E ben hala 6 aylık diyorum soranlara. Kv de hala 6 mı bitmek bilmedi diyor buna göre de 7 bitmiş benim şu olayı bi çözemedik ama bence bu doğru önde gideni kabul ederim ben
27.31 arası 7 aylık oluyır kuzu zaten sonea 8 ay bitecek sonea 9. Ayda ıstedıgı zaman gelıcek her bebek 40 hafta 10 gunde dogmuyor

E ben hala 6 aylık diyorum soranlara. Kv de hala 6 mı bitmek bilmedi diyor buna göre de 7 bitmiş benim şu olayı bi çözemedik ama bence bu doğru önde gideni kabul ederim ben
Hakikaten bende pek bişey anlamıyorum su haftalardan

İyi geceler Hanımlar,

yine yoğun koşturmacalı bi gün geçirdim. Önce eşimin sonra benim doktor kontrolümüz vardı. 27. haftaya giriş yaptık. Böylelikle üçüncü trimestera da başladık.
Bugün doktor kontrolünde, doktorum karnın çok büyümemiş dedi. Kilo aldım ama karnım çok belli olmuyo hala ama bebeğin gelişimi iyiymiş. İçime doğru büyüyo sanırım.
Bu arada dünden beri burnum akıyor boğazım ağrıyo, doktor parol’dan başka ilaç kullanmamamı söyledi. Evde buhar yapıyoruz şimdi. Umarım covid dilimdir
Çok güzel şeyler alıyosunuz, cinsiyeti öğrenene kadar pek bi şey almamıştık, yeni yeni başlıyoruz. Yarın iyi hissedersem ebebek’te biraz dolanıyım.

Son düzenleme:
Gecmıs olsun canım bebegın ıyıyse masallah karnının buyuklugunun önemi yok rabbım hayrılı almayı nasıp etsım kucagına da

Deme ya yay erkek hiç tanıdığım yok. Benimki de öyle olacak. Nasıl oluyorlar ki? He bir de tanıdığının doğum saati, yükseleni falan kaç? Ona göre doğuracam
Benim iki tanıdığım var gayet yakından ikiside birebir aynılar çok mükemmelliyetçi özgürlüğüne düşkün az biraz ukala detaycı açıksözlü ve baskın karakterler zor yaniii anlaşması ama tabi hayat tarzı yetişme şekli yükselen vs hepsi etkiliyor karakteri bişey diyemem yükselenlerini falan bilmem baby

Tek uyumayan bennım sanırım
Sabah erken kalk gece uyuyama
Yatıp uyurken döneme hamıleler benım bıldıgım uykudan kafasını kaldıramaz
Tum hamılelık semptomlarını yasıyorum da şu uykuya gelınce şaşırıyor rotayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…