Ay Allah sağlık versinde sonrasında da devam edecek tempo tabii ki devam
Kuzuu sımdı goz gezdirdim de seker ıcın oyle cıkıyor arada takılma ben bugun kahvaktı sonrası baktım 87 cıktı bemım makınemde cok ıyı degıl ama ıste kullanıyorum acaaba dogrumudur dıe dusunuyorum

Kuzum yazamadım az önce ama ayakta ne kadar az kalırsan o kadar iyi. Ayrıca aşıya onay vermesine sevindim için rahat eder en azından. Maşallah bebişin kilosu da iyi
Kalplerimiz bir❤ iş yerinde ayakta pek kalmıyorum annemlerde biraz daha idare ederim gibi. Haftasonlari gelirim eve zaten evde de tadilat olacak evde olmamış olurum. Bende sevindim onay vermesine haftaya olacağım inşallah yan etki yaşamayız.

hamile çekimi yaptırmayı düşünen var mı kızlar ben istiyorum 30.hafta gibi hava daha çok soğumadan

Makine nasıl bilmem iki kere ölçtüm yüksek görünce ben ne güzel ilacı da aldım diye düşük bekliyordum. Çünkü dün düşüktü açlıkta 81 di iyiydi. Beklemiyordum hiç şaka gibi bir şey

Dikkat et kendine kuzum. Ay inşallah sıkıntı yaşamazsın yaşamayız

Bazen bende endıse edıyırum makıneme cok guvenemıyroum ama dr a gıdınce tum seker degerlerıme bakıyor cok abzurt bısey olsa cıkar demekkı ıyı gidiyordur yanı arada oylle benımden150 kusurlere oynasada ılerlemıyor en azından dıe düşünüyorum cok sukur bebegın suyu felan da ıyı bazen ben ölcüm yaparken hatta nıe bısuna oarmagını delıyorsun ben guvenemıyroum o makıneye dıo ama ben arada yıne bakıyorum

Ben de bu çantayı düşünüyorum ama kötü yorumlarda var bilemedim hiç ayrıca gri değil yeşile kaçıyormuş üst kısmı

Samsunda yok olanlar yapın valla
Burda da yok büyüksehirin avantajları ama size ne dicem vakıfbank varsa eger migros sanalda indirim oluyormus aksam 100 tl ye 50 lira felab takip etmekte fayda var abim yag stoklamıs böyle10 lt yag 2 kutu maska 12 li süt 125 tl vermis

Avokadocular;
1 tane avokado yiyince başka bir şey yiyemiyorum kahvaltıda.
Yarım yarım yiyeyim diyorum.
Nasıl saklıyorsunuz dolapta?
Çekirdekli kısmını öylece tupper’a falan koysam olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…