Tamam pusetleri iyiye aldn kabul ama itiraf et pompanın indirimdeki hali bile 800 liraydı kızzz
Anacım ben göğüslere güvenmiyorum ondan açığı para versem kapatır mıyım acaba dedim sütü bol olanı her türlü pompa götürür benim hala aynı göğüsler tık yok

Anacım ben göğüslere güvenmiyorum ondan açığı para versem kapatır mıyım acaba dedim sütü bol olanı her türlü pompa götürür benim hala aynı göğüsler tık yok
Neyse saka bi yana güle güle kullan insallah bol bol sutler olur

Kızlarr o degilde o kadar ana sayfa da felan dolasiyorum ki baslık ilgimi cekiyorsa gelin kaynanana vs hemen girip bakıyorum biri benim icin konu acsa görümcem eltim felan hemen desifre olur hee

Ayyy koyacak yerim olsa hemen alırdm
Kızz ben once gırıs yaptım ama sonra sildim baktım esıme yıne de msj gııdyor fıyatı dusuk 9.90 oldugu halde dıcek dolandırılcan kartın ıcındekılerı cekcekler nıe guvenıyorsun bunlara felan sıfreyı ıstemedım bıle ondan sıfre gıttı gerı ckktım sayfadan

Son düzenleme:
Aman dur indirimli diye dolandırılma

Oofff en sevdıgımmmm dereotlu peynirli pastaneden hep bu cesıdı alırım
Valla koca da beni topa tutuyor geçen de sarmayı sarıp dolaba attım ya ee biz niye yemiyoz diyo
Valla diyom belim büküle büküle yaptım doğumdan sonrası için bunlar bak kimsem yok benm diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…