Kahverengi daha çok hoşuma gitti ama uyumsuz olacaktıBu renk mi düşünüyordun. Güzel canım benim güle güle kullan gelsin değerlendirirsin
Anladım kuzum normal sırt çantası alsam ne olacak ki. Sevemedim anne çantalarınıYanlıs yonlendirmis olmayim seni de ama bakmistm kücuk gelmisti boyutu bana
Yani bende cok uzun soluklu olmaz diye düsünüyorm ama yine de baya idare eder bi yere giderken ıvır zıvır doldururuz icine normsl bir sırt cantan varsa hic alma zaten pek bi farkı yok bunalrndaAnladım kuzum normal sırt çantası alsam ne olacak ki. Sevemedim anne çantalarınıaslında sırt çantamda var baya içine süt taşıma şeysinden alsam onların zaten uzun süre iş göreceğini zannetmiyorum ben
Aa böylr de güzel duruyor ha26 liraydı kadının birisi söyle düzenlemis hosuma gitti bi tek kapagindan sikayet etmisler tam kapanmyor diye
Ya gri ya siyah zaten canım bence yaa. Hadi hayırlı uğurlu olsunKahverengi daha çok hoşuma gitti ama uyumsuz olacaktı
Almadım daha kuzumYa gri ya siyah zaten canım bence yaa. Hadi hayırlı uğurlu olsun
Yok açlık da takip ediyorum ya benSabah tokluk mu. Ya açlık sorun olmadı hiç bir zaman bende aç ölçtüm iğneden önce 81 idi. İğne yaptım kahvaltı yaptım 151 çıktı. Dün açlık 83 kahvaltı sonrası 129 du. Önceki gün 89 143 dü. Ondan önceki gün 90 156 idi. Zaten ona takıldı doktor verdi ilacı ama anormal geldi bu orantısızlık
Kıza kurufasulye yazmıslar benım bıldıgım seker ıcerıyor ama yazanlarda sonucta drYok açlık da takip ediyorum ya benyediklerini Bi analiz et bakalım belki orada bi sıkıntı vardır
Aha işte benim kafamdanAnladım kuzum normal sırt çantası alsam ne olacak ki. Sevemedim anne çantalarınıaslında sırt çantamda var baya içine süt taşıma şeysinden alsam onların zaten uzun süre iş göreceğini zannetmiyorum ben
Hep aynı liste aynı şeyler yemekle ilgisi yok bence ama neyle ilgisi var bilemedim. Benim sadece sabah açlığı takibim varYok açlık da takip ediyorum ya benyediklerini Bi analiz et bakalım belki orada bi sıkıntı vardır
Trendyoldu canım bu nerde
Ben de dicektim taşınır olanlar daha kolay olmaz mı diye güzel bulmuşsun kuzuBu da iyi kızlar bakınızHelen's Home Taşınabilir Bebek Çantası Bebek Bakım Bezi Eşya Düzenleyici Çanta - Fiyatı, Yorumları
Helen's Home Taşınabilir Bebek Çantası Bebek Bakım Bezi Eşya Düzenleyici Çanta yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Evıdea ama dırek atmısım sana sımdı Baktım 32 tlTrendyoldu canım bu nerde
Baklagil bende de var ama olduğu öğün yanında sadece 4 kaşık yoğurt ve 1 kase salata var, ekmek pilav çorba yasakKıza kurufasulye yazmıslar benım bıldıgım seker ıcerıyor ama yazanlarda sonucta drvardır bır bildikleri
Ben bundan kullanıyordum zaten vardı bende ama bebelere kullanma niyetindeyimEki Görüntüle 2925918
ZEYNEPP5555 bunu bende yatak odasına koydum sıfonyer ime besıgıde burda ya ufak tefek seylerı bı daha dolabına koymayayım dıe
Ama baklagıl de mesela nohutta yok seker kurufasulye de var belkı dıeek kurufasulye yazmıslardır dıe dedım ne bıleyım yaa bende bazen cok dıkkat edıyroum bazen de kacırıyorum işteBaklagil bende de var ama olduğu öğün yanında sadece 4 kaşık yoğurt ve 1 kase salata var, ekmek pilav çorba yasak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?