Anacım ben göğüslere güvenmiyorum ondanTamam pusetleri iyiye aldn kabul ama itiraf et pompanın indirimdeki hali bile 800 liraydı kızzz
İkizler burcu suratsız olmaz yahueşim ikizler ama off kararsız olur mahveder
Bak onu unutmusumTabi canım birimizin gözünden kaçanı diğeri görüyor
Aas 400 TL lik kalkan beyi unutmayalım
Yaa yükselende var bir şeyler o zamanKararsızlıgımda coktur ama ay istemedigim insanlara fena suratsızimdır hemen sinirlerim 2 dk sonra moralim duzelir
Neyse saka bi yana güle güle kullan insallah bol bol sutler olurAnacım ben göğüslere güvenmiyorum ondanaçığı para versem kapatır mıyım acaba dedim sütü bol olanı her türlü pompa götürür benim hala aynı göğüsler tık yok
Ayy inşallah yaNeyse saka bi yana güle güle kullan insallah bol bol sutler olur
Oofff en sevdıgımmmm dereotlu peynirliBuzluğa bi nimet daha yükleniyor
Ayyy koyacak yerim olsa hemen alırdm
Kızz ben once gırıs yaptım ama sonra sildim baktım esıme yıne de msj gııdyor fıyatı dusuk 9.90 oldugu haldeAyyy koyacak yerim olsa hemen alırdm
Aman dur indirimli diye dolandırılmaKızz ben once gırıs yaptım ama sonra sildim baktım esıme yıne de msj gııdyor lımıt dusukdıcek dolandırılcan kartın ıcındekılerı cekcekler nıe guvenıyorsun bunlara felan sıfreyı ıstemedım bıle ondan sıfre gıttı gerı ckktım sayfadan
Ama bilindik sayfa n 11Aman dur indirimli diye dolandırılma
İşin bahanesiiHerşeyi alın alın beğenmediğiniz şeylere gelince eskiden bunlar mı varmış
Valla koca da beni topa tutuyor geçen de sarmayı sarıp dolaba attım ya ee biz niye yemiyoz diyoOofff en sevdıgımmmm dereotlu peynirlipastaneden hep bu cesıdı alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?