Bence çıkarır ya ne 9 ayı hem kendine gel haddini bil 8 ay diyeceksinDokuz ayı çıkarır demi
Valla gayet güzel olmuş eline sağlık canımvalla bi kaç model izledim karıştırıp ördüm bidaha yap desen kaç zincir başladığımı bile hatırlamıyorumtığda ördüm yelegide patiğide ikisinde de dikiş yok bütün örüyosun yelek hep ikili trabzan patiğin videosu da var youtubeda kadife ipten bebek patiği diyince çıkıyo beğenmenize sevindim acemiyim çünkü kaç kez söktüm ördüm
Maşallah kuzum. Versin rapor çalışma artık bence riske atma artıkSelam kızlar ben geldim kontrolden bizim minik tam haftasına ulaşmış 726 gr olmuş herşey onun için yolunda. İlaçlara devam rahim ağzını ölçtü 27 dedi eğer aşağıda çok baskı hissediyorsan işe göndermeyeceğim artık dedi bana kalırsa 1 ay daha dayan dedi. Aşı onayı aldım artık olabilirsin dedi önümüzdeki hafta olacağım ilk dozu kısmetse benden haberler bu kadar.
PardonBence çıkarır ya ne 9 ayı hem kendine gel haddini bil 8 ay diyeceksin
Ya normalde de eşim sağolsun herşeyde yardımcı oluyor ama bu hamilelik tedavi süreci derken iyice rahata alıştım hiç birşeyden haberim olmuyor artık ve bu tembelliğe alışmaktan çok korkuyorumVay anasını ne şanslı anlarsınız
Ayy kuzum ben çok beğendim güle güle kullan inşallah ama neden kısa kollu üşürsünEki Görüntüle 2925870 kendimede şu takımı sipariş ettim kızlar bugün gelecek kargo bakalım nasıl olacak
Dogumdan sonra fena halde hatırlarsn bosver rahatına bak simdiYa normalde de eşim sağolsun herşeyde yardımcı oluyor ama bu hamilelik tedavi süreci derken iyice rahata alıştım hiç birşeyden haberim olmuyor artık ve bu tembelliğe alışmaktan çok korkuyorum
aslında benimde aklıma geldi ama içine badiyle fln giyerim dedimAyy kuzum ben çok beğendim güle güle kullan inşallah ama neden kısa kollu üşürsün
Ama 8 ay 31-35. haftaları gösteriyor biz en erken 36 ve sonrasını çağırıyoruz öncesini kafamızdan çıkarıp atıyoruzBence çıkarır ya ne 9 ayı hem kendine gel haddini bil 8 ay diyeceksin
Haklısın canım ne diyeyimDogumdan sonra fena halde hatırlarsn bosver rahatına bak simdi
Bende diyet olunca eşim asla bir şey ellemiyor hep ben mutfakta menüm sabit öğlen ot akşam et ya da bakliyatVay anasını ne şanslı anlarsınız
Yok yok öbür tempoya da aynı hızla alışırız merak etme öyle Bi içinde buluruz ki kendimiziYa normalde de eşim sağolsun herşeyde yardımcı oluyor ama bu hamilelik tedavi süreci derken iyice rahata alıştım hiç birşeyden haberim olmuyor artık ve bu tembelliğe alışmaktan çok korkuyorum
Evet öyle yapabilsin ama keske uzun kollu yapsalarmış. Ama öbür türlü böylr triko takımları çok severim güle güle giy canımaslında benimde aklıma geldi ama içine badiyle fln giyerim dedim
hadi cnm gözün aydın olsunnn..Selam kızlar ben geldim kontrolden bizim minik tam haftasına ulaşmış 726 gr olmuş herşey onun için yolunda. İlaçlara devam rahim ağzını ölçtü 27 dedi eğer aşağıda çok baskı hissediyorsan işe göndermeyeceğim artık dedi bana kalırsa 1 ay daha dayan dedi. Aşı onayı aldım artık olabilirsin dedi önümüzdeki hafta olacağım ilk dozu kısmetse benden haberler bu kadar.
Hayata bak bee ne sağlıklıBende diyet olunca eşim asla bir şey ellemiyor hep ben mutfakta menüm sabit öğlen ot akşam et ya da bakliyatbugün tavuklu salata yapcam heralde
Haa öylesiAma 8 ay 31-35. haftaları gösteriyor biz en erken 36 ve sonrasını çağırıyoruz öncesini kafamızdan çıkarıp atıyoruz
1 ay daha işe gitmeye kuzum annemlerde kalmayı düşünüyorum bu sürede de iş yerime yakın ve özel araç geliyor 1 ay daha öyle idare ederim sanırım.1 ay daha derken ise gitmeye mi dayan dedi yoksa doguma mı bnce alabiliyosan rapor al 32 ye kadar sonrada izne ayrilirsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?