Hic bilmiyorum ki bi tit veriyim onda sorn varsa kültür veririm
Tit alıyor sağlık ocağı. Sen gitmeden 3 gün önce sağlık ocağında ver bence doktorum istedi dersin bişe olmaz. 2 günde sonuç çıkıyo zaten sonucunla doktora gitmiş olursun. Hocam böyle böyle ben sağlık ocağına gitmişken verdim şüphelendim hem de sonucu size göstermek istedim dersin Bi daha süreç uzamaz

Ben 1 haftada 3 kere dr u gorunce senı hayırlısı ıle bı dogurtsaydık dedi

Zaten yarın pazar salı randevu artk ne dicek bakıym gittigim adamı da cok sevmem aslında da iste pek bi yorum yapacagini sanmiyorm

Avokadocular;
1 tane avokado yiyince başka bir şey yiyemiyorum kahvaltıda.
Yarım yarım yiyeyim diyorum.
Nasıl saklıyorsunuz dolapta?
Çekirdekli kısmını öylece tupper’a falan koysam olur mu?
Ben kahvaltıda değil ara öğünde yiyordum avokadoyu. O zaman 1 bütün yeniyor. Ama yarım yediysem de streçleyip dolaba attım sapasağlam kaldı.

Ayyy insallah vaktinde sagliklı sihhatli dogururuz hepimizde bi korkuyorm resmen ayakta dolanirken biseyler oluyor kalkiyorm oluyor hareketsiz yatarsam sorun yok
Benık hareketsız yatısımda omırılkte uyusukluk hıssedıyroum popomda dayanmıyor sızlana sızlana bı otur bı kalk bı dön derken sabah olunca aksam olsa dıe bakıyorum aksam olunca sabah olsa dıe bakıyorum

Masallahh sağlıkla büyüsün
hamile çekimi yaptırmayı düşünen var mı kızlar ben istiyorum 30.hafta gibi hava daha çok soğumadan
Ben istiyorum ama şu salgın hastalık yüzünden korkuyorum
Güzel sağlıklı günlerce kullansın ins

Ben yay ım baby ama yay erkeği çok kıl oluyo allah yardımcın olsun
Deme ya yay erkek hiç tanıdığım yok. Benimki de öyle olacak. Nasıl oluyorlar ki? He bir de tanıdığının doğum saati, yükseleni falan kaç? Ona göre doğuracam

Deme ya yay erkek hiç tanıdığım yok. Benimki de öyle olacak. Nasıl oluyorlar ki? He bir de tanıdığının doğum saati, yükseleni falan kaç? Ona göre doğuracam
Ayy benim abim yay durgun sessiz sakin dünya yansa hasiri yanmaz gamsız vurdum duymaz garip y senin ki öyle mi olur bilmem ama yükseleni bile fark ediyormuş ya cnm

E ben hala 6 aylık diyorum soranlara. Kv de hala 6 mı bitmek bilmedi diyor buna göre de 7 bitmiş benim şu olayı bi çözemedik ama bence bu doğru önde gideni kabul ederim ben

Eklentiler

• 98AF042A-49EB-4ECA-BE10-FF91EC1954DA.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 31
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…