Kız ikizler dengesiz olur derler ne dengesizliğimi gördün
Aa ben de ikizlerimmm bana bir çok terazı dengesiz geliyor ikizlerden ziyade sözüm meclisten dışarı arkadaslar
Ayy ben ikizlerim valla dengesizim
Dengesiz değiliz de bence biri bizi sinir ettiğinde öbür tarafımız ortaya cıkıyor modumuz ve yüzümüz değişiyor çnkü ben şahsen belli ederim içimde tutamam bi anda gülerken sinirlennce de dengesiz diyolar
Kuzum ben lcw den sipariş vermiştim tayt hiç beğenmedim iade olacak. Üst ise biraz daha bekleyeceğim sanırım alt lazım bana ama bulamıyorum
Benim lcw dün geldi tam göbek üstü ve baya uzun cok begendm keske 2 tane alsaydım dedm ve boyum uzun yani
Eki Görüntüle 2925895
Kızlar bende Labellaaa dedıgı gıbı sıparıs gırdım 8 tl kazandım
Bravo burdan devammm
Avokadocular;
1 tane avokado yiyince başka bir şey yiyemiyorum kahvaltıda.
Yarım yarım yiyeyim diyorum.
Nasıl saklıyorsunuz dolapta?
Çekirdekli kısmını öylece tupper’a falan koysam olur mu?
Kuzm yarıısna limon sıkıyorum poşetliyorm çekirdeğini çıkarmadan kararmıyor öyle ama bana genelde 1 avokado bile az geldiği için hemen tüketmiş oluyorum
Ohh ne güzelll ay bana aslinda disardan ilk cok suratsız derler ama icim cok enerjiktir kimse inanmaz
Bana da suratsız derler sonra bi tanırlar ayy canımm ne kdar tatlıymışsnn ya derler itiraf ederler
Kararsızlıgımda coktur ama ay istemedigim insanlara fena suratsızimdır hemen sinirlerim 2 dk sonra moralim duzelir
Heehh aynen asla kin yok anlık sinirlenme var

Kızımın odası loadinggg bugun dolaplarımız takıldı cok şükür ay koltuklar çıkınca bi tatlı oldu oda küçükte değilmiş gayet yeterli çok içime sindi beşiğimiz de kargoya verilmiş Allahım yani cok tuhaf dolapları silerken bile inanamıyorum gerçek mi rüyamı diyorum

Hayırlı olsunnn çok güzel bir duygudur eminim ki herşey hallolunca geriye bekleme kalcak inşallah

Valla hemen belli ederim suratm düser herkes anlar o yuzden suratsız diyorlar

Yaaa yok öyle foto isterizzz

Aman heralde canım benimde öyle genellemelerle işim olmaz boşver in burçları

Bence de yok öylr resim isteriz

Yasamademek123 kız bu agrılar normal mi diyorsun simdi sende mi böylesn o günden beri hic gecmedi sadece siddeti azalıyor sabit yatınca sorun yok ama sagdan sola dönerken yada ayaga kalkarkem catı kemigim agriyoe gibi oluyor kasıklarda bir baskı hissi kalkıp biraz dolasinca yine azalıyor anlık hareketlerde oluyr hele idrara sıkısıksam kalkarken daha cok baskı ve agrı oluyor sende de tam olarak durum bu mu ha bide ayakta alt pijema giyemiyorum mesela biraz agriyor oturup giyiyorum

Biraz önce mutfaktayken aklıma geldi sana onu soracaktım geçti mi diye. Ben de iki ayakta durdum aşağısı ağrıyor az uzandım da.
Bundan sonra geçmeyecek sanırım kuzum bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…