Sağol canım inşallah herşey güzel ilerlerHayırlı olsunnn çok güzel bir duygudur eminim ki herşey hallolunca geriye bekleme kalcak inşallah
Ya tek normal olsun da valla raziyim ona da anlamadgm birden ortaya cıktı ve gecmiyor sadece azalıyor beni rahatsız etmiyor bazen ama gun icinde siddeti degisiyor yatimca kalkarken dönerken cok sancılı oluyor insallah normaldir buBiraz önce mutfaktayken aklıma geldi sana onu soracaktım geçti mi diye. Ben de iki ayakta durdum aşağısı ağrıyor az uzandım da.
Bundan sonra geçmeyecek sanırım kuzum bunlar
Bayıldım valla masallah cok güzel olmus güle güle kullanın insallah agız tadıyla yerlestir insallah hepsiniSoldaki çekmeceler ve 3 lü dolap eklendi diğeri bizim dolabımızdıçekmeceler baya geniş olmuş güzel beğendm
Aminnnnn canımm inşallahh inşallahhBayıldım valla masallah cok güzel olmus güle güle kullanın insallah agız tadıyla yerlestir insallah hepsini
Bende de kalkarken ve çok ayakta kalınca oluyor. Ya Rahim büyüdükçe vagina ya bakılıyor iyice inşallah bişey olmaz zorlama kendini sen de dikkat et amanYa tek normal olsun da valla raziyim ona da anlamadgm birden ortaya cıktı ve gecmiyor sadece azalıyor beni rahatsız etmiyor bazen ama gun icinde siddeti degisiyor yatimca kalkarken dönerken cok sancılı oluyor insallah normaldir bu
Hangi tayt yavrum atsana kalın demiAa ben de ikizlerimmmbana bir çok terazı dengesiz geliyor ikizlerden ziyade sözüm meclisten dışarı arkadaslar
Dengesiz değiliz de bence biri bizi sinir ettiğinde öbür tarafımız ortaya cıkıyor modumuz ve yüzümüz değişiyor çnkü ben şahsen belli ederim içimde tutamam bi anda gülerken sinirlennce de dengesiz diyolar
Benim lcw dün geldi tam göbek üstü ve baya uzun cok begendm keske 2 tane alsaydım dedm ve boyum uzun yani
Bravo burdan devammm
Kuzm yarıısna limon sıkıyorum poşetliyorm çekirdeğini çıkarmadan kararmıyor öyle ama bana genelde 1 avokado bile az geldiği için hemen tüketmiş oluyorum
Bana da suratsız derler sonra bi tanırlar ayy canımm ne kdar tatlıymışsnn ya derler itiraf ederler
Heehh aynen asla kin yok anlık sinirlenme var
Oy maşallah sağlıkla kullanım güzel görünüyor kuzumSoldaki çekmeceler ve 3 lü dolap eklendi diğeri bizim dolabımızdıçekmeceler baya geniş olmuş güzel beğendm
Öyle deme iki eşyasına bakınca bile eriyoruz sen onları Bi diz hele oraya nasıl güzel olacakYa bana tatlı geliyor ama sadece dolap şuan
Yok bacım biz bu kıza tayt bependştemedikHangi tayt yavrum atsana kalın demi
Aa resim mi attı görmedimBayıldım valla masallah cok güzel olmus güle güle kullanın insallah agız tadıyla yerlestir insallah hepsini
Ewettt tam olarak bu hatta ılerleyen bıseyYasamademek123 kız bu agrılar normal mi diyorsun simdi sende mi böylesn o günden beri hic gecmedi sadece siddeti azalıyor sabit yatınca sorun yok ama sagdan sola dönerken yada ayaga kalkarkem catı kemigim agriyoe gibi oluyor kasıklarda bir baskı hissi kalkıp biraz dolasinca yine azalıyor anlık hareketlerde oluyr hele idrara sıkısıksam kalkarken daha cok baskı ve agrı oluyor sende de tam olarak durum bu mu ha bide ayakta alt pijema giyemiyorum mesela biraz agriyor oturup giyiyorum
Ay eşim makarna yapmış azıcık bak tadına dedi yok dedim hepsi zehir gibi geliyorYa da o ettiğin zulümle doğumdan sonra hepsini sen yermisin
Ne yapayım aldım iade olacak koca bey söyleniyorYok bacım biz bu kıza tayt bependştemedik
Cok guzelll gule gule saglıkla kullannnSoldaki çekmeceler ve 3 lü dolap eklendi diğeri bizim dolabımızdıçekmeceler baya geniş olmuş güzel beğendm
Neeeyy sen hastane odası partisi yapcak mıydın kiiii covitteAy eşim makarna yapmış azıcık bak tadına dedi yok dedim hepsi zehir gibi geliyorNe zaman yüksek çıksa bebeklerime gidiyor diye üzülüyorum çok Doğumdan sonra canını okurum ama birkaç hafta daha devam ettirip öyle bıraktırıyorlarmış diyeti yani hastane odası partisi bile yalan oldu. Bebeler olmayınca ay böyle diyince kötü hissettim karnımda da pek seviyorum bir daha ne zaman karnıma sokabilirim ki tadına varamadım hep stres. Neyse bebeler doğunca sallamayabilirim
O benim. 15 EylülYaa baya terazi var sanırım. Seni de Başak filan diye düşündüm
Yok ya şöyle parti eşime beşi bir yerde çikolata baklava zinciri filan takmasını istedim banaNeeeyy sen hastane odası partisi yapcak mıydın kiiii covitte
Ama eğer tiksindiysen Bi de böyle beslenme yerleşirse sana ne güzel olur.
Olsun sağlık olsun nimet Allah verdikçe hep var çok az kaldı kuşum 2 ay Allah sabır versin
Valla sonbahar doğumlular çok gruptaO benim. 15 Eylül
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?