Avokadocular;
1 tane avokado yiyince başka bir şey yiyemiyorum kahvaltıda.
Yarım yarım yiyeyim diyorum.
Nasıl saklıyorsunuz dolapta?
Çekirdekli kısmını öylece tupper’a falan koysam olur mu?
Cnm yarısını aldığımda çekirdekle kalan tarafı stres film sarıyorum komple öyle muhafaza ediyorum..

Avokadocular;
Ben buzdolapposete koymustum keısnce uzerıne lımon sıkmam gerekıyormus unuttum baktım kararrmadı 2 gun oldu yıne kararmadı yanı duruyor

Oo ne kârlı alışveriş olmuş vakıf da yok bizde ya. Neyse aman hayırlısı napalım kocalar taşısın a101 bim bizim meskenimiz

Avokadocular;
Ben ya strece ya da yağlı kağıda koyup dolaba koyuyorum zaten ertesi gün hemen tüketeceğin için okadar da önemli değil
Aynen tuppera da koysan tam olur

Valla öyle olmus bende sasırdm takip etmek iyi oluyor napalim bizde aktüel takip ederiz
Onları kocam takip ediyor bazen tuvalet peçeteleri kağıt havlular 10 tl üstü indirim oluyor papia falan lazımmı diyo ihtiyaçsa aldırmıyorum. Böylr indirimler işte bizimkiler de

Söyle bir basucu düzenleyici alaym diyorum ne dersiniz daginik durmaz el alti bez islak mendil vs koyarım
Ben bunun keçesini görmüştüm kuzum herşey içinde olur düzenli olur diye. Mesela başka Bi odadasın eşine diyip tek tek isteyeceğine komple çantayı getirir. Ama 40 50 liraydı vazgeçmiştim dursun bu şimdi diye. Bu ne kadar peki. Sanki bu yılar gibi geldi içini doldurun a ama sert kalıp gibi durmaz

Ben de şunu atacaktım size. Bunları 7 liraya almıştım e bebekten. Naylon kilitli çanta. Hastanede ıslak ve kirlileri koyarım içine. İlerleyen zamanlarda da bakım çantasına koyarım yine ıslanan kirlenenler için diye düşündüm. Düşünebilirsiniz

Eklentiler

• IMG_20211002_165125.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 37
26 liraydı kadının birisi söyle düzenlemis hosuma gitti bi tek kapagindan sikayet etmisler tam kapanmyor diye

Eklentiler

• Screenshot_20211002-165710_Trendyol.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 38
Aa bak buda mantıklı kullanıslı olur güzelmis

Kilyaa ben bu cantayı canlı gördüm rengi böyle göründügü gibi ama kücük bir canta haberin olsun
Yaaa kuzum bilemedim şimdi boyutunu yazmışlar iyi gibi geldi bana ama sen gördüysen daha iyi biliyorsundur. Başka da beğenemedim almayayım şimdilik kalsın bir madem

Yaaa kuzum bilemedim şimdi boyutunu yazmışlar iyi gibi geldi bana ama sen gördüysen daha iyi biliyorsundur. Başka da beğenemedim almayayım şimdilik kalsın bir madem
Yanlıs yonlendirmis olmayim seni de ama bakmistm kücuk gelmisti boyutu bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…