- 21 Mart 2015
- 6.958
- 9.533
- 198
Mantıklı eldekileri degerlendirmek lazımBen bundan kullanıyordum zaten vardı bende ama bebelere kullanma niyetindeyim
Herşeyi alın alın beğenmediğiniz şeylere gelince eskiden bunlar mı varmışAha işte benim kafamdanablam normal sırt çantası kullandı gayet herşey de sığıyodu düzenli şekilde bir anne atasözü der ki önceden böyle şeyler mi varmış
Bende extra sıfonyer olmayınca mecbur coraplar eldıvenler ıcın gereklıydı ıyı oldu hemde kapalı gorunmuyor bı katınıda bezlere ayırdım kapat temıztemız duruyorBen bundan kullanıyordum zaten vardı bende ama bebelere kullanma niyetindeyim
Fantazi gece kıyafetleri vardı içinde diğer çamaşırların arasında olmasın diye orda saklıyodumMantıklı eldekileri degerlendirmek lazım
Çok bez almaz ama baya iş görür yineBende extra sıfonyer olmayınca mecbur coraplar eldıvenler ıcın gereklıydı ıyı oldu hemde kapalı gorunmuyor bı katınıda bezlere ayırdım kapat temıztemız duruyor
Kızz zeynep senle ben azıcık arkadaslık yapsam butce ıle ılgılı güzel tuyolar verıyorsun valla bama da ıyı gelırdıMantıklı eldekileri degerlendirmek lazım
Valla ne güzel olurKızz zeynep senle ben azıcık arkadaslık yapsam butce ıle ılgılı güzel tuyolar verıyorsun valla bama da ıyı gelırdı
Ben bazen cok mu para harcıyorum dıe dusunuyorum
Ama bazende dıyorum kı yaa zaten bebegın ana kucağı salıncagı emzırme mınderı kıyafetlerı vs bı cok seyı düşeş geldı olur bu kadar dııyorum sen ne dıyorsun
Kötu mu alısverısım benı arada durt derya gereksız felan dekendımı suclu hıssedıyorum sonra bıseyler alınca
Dürterim tabi gonlum dayanma zatenKızz zeynep senle ben azıcık arkadaslık yapsam butce ıle ılgılı güzel tuyolar verıyorsun valla bama da ıyı gelırdı
Ben bazen cok mu para harcıyorum dıe dusunuyorum
Ama bazende dıyorum kı yaa zaten bebegın ana kucağı salıncagı emzırme mınderı kıyafetlerı vs bı cok seyı düşeş geldı olur bu kadar dııyorum sen ne dıyorsun
Kötu mu alısverısım benı arada durt derya gereksız felan dekendımı suclu hıssedıyorum sonra bıseyler alınca
Hahahah yerımm senııı yaaValla ne güzel oluray ben hep tutumlu olmusumdur genel olarak ama bazen de elim bi acıldı mı durmak bilmem ama nurselek ben biraz ekonomik takılıyoruz birbirimize fikir vermek iyi oluyor gözden kacıyor indirimler hele senin indirim takiplerine hastayım Kilya cım ecük lüks takılıyor philips pompa alıyor o maxi cosi pusetler alıyor
Sen iyisin arkadasm markalı alıyosun alman gerekenleri ama hep bi yerden indirimlerin geliyor senin normale dönüyor fiyatlarin ecik sanslısın sendeHahahah yerımm senııı yaabenıde analız etsene kızz dısardan ben nasıl duruyorum
Tabi canımEki Görüntüle 2925932
Ewet hatta 1 ıslak mendıl bırakınca daha da alır 8 tane alıyor ustıste sımdılık bebegın bezı buyuudkce sıgma seklı degısır
Yaaaa cok güldümmmm allahta senı güldürsünnnnSen iyisin arkadasm markalı alıyosun alman gerekenleri ama hep bi yerden indirimlerin geliyor senin normale dönüyor fiyatlarin ecik sanslısın sende
Yok yahu ben de sonradan işe yaramazsa daha çok üzülüyorum ondanValla ne güzel oluray ben hep tutumlu olmusumdur genel olarak ama bazen de elim bi acıldı mı durmak bilmem ama nurselek ben biraz ekonomik takılıyoruz birbirimize fikir vermek iyi oluyor gözden kacıyor indirimler hele senin indirim takiplerine hastayım Kilya cım ecük lüks takılıyor philips pompa alıyor o maxi cosi pusetler alıyor
Ohh ne güzelll ay bana aslinda disardan ilk cok suratsız derler ama icim cok enerjiktir kimse inanmazYaaaa cok güldümmmm allahta senı güldürsünnnncocuguma sayıende mutluluk hormonları gectı
Senı kesfedememısler yavrummmOhh ne güzelll ay bana aslinda disardan ilk cok suratsız derler ama icim cok enerjiktir kimse inanmaz
Tamam pusetleri iyiye aldn kabul ama itiraf et pompanın indirimdeki hali bile 800 liraydı kızzzYok yahu ben de sonradan işe yaramazsa daha çok üzülüyorum ondanindirimleri kim sevmez ama
İkizler burcu suratsız olmaz yahuOhh ne güzelll ay bana aslinda disardan ilk cok suratsız derler ama icim cok enerjiktir kimse inanmaz
Tabi canım birimizin gözünden kaçanı diğeri görüyorValla ne güzel oluray ben hep tutumlu olmusumdur genel olarak ama bazen de elim bi acıldı mı durmak bilmem ama nurselek ben biraz ekonomik takılıyoruz birbirimize fikir vermek iyi oluyor gözden kacıyor indirimler hele senin indirim takiplerine hastayım Kilya cım ecük lüks takılıyor philips pompa alıyor o maxi cosi pusetler alıyor
Hahaha kendı kendıme gulme krızıne gırıdmTabi canım birimizin gözünden kaçanı diğeri görüyor
Aas 400 TL lik kalkan beyi unutmayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?