk Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Olsun 43 TL kadar yemişsinAy verdim ya kirli torbası bir dahakine bakayım olmasa da poşetleriz ne yapalımçok elzem değil aynen daha sağlam geldi bir set beğendim 200 küsür tabii o kadar kafayı yemedim azıcık yedim emzikler biri mavi biri yeşil. Çarşaf senin marka trendyolda pahalı idi bunu aldım hem yatağa deneyeceğim gelirse pot pot durursa almam bu ebattan o yüzden bir tane. Bavul içine de bebeler için aldım yeter onlarınkine bana gerek yok. Analar taş yesin kafamda sorular orta boy bavula sığar mı Eki Görüntüle 2925859 Eki Görüntüle 2925860 Eki Görüntüle 2925861 Eki Görüntüle 2925862
Vay anasını ne şanslı anlarsınızEşim dünden tavuk çıkardı artık ne yaparsa onu yiyecem
Ohh ohh maşallah günler hep planlı dolu ne güzelYaaa vallahi cumartesi akşam annemlerde yemek yiyoruz pazar sabah kayınvalidem de khvaltı akşamına da arkadaşlarla falan buluşuoruz buluşmazsakta yine dışardan sölüyoruz genel rutinimiz böyleanne babalara düşkünüz biraz zaten de yakın diye işime de gelio hafta içi her güne öğlene falan kaç çeşit yemek yapıyorum ama insaf yaa ana olunca da sorun değil dışarda sadece fast food yemiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?