Mantıklı eldekileri degerlendirmek lazım
Kızz zeynep senle ben azıcık arkadaslık yapsam butce ıle ılgılı güzel tuyolar verıyorsun valla bama da ıyı gelırdı
Ben bazen cok mu para harcıyorum dıe dusunuyorum
Ama bazende dıyorum kı yaa zaten bebegın ana kucağı salıncagı emzırme mınderı kıyafetlerı vs bı cok seyı düşeş geldı olur bu kadar dııyorum sen ne dıyorsun
Kötu mu alısverısım benı arada durt derya gereksız felan de kendımı suclu hıssedıyorum sonra bıseyler alınca

Valla ne güzel oluray ben hep tutumlu olmusumdur genel olarak ama bazen de elim bi acıldı mı durmak bilmemama nurselek ben biraz ekonomik takılıyoruz birbirimize fikir vermek iyi oluyor gözden kacıyor indirimler hele senin indirim takiplerine hastayım Kilya cım ecük lüks takılıyor philips pompa alıyor o maxi cosi pusetler alıyor

Dürterim tabi gonlum dayanma zaten

Hahahah yerımm senııı yaa benıde analız etsene kızz dısardan ben nasıl duruyorum

Yok yahu ben de sonradan işe yaramazsa daha çok üzülüyorum ondan indirimleri kim sevmez ama

Tabi canım birimizin gözünden kaçanı diğeri görüyor
Aas 400 TL lik kalkan beyi unutmayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…