Biraz önce mutfaktayken aklıma geldi sana onu soracaktım geçti mi diye. Ben de iki ayakta durdum aşağısı ağrıyor az uzandım da.
Bundan sonra geçmeyecek sanırım kuzum bunlar
Ya tek normal olsun da valla raziyim ona da anlamadgm birden ortaya cıktı ve gecmiyor sadece azalıyor beni rahatsız etmiyor bazen ama gun icinde siddeti degisiyor yatimca kalkarken dönerken cok sancılı oluyor insallah normaldir bu

Bende de kalkarken ve çok ayakta kalınca oluyor. Ya Rahim büyüdükçe vagina ya bakılıyor iyice inşallah bişey olmaz zorlama kendini sen de dikkat et aman

Hangi tayt yavrum atsana kalın demi

Ewettt tam olarak bu hatta ılerleyen bısey ben trafıge kapalk sokaga hıttım dişciye tam karsısıındakınsokakta arac park yeri vardı allahtan yegenım oraya kadar goturdu yuruyemeyecegım ocın nerdeyse gıdemeyecektım cunku taksı cağırılacak yerde degıl evımın ust caddesı
Ordada allahtan asansör gırdım cıktım
Alt katındakı vaıkıkıde yegenıme 5 dk ıcınde hedısını aldım bıttı ona bıle bekkeyemıyorum kasaya gecemiyorum felan esım ödeme yaparken ben araca gectım
Hattaa arabaya otururken ayagımı kaldırırken bıle zorrlaa adım attım
Yanı bunlarla karsılasıcaksın şok olma hazılrıklı ol tam olarak gıdısatın benımkı gıbı kuuzumm senınde mı benegın ayagı asagıda acaba benımkı oyle bız ona baglıyoruz
Bazen ıdrarı bırakamıyorum canımın acısından dıe de yazmıstım okudun mu bılmıyorum
Tamamen sakin bı hayat a adabte olmalısın kendını aktıf hamılelık gecırıcem dıe düsünme en az agrı ıle gecırmek ıcın bu dediklerimi dıkkate al yavrum

Ya da o ettiğin zulümle doğumdan sonra hepsini sen yermisin
Ay eşim makarna yapmış azıcık bak tadına dedi yok dedim hepsi zehir gibi geliyor Ne zaman yüksek çıksa bebeklerime gidiyor diye üzülüyorum çok Doğumdan sonra canını okurum ama birkaç hafta daha devam ettirip öyle bıraktırıyorlarmış diyeti yani hastane odası partisi bile yalan oldu. Bebeler olmayınca ay böyle diyince kötü hissettim karnımda da pek seviyorum bir daha ne zaman karnıma sokabilirim ki tadına varamadım hep stres. Neyse bebeler doğunca sallamayabilirim

Neeeyy sen hastane odası partisi yapcak mıydın kiiii covitte
Ama eğer tiksindiysen Bi de böyle beslenme yerleşirse sana ne güzel olur.
Olsun sağlık olsun nimet Allah verdikçe hep var çok az kaldı kuşum 2 ay Allah sabır versin

Yaaa var yaa nasıl aptallığım uzerımde benım mıgros ındırımı dıe sıparıs gırdım gıtmısım teslimat noktası yanlıs secmısım 16.30 ıle 18.30 arası teslımatı sectım dıyroum kı neden gelmedı tekrar kontrol etrıgımde telefona gelen msja baktım
Magazadan teslımatınızı alabılırısnız yazıyor
Adam işten geldı bı daha gıttı allahtan yurume mesafesınde avm de
Yoksa bı daha ıptalle felan ugrascaktım

Yok ya şöyle parti eşime beşi bir yerde çikolata baklava zinciri filan takmasını istedim bana sıra sıra çeşit çeşit kahveler onu kast ediyorum yok be ne tiksinmesi tiksinmiyorum canım elbette istiyor ama bir lokma alsam bile vicdan azabı çekerim diye elleşmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…