Allah seni deliYok ya şöyle parti eşime beşi bir yerde çikolata baklava zinciri filan takmasını istedim banasıra sıra çeşit çeşit kahveler onu kast ediyorum yok be ne tiksinmesi tiksinmiyorum canım elbette istiyor ama bir lokma alsam bile vicdan azabı çekerim diye elleşmiyorum
kıs sen trendyolda mı yatıyon acaba
Aynen nerdeyse herkes sonbahar ya da yaz başııValla sonbahar doğumlular çok grupta
Yaaa işte benimde öyle oluyordu korkuyordumHhahaa karnım şuan yapyamuk
Sağlıkla gelsinler geçtim yemeğini çiklatını iyi olsunlar da esprisine söylüyorum artık al otur ye deseler yemem. Zararı sadece bana olsa yerimde kuzularıma kıyamıyorum hiç kalbim sızlıyorAllah seni deli
Son 2 bebeği son 2 ay belki de 3 belli mi olur da
Sen yay mısın yavrumAynen nerdeyse herkes sonbahar ya da yaz başııAma sizin çocuklar aralık doğumlu olcak benim gibiiii
Yaa doktor da normal dedi mi aksilik gibi benimde doktor kontrolunden hemen sonra aksam basladı ay napym valla tek normal olsun bebis iyi olsunda ona da katlanırım ya benim bebisde hep kasıktan vuruyor yeni yeni yukarı geldi biraz ondan mi ki ama gececk gibi durmuyor pek anlamadm valla insallah erken dogum riski felan degildir bh bisey dedi mi doktorunEwettt tam olarak bu hatta ılerleyen bıseyben trafıge kapalk sokaga hıttım dişciye tam karsısıındakınsokakta arac park yeri vardı allahtan yegenım oraya kadar goturdu yuruyemeyecegım ocın nerdeyse gıdemeyecektım cunku taksı cağırılacak yerde degıl evımın ust caddesı
Ordada allahtan asansör gırdım cıktım
Alt katındakı vaıkıkıde yegenıme 5 dk ıcınde hedısını aldım bıttı ona bıle bekkeyemıyorum kasaya gecemiyorum felan esım ödeme yaparken ben araca gectım
Hattaa arabaya otururken ayagımı kaldırırken bıle zorrlaa adım attım
Yanı bunlarla karsılasıcaksın şok olma hazılrıklı ol tam olarak gıdısatın benımkı gıbı kuuzumm senınde mı benegın ayagı asagıda acaba benımkı oyle bız ona baglıyoruz
Bazen ıdrarı bırakamıyorum canımın acısından dıe de yazmıstım okudun mu bılmıyorum
Tamamen sakin bı hayat a adabte olmalısın kendını aktıf hamılelık gecırıcem dıe düsünme en az agrı ıle gecırmek ıcın bu dediklerimi dıkkate al yavrum
Valla biraz idrar yolu enf dan da korkuyorum sali günü seker yüklemesi icin gittigimde hem test veriyim hemde bi doktora söyleyim bakalım ne dicekBende de kalkarken ve çok ayakta kalınca oluyor. Ya Rahim büyüdükçe vagina ya bakılıyor iyice inşallah bişey olmaz zorlama kendini sen de dikkat et aman
çok güzel olmuş.güle güle kullanSoldaki çekmeceler ve 3 lü dolap eklendi diğeri bizim dolabımızdıçekmeceler baya geniş olmuş güzel beğendm
Ben yay ım baby ama yay erkeği çok kıl oluyo allah yardımcın olsunSen yay mısın yavrum
İvettt bak mutlaka cok begendim benAa resim mi attı görmedim
Yaaa evet görmedinmiiiAa resim mi attı görmedim
Değil yavrm malesefHangi tayt yavrum atsana kalın demi
çok güzel olmuş canım güle güle kullanın inşallah nerden aldın mobilyalarını çok şıkYaaa evet görmedinmiii
Ay ben korkmadım bir kahkaha attım sorma eşşek çocuklar tüplete bak dedimYaaa işte benimde öyle oluyordu korkuyordum
Sağlık ocağında verilmiyormu ya idrar kültürüValla biraz idrar yolu enf dan da korkuyorum sali günü seker yüklemesi icin gittigimde hem test veriyim hemde bi doktora söyleyim bakalım ne dicek
Gördüm sonra dönüp yayla gibii herşey sığar herşeyYaaa evet görmedinmiii
Hic bilmiyorum ki bi tit veriyim onda sorn varsa kültür veririmSağlık ocağında verilmiyormu ya idrar kültürü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?