Selam kızlar ben geldim kontrolden bizim minik tam haftasına ulaşmış 726 gr olmuş herşey onun için yolunda. İlaçlara devam rahim ağzını ölçtü 27 dedi eğer aşağıda çok baskı hissediyorsan işe göndermeyeceğim artık dedi bana kalırsa 1 ay daha dayan dedi. Aşı onayı aldım artık olabilirsin dedi önümüzdeki hafta olacağım ilk dozu kısmetse benden haberler bu kadar.

Carsafin linki atar mısın canım organizer orta boy bavuka sigar mı bilemedim valla gözüme bi büyük göründü

Ay o nasıl rutin çocuk doğunca bir süre bunu bozmak zorunda kalıcaksınız ama
Biz dışardan yeme kotamızı baya bi doldurduk azıttık iyice
Yaaa vallahi cumartesi akşam annemlerde yemek yiyoruz pazar sabah kayınvalidem de khvaltı akşamına da arkadaşlarla falan buluşuoruz buluşmazsakta yine dışardan sölüyoruz genel rutinimiz böyle anne babalara düşkünüz biraz zaten de yakın diye işime de gelio hafta içi her güne öğlene falan kaç çeşit yemek yapıyorum ama insaf yaa ana olunca da sorun değil dışarda sadece fast food yemiyom

1 ay daha derken ise gitmeye mi dayan dedi yoksa doguma mı bnce alabiliyosan rapor al 32 ye kadar sonrada izne ayrilirsn

Yaaa çok kalp harika olmuş modelini atsana bize varsa videosu patikte dikiş var mı bir de
valla bi kaç model izledim karıştırıp ördüm bidaha yap desen kaç zincir başladığımı bile hatırlamıyorum tığda ördüm yelegide patiğide ikisinde de dikiş yok bütün örüyosun yelek hep ikili trabzan patiğin videosu da var youtubeda kadife ipten bebek patiği diyince çıkıyo beğenmenize sevindim acemiyim çünkü kaç kez söktüm ördüm

Olsun 43 TL kadar yemişsin güzelmiş ama. Çarşafım e bebepindi zaten ben de 20 liraya almıştım kuzum belki farklı Bi yerden baktın sen. Emzik kabım benim de yok unutmuştum masraf çıktı gene
Taş yesin analar
Ney orta boy bavula sığar mı anlamadım

Ohh ohh maşallah günler hep planlı dolu ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…