- 21 Mart 2015
- 6.958
- 9.533
- 198
Kilyaa ben bu cantayı canlı gördüm rengi böyle göründügü gibi ama kücük bir canta haberin olsunEki Görüntüle 2925898
Ben de bu çantayı düşünüyorum ama kötü yorumlarda var bilemedim hiçayrıca gri değil yeşile kaçıyormuş üst kısmı
Cnm yarısını aldığımda çekirdekle kalan tarafı stres film sarıyorum komple öyle muhafaza ediyorum..Avokadocular;
1 tane avokado yiyince başka bir şey yiyemiyorum kahvaltıda.
Yarım yarım yiyeyim diyorum.
Nasıl saklıyorsunuz dolapta?
Çekirdekli kısmını öylece tupper’a falan koysam olur mu?
Bu renk mi düşünüyordun. Güzel canım benim güle güle kullan gelsin değerlendirirsin140 canım aslında Polo nun çantasını beğenmiştim 300 e fırlamış onu eledim bu kaldı
Ben buzdolapposete koymustum keısnce uzerıne lımon sıkmam gerekıyormus unuttum baktım kararrmadı 2 gun oldu yıne kararmadı yanı duruyorAvokadocular;
Oo ne kârlı alışveriş olmuşBurda da yok büyüksehirin avantajları ama size ne dicem vakıfbank varsa eger migros sanalda indirim oluyormus aksam 100 tl ye 50 lira felab takip etmekte fayda var abim yag stoklamıs böyle10 lt yag 2 kutu maska 12 li süt 125 tl vermis
Valla öyle olmus bende sasırdm takip etmek iyi oluyor napalim bizde aktüel takip ederizOo ne kârlı alışveriş olmuşvakıf da yok bizde ya. Neyse aman hayırlısı napalım kocalar taşısın a101 bim bizim meskenimiz
Ben ya strece ya da yağlı kağıda koyup dolaba koyuyorum zaten ertesi gün hemen tüketeceğin için okadar da önemli değilAvokadocular;
Onları kocam takip ediyor bazen tuvalet peçeteleri kağıt havlular 10 tl üstü indirim oluyor papia falan lazımmı diyo ihtiyaçsa aldırmıyorum. Böylr indirimler işte bizimkiler deValla öyle olmus bende sasırdm takip etmek iyi oluyor napalim bizde aktüel takip ederiz
Bunun 2 lı cekmece modelını aldım bemde 1 katına bezlerı ıslak mendili 1 karına da eldıvenı corapalrını koydumSöyle bir basucu düzenleyici alaym diyorum ne dersiniz daginik durmaz el alti bez islak mendil vs koyarım
Yani mantıklı daha düzenlı olurBunun 2 lı cekmece modelını aldım bemde 1 katına bezlerı ıslak mendili 1 karına da eldıvenı corapalrını koydum
Ben bunun keçesini görmüştüm kuzum herşey içinde olur düzenli olur diye. Mesela başka Bi odadasın eşine diyip tek tek isteyeceğine komple çantayı getirir. Ama 40 50 liraydı vazgeçmiştim dursun bu şimdi diye. Bu ne kadar peki. Sanki bu yılar gibi geldi içini doldurun a ama sert kalıp gibi durmazSöyle bir basucu düzenleyici alaym diyorum ne dersiniz daginik durmaz el alti bez islak mendil vs koyarım
26 liraydı kadının birisi söyle düzenlemis hosuma gitti bi tek kapagindan sikayet etmisler tam kapanmyor diyeBen bunun keçesini görmüştüm kuzum herşey içinde olur düzenli olur diye. Mesela başka Bi odadasın eşine diyip tek tek isteyeceğine komple çantayı getirir. Ama 40 50 liraydı vazgeçmiştim dursun bu şimdi diye. Bu ne kadar peki. Sanki bu yılar gibi geldi içini doldurun a ama sert kalıp gibi durmaz
Aa bak buda mantıklı kullanıslı olur güzelmisBen de şunu atacaktım size. Bunları 7 liraya almıştım e bebekten. Naylon kilitli çanta. Hastanede ıslak ve kirlileri koyarım içine. İlerleyen zamanlarda da bakım çantasına koyarım yine ıslanan kirlenenler için diye düşündüm. Düşünebilirsiniz
Bizde var söyleyeyim eşime hemenAynen bizde vakifbank yok hep ortada kalıyorm
Buda güzelmis ama benim yatak odamda yer yok dolapta baska odada bi tek bu duzenleyici alirim yanjma diye dusundum ya da boyle bisey alıp kendi dolabimda yer acıcamEki Görüntüle 2925918
ZEYNEPP5555 bunu bende yatak odasına koydum sıfonyer ime besıgıde burda ya ufak tefek seylerı bı daha dolabına koymayayım dıe
Yaaa kuzum bilemedim şimdi boyutunu yazmışlar iyi gibi geldi bana ama sen gördüysen daha iyi biliyorsundur. Başka da beğenemedim almayayım şimdilik kalsın bir mademKilyaa ben bu cantayı canlı gördüm rengi böyle göründügü gibi ama kücük bir canta haberin olsun
Yanlıs yonlendirmis olmayim seni de ama bakmistm kücuk gelmisti boyutu banaYaaa kuzum bilemedim şimdi boyutunu yazmışlar iyi gibi geldi bana ama sen gördüysen daha iyi biliyorsundur. Başka da beğenemedim almayayım şimdilik kalsın bir madem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?