- 1 Eylül 2017
- 5.326
- 8.497
- 198
- 38
Kuzuu sımdı goz gezdirdim de seker ıcın oyle cıkıyor arada takılma ben bugun kahvaktı sonrası baktım 87 cıktı bemım makınemde cok ıyı degıl ama ıste kullanıyorumAy Allah sağlık versinde sonrasında da devam edecek tempo tabii ki devam
Ben de bu fiyata aldım kuzum aman daha indirimli görürseniz atmayın bişeyi aldıktan sonra daha düştüğünü görmek istemem
Kalplerimiz bir❤ iş yerinde ayakta pek kalmıyorum annemlerde biraz daha idare ederim gibi. Haftasonlari gelirim eve zaten evde de tadilat olacak evde olmamış olurum. Bende sevindim onay vermesine haftaya olacağım inşallah yan etki yaşamayız.Kuzum yazamadım az önce ama ayakta ne kadar az kalırsan o kadar iyi. Ayrıca aşıya onay vermesine sevindim için rahat eder en azından. Maşallah bebişin kilosu da iyi
Makine nasıl bilmem iki kere ölçtüm yüksek görünce ben ne güzel ilacı da aldım diye düşük bekliyordum. Çünkü dün düşüktü açlıkta 81 di iyiydi. Beklemiyordum hiç şaka gibi bir şeyKuzuu sımdı goz gezdirdim de seker ıcın oyle cıkıyor arada takılma ben bugun kahvaktı sonrası baktım 87 cıktı bemım makınemde cok ıyı degıl ama ıste kullanıyorumacaaba dogrumudur dıe dusunuyorum
Dikkat et kendine kuzum. Ay inşallah sıkıntı yaşamazsın yaşamayızKalplerimiz bir❤ iş yerinde ayakta pek kalmıyorum annemlerde biraz daha idare ederim gibi. Haftasonlari gelirim eve zaten evde de tadilat olacak evde olmamış olurum. Bende sevindim onay vermesine haftaya olacağım inşallah yan etki yaşamayız.
Bazen bende endıse edıyırum makıneme cok guvenemıyroum ama dr a gıdınce tum seker degerlerıme bakıyor cok abzurt bısey olsa cıkar demekkı ıyı gidiyordur yanı arada oylle benımden150 kusurlere oynasada ılerlemıyor en azından dıe düşünüyorum cok sukur bebegın suyu felan da ıyı bazen ben ölcüm yaparken hatta nıe bısuna oarmagını delıyorsun ben guvenemıyroum o makıneye dıo ama ben arada yıne bakıyorumMakine nasıl bilmem iki kere ölçtüm yüksek görünce ben ne güzel ilacı da aldım diye düşük bekliyordum. Çünkü dün düşüktü açlıkta 81 di iyiydi. Beklemiyordum hiç şaka gibi bir şey
Su isi bize de ögretin ya
Kız trendyol yemek sepetınden sıparıs gırdım odemeyı trendyol cuzdan a aktar kazan dıyordu hadı yapayım dedım yaptım bı baktık 8 tl sı trendyol cuzdanımda hedıye kalmısSu isi bize de ögretin ya
Jötü yorumları ne yönde meselaEki Görüntüle 2925898
Ben de bu çantayı düşünüyorum ama kötü yorumlarda var bilemedim hiçayrıca gri değil yeşile kaçıyormuş üst kısmı
Samsunda yok olanlar yapın vallaSu isi bize de ögretin ya
İşte kimisi rengi göründüğü gibi değil demiş kimi eksik geldi demiş kimi asma aparatım çabuk koptu demiş öyle kuzum farklı farklıJötü yorumları ne yönde mesela
Değerlendir bakalım. Ne kadar fiyatı pekiİşte kimisi rengi göründüğü gibi değil demiş kimi eksik geldi demiş kimi asma aparatım çabuk koptu demiş öyle kuzum farklı farklıgeneli memnun
Burda da yok büyüksehirin avantajları ama size ne dicem vakıfbank varsa eger migros sanalda indirim oluyormus aksam 100 tl ye 50 lira felab takip etmekte fayda var abim yag stoklamıs böyle10 lt yag 2 kutu maska 12 li süt 125 tl vermisSamsunda yok olanlar yapın valla
140 canım aslında Polo nun çantasını beğenmiştim 300 e fırlamış onu eledim bu kaldıDeğerlendir bakalım. Ne kadar fiyatı peki
Aaa takip edelim o zamanBurda da yok büyüksehirin avantajları ama size ne dicem vakıfbank varsa eger migros sanalda indirim oluyormus aksam 100 tl ye 50 lira felab takip etmekte fayda var abim yag stoklamıs böyle10 lt yag 2 kutu maska 12 li süt 125 tl vermis
Aynen bizde vakifbank yok hep ortada kalıyormAaa takip edelim o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?