- 26 Aralık 2017
- 2.767
- 3.868
- 133
- 42
Sağol kuzum. 1 ay daha dayanacağım annemlerde kalacağım bir süre orası yakın iş yerine işte de zaten bütün gün oturuyorum. Valla aşı onayına sevindim son zamanlarda stres olmaya başlamıştım.Maşallah kuzum. Versin rapor çalışma artık bence riske atma artıkben d eaşıyı haftaya için düşünüyorum Allah herşeyin hayırlısını versin
Keşkeee öyle sağlık getirse idi banaHayata bak bee ne sağlıklı
Bende kuru pilav çekcem bu akşam
Kuzum yazamadım az önce ama ayakta ne kadar az kalırsan o kadar iyi. Ayrıca aşıya onay vermesine sevindim için rahat eder en azından. Maşallah bebişin kilosu da iyi1 ay daha işe gitmeye kuzum annemlerde kalmayı düşünüyorum bu sürede de iş yerime yakın ve özel araç geliyor 1 ay daha öyle idare ederim sanırım.
Anladm canım aman dikkat et kendine1 ay daha işe gitmeye kuzum annemlerde kalmayı düşünüyorum bu sürede de iş yerime yakın ve özel araç geliyor 1 ay daha öyle idare ederim sanırım.
Gitme pişman olursunBen mutfağa giriyorum çok yazışmayın yatın uyuyun ben işimi bitirene kadar benim canımı sıkmayın sonra uzak kalıyorum
Beğenirsen bize de atEki Görüntüle 2925870 kendimede şu takımı sipariş ettim kızlar bugün gelecek kargo bakalım nasıl olacak
İnşallah kuzum iyi günlerdetabi o gri ipler değişecek yeleğe düğme gln olacak tam bitmedi ama bi hevesle video izleye izleye ördüm bebeğim için bişey yapmak istedim inşallah giydirmek nasip olur
tamam canım atarımBeğenirsen bize de at
Semi gidi seni. Yemeği attım ocağa geldim. Dinlene dinlene çok çabuk yoruluyorumGitme pişman olursun
İnşallah canım Allah yardım etsin1 ay daha işe gitmeye kuzum annemlerde kalmayı düşünüyorum bu sürede de iş yerime yakın ve özel araç geliyor 1 ay daha öyle idare ederim sanırım.
Hepimiz öyleyiz kuzum ne yapcanSemi gidi seni. Yemeği attım ocağa geldim. Dinlene dinlene çok çabuk yoruluyorum
sen bu işi instagramdan yapsana kız.link vererek para kazan ohh miss
Yokk yaa o zaman kımse benle alısverıs yapmaz kesınnnsen bu işi instagramdan yapsana kız.link vererek para kazan ohh miss
hemen buluyorsun indirimleri
Sen bana soyle ben sana ındırım bulayım yavrumKizz nolur dogumdan sonra da elimizden geldikce birakmayalım burayı su indirimleri yakaliyoruz ya acaip hosuma gidiyor
Ay Allah sağlık versinde sonrasında da devam edecek tempo tabii ki devamKizz nolur dogumdan sonra da elimizden geldikce birakmayalım burayı su indirimleri yakaliyoruz ya acaip hosuma gidiyor
Ben de bu fiyata aldım kuzum aman daha indirimli görürseniz atmayın bişeyi aldıktan sonra daha düştüğünü görmek istemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?