O zaman Hayırlı ugurlu olsun kuşum sağlıkla büyüsün güzel güzel tutunsun annesine inşallahhh. Benm de 5. Gün dondrlmuş embryo böyle cıkmıştı
Amiiiiiiin canım, inşallah.
Evet, hatırlıyorum seninkisini.
4.gün başlamıştın test yapmaya.
İnşallah ben de izinizden gelirim bu sefer.

Ay inşallah canım yaa..
Duanızı bekliyorum.
Aynı heyecanları baştan yaşamak çok değişikmiş.
Valla ezan okunuyordu az önce duamdaydn Allah ın izniyle bu sefer hersey güzel olacak sag salim saglıkla sıhhatle Allah ım hepimize kucagımıza almayı nasip etsin

İnşallah kuzum herşey güzel olacak Allahın izniyle
Ayyyyy inşallah canım yaa, inşallah.
Valla ezan okunuyordu az önce duamdaydn Allah ın izniyle bu sefer hersey güzel olacak sag salim saglıkla sıhhatle Allah ım hepimize kucagımıza almayı nasip etsin
Allah razı olsun canım, siz de hep duamdasınız.
Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

Şimdide bursa okunuyor hayrunnisa85 kuuzmmmmm gözun aydın ınsallaahh saglıkla tamamlarsın allahın ıznı ıle rabbım bekleyen herkesın dualarını kabul etsın hayırlı sonuclar versın
İnşallah canımmmmm.
Ben de hepimize dua ettim.
Sağlıkla kavuşalım yavrularımıza.
Önce siz sonra da tupaaaaa ve ben inşallah.

günaydın kızlar canım sanki beni tarif etmişsin bi kaç gündür aynıyım bu gece ağrım tavan yaptı artık uyutmadı idrar yolu enf diycem bende ama gecen hafta temiz çıktı bilemedim benimde 1haftadır kasıktan vuruyor bebiş hatta direk mesaneme vuruyo iki gündür ama ağrım çok insan korkuyo inşallah herşey normaldir hayırlısıyla vakti gelip doğurup gözümüzün önüne koysak şu çocukları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…