- 9 Nisan 2021
- 2.645
- 4.867
- 83
Dondurulmuştu dimi kuzumKızlar, ben bir çılgınlık yaptım.
Bugün 6.günüm.
Sevinmek için çok erken, biliyorum ama hayalet çizgiyi gördüm.
Eki Görüntüle 2926105
Evet canım, dondurulmuş 5.gün çift embriyo
Superrrrr insallah gün gectikce koyulasacak bebisler seninle Alllah ın izniyle canımKızlar, ben bir çılgınlık yaptım.
Bugün 6.günüm.
Eki Görüntüle 2926105
Amiiiiiiin canım, inşallah.O zaman Hayırlı ugurlu olsun kuşum sağlıkla büyüsün güzel güzel tutunsun annesine inşallahhh. Benm de 5. Gün dondrlmuş embryo böyle cıkmıştı
Ay inşallah canım yaa..Superrrrr insallah gün gectikce koyulasacak bebisler seninle Alllah ın izniyle canım
İnşallah kuzum herşey güzel olacak Allahın izniyleAmiiiiiiin canım, inşallah.
Evet, hatırlıyorum seninkisini.
4.gün başlamıştın test yapmaya.
İnşallah ben de izinizden gelirim bu sefer.
Valla ezan okunuyordu az önce duamdaydn Allah ın izniyle bu sefer hersey güzel olacak sag salim saglıkla sıhhatle Allah ım hepimize kucagımıza almayı nasip etsinAy inşallah canım yaa..
Duanızı bekliyorum.
Aynı heyecanları baştan yaşamak çok değişikmiş.
Ayyyyy inşallah canım yaa, inşallah.İnşallah kuzum herşey güzel olacak Allahın izniyle
Allah razı olsun canım, siz de hep duamdasınız.Valla ezan okunuyordu az önce duamdaydn Allah ın izniyle bu sefer hersey güzel olacak sag salim saglıkla sıhhatle Allah ım hepimize kucagımıza almayı nasip etsin
İnşallah canımmmmm.Şimdide bursa okunuyorhayrunnisa85 kuuzmmmmm gözun aydın ınsallaahh saglıkla tamamlarsın allahın ıznı ıle rabbım bekleyen herkesın dualarını kabul etsın hayırlı sonuclar versın
Allah razı olsun canımİnşallah canımmmmm.
Ben de hepimize dua ettim.
Sağlıkla kavuşalım yavrularımıza.
Önce siz sonra datupaaaaa ve ben inşallah.
Aa aldınmı
günaydın kızlar canım sanki beni tarif etmişsin bi kaç gündür aynıyım bu gece ağrım tavan yaptı artık uyutmadı idrar yolu enf diycem bende ama gecen hafta temiz çıktı bilemedim benimde 1haftadır kasıktan vuruyor bebiş hatta direk mesaneme vuruyo iki gündür ama ağrım çok insan korkuyo inşallah herşey normaldir hayırlısıyla vakti gelip doğurup gözümüzün önüne koysak şu çocuklarıYa tek normal olsun da valla raziyim ona da anlamadgm birden ortaya cıktı ve gecmiyor sadece azalıyor beni rahatsız etmiyor bazen ama gun icinde siddeti degisiyor yatimca kalkarken dönerken cok sancılı oluyor insallah normaldir bu
canım çok sevindim hayırlı olsun inşallah bu sefer herşey çok güzel olur sağlıkla tamamlarsınKızlar, ben bir çılgınlık yaptım.
Bugün 6.günüm.
Eki Görüntüle 2926105
Ahh iyi ki yapmışsın o çılgınlığıKızlar, ben bir çılgınlık yaptım.
Bugün 6.günüm.
Eki Görüntüle 2926105
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?