Çok sağol kuzumm eşim bu işi yapıyor mobilya ve dekorasyon. o yaptıçok güzel olmuş canım güle güle kullanın inşallah nerden aldın mobilyalarını çok şık
Eyvah eyvahBen yay ım baby ama yay erkeği çok kıl oluyo allah yardımcın olsun
Kızzz bildirirmim acık oldugunda cupp dıe msj gelıyor banakıs sen trendyolda mı yatıyon acaba
Tit alıyor sağlık ocağı. Sen gitmeden 3 gün önce sağlık ocağında ver bence doktorum istedi dersin bişe olmaz. 2 günde sonuç çıkıyo zaten sonucunla doktora gitmiş olursun. Hocam böyle böyle ben sağlık ocağına gitmişken verdim şüphelendim hem de sonucu size göstermek istedim dersin Bi daha süreç uzamazHic bilmiyorum ki bi tit veriyim onda sorn varsa kültür veririm
Ben 1 haftada 3 kere dr u gorunce senı hayırlısı ıle bı dogurtsaydık dediYaa doktor da normal dedi mi aksilik gibi benimde doktor kontrolunden hemen sonra aksam basladı ay napym valla tek normal olsun bebis iyi olsunda ona da katlanırım ya benim bebisde hep kasıktan vuruyor yeni yeni yukarı geldi biraz ondan mi ki ama gececk gibi durmuyor pek anlamadm valla insallah erken dogum riski felan degildir bh bisey dedi mi doktorun
Ayyy insallah vaktinde sagliklı sihhatli dogururuz hepimizde bi korkuyorm resmen ayakta dolanirken biseyler oluyor kalkiyorm oluyor hareketsiz yatarsam sorun yokBen 1 haftada 3 kere dr u gorunce senı hayırlısı ıle bı dogurtsaydık dedi
Zaten yarın pazar salı randevu artk ne dicek bakıym gittigim adamı da cok sevmem aslında da iste pek bi yorum yapacagini sanmiyormTit alıyor sağlık ocağı. Sen gitmeden 3 gün önce sağlık ocağında ver bence doktorum istedi dersin bişe olmaz. 2 günde sonuç çıkıyo zaten sonucunla doktora gitmiş olursun. Hocam böyle böyle ben sağlık ocağına gitmişken verdim şüphelendim hem de sonucu size göstermek istedim dersin Bi daha süreç uzamaz
Anladım canım sen bilirsin hayırlsı olsun inşallahZaten yarın pazar salı randevu artk ne dicek bakıym gittigim adamı da cok sevmem aslında da iste pek bi yorum yapacagini sanmiyorm
Ben kahvaltıda değil ara öğünde yiyordum avokadoyu. O zaman 1 bütün yeniyor. Ama yarım yediysem de streçleyip dolaba attım sapasağlam kaldı.Avokadocular;
1 tane avokado yiyince başka bir şey yiyemiyorum kahvaltıda.
Yarım yarım yiyeyim diyorum.
Nasıl saklıyorsunuz dolapta?
Çekirdekli kısmını öylece tupper’a falan koysam olur mu?
Oldu tabii. Bebiş büyüyor, büyüdükçe kendine yer açıyor kasıklarında. Rahat ol, tadını çıkarKızlar merhaba kasıklarımda batma oluyor ama sizdede oldumu bu haftalarda
Bir avuç kendine pişirirsin canım ne olacak.Kız bende yapacağımda nefsime zulmeder miyim diyorum
Benık hareketsız yatısımda omırılkte uyusukluk hıssedıyroum popomda dayanmıyor sızlana sızlana bı otur bı kalk bı dön derken sabah olunca aksam olsa dıe bakıyorum aksam olunca sabah olsa dıe bakıyorumAyyy insallah vaktinde sagliklı sihhatli dogururuz hepimizde bi korkuyorm resmen ayakta dolanirken biseyler oluyor kalkiyorm oluyor hareketsiz yatarsam sorun yok
Bugün bunları aldım kızlar pek güzel çekemedim ama idare edin
Masallahh sağlıkla büyüsünSelam kızlar ben geldim kontrolden bizim minik tam haftasına ulaşmış 726 gr olmuş herşey onun için yolunda. İlaçlara devam rahim ağzını ölçtü 27 dedi eğer aşağıda çok baskı hissediyorsan işe göndermeyeceğim artık dedi bana kalırsa 1 ay daha dayan dedi. Aşı onayı aldım artık olabilirsin dedi önümüzdeki hafta olacağım ilk dozu kısmetse benden haberler bu kadar.
Ben istiyorum ama şu salgın hastalık yüzünden korkuyorumhamile çekimi yaptırmayı düşünen var mı kızlar ben istiyorum 30.hafta gibi hava daha çok soğumadan
Güzel sağlıklı günlerce kullansın insKızımın odası loadingggbugun dolaplarımız takıldı cok şükür ay koltuklar çıkınca bi tatlı oldu oda küçükte değilmiş gayet yeterli çok içime sindi beşiğimiz de kargoya verilmiş Allahım yani cok tuhaf dolapları silerken bile inanamıyorum gerçek mi rüyamı diyorum
Deme ya yay erkek hiç tanıdığım yok. Benimki de öyle olacak. Nasıl oluyorlar ki? He bir de tanıdığının doğum saati, yükseleni falan kaç? Ona göre doğuracamBen yay ım baby ama yay erkeği çok kıl oluyo allah yardımcın olsun
Ayy benim abim yay durgun sessiz sakin dünya yansa hasiri yanmaz gamsız vurdum duymaz garip yDeme ya yay erkek hiç tanıdığım yok. Benimki de öyle olacak. Nasıl oluyorlar ki? He bir de tanıdığının doğum saati, yükseleni falan kaç? Ona göre doğuracam
Amin canımmmm inşallahhhMasallahh sağlıkla büyüsün
Ben istiyorum ama şu salgın hastalık yüzünden korkuyorum
Güzel sağlıklı günlerce kullansın ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?