- 21 Mart 2015
- 6.958
- 9.533
- 198
Valla arastirdim cok insanın basina gelmis gece lavaboya kalkarken cok zorlandim sol taraf vurdu resmen agrıyla ayrıca vajina agrım oldu hala da ayni hep kasıklarda doluluk agrı demekki hepimiz böyleyiz idrarın temiz olmasina sevindim aklimda bi o var cünkü salı günü dr ye tekrar sorucam oda normal derde demekki bizim son 3 ay böyle gececekgünaydın kızlar canım sanki beni tarif etmişsin bi kaç gündür aynıyım bu gece ağrım tavan yaptı artık uyutmadı idrar yolu enf diycem bende ama gecen hafta temiz çıktı bilemedim benimde 1haftadır kasıktan vuruyor bebiş hatta direk mesaneme vuruyo iki gündür ama ağrım çok insan korkuyo inşallah herşey normaldir hayırlısıyla vakti gelip doğurup gözümüzün önüne koysak şu çocukları
inşallah canım aynen kasıklarda doluluk ve ağrı var 3ay böyle geçerse yandıkValla arastirdim cok insanın basina gelmis gece lavaboya kalkarken cok zorlandim sol taraf vurdu resmen agrıyla ayrıca vajina agrım oldu hala da ayni hep kasıklarda doluluk agrı demekki hepimiz böyleyiz idrarın temiz olmasina sevindim aklimda bi o var cünkü salı günü dr ye tekrar sorucam oda normal derde demekki bizim son 3 ay böyle gececekdedigin gibi insallah sag salim hayirlisiyla dogurmayı nasip etsin Rabbm
Benimde kontrol den sonra oldu aslında hani son 3 4 gündür bu dr devlette sadece seker yüklemesi icin gidecektim ama gitmisken bi fikrini alıcam erken basladı bu agrılarda gözümü korkutan ya erken dogum olursa diye öyle bir riski olmaz insallahinşallah canım aynen kasıklarda doluluk ve ağrı var 3ay böyle geçerse yandıkbakalım dr un ne diycek benim kontrolüme 10gün var daha
CanımValla arastirdim cok insanın basina gelmis gece lavaboya kalkarken cok zorlandim sol taraf vurdu resmen agrıyla ayrıca vajina agrım oldu hala da ayni hep kasıklarda doluluk agrı demekki hepimiz böyleyiz idrarın temiz olmasina sevindim aklimda bi o var cünkü salı günü dr ye tekrar sorucam oda normal derde demekki bizim son 3 ay böyle gececekdedigin gibi insallah sag salim hayirlisiyla dogurmayı nasip etsin Rabbm
Hamdolsun kuzum. İnşallahh güngüne daha da netleşecekKızlar, ben bir çılgınlık yaptım.
Bugün 6.günüm.
Sevinmek için çok erken, biliyorum ama hayalet çizgiyi gördüm.
Eki Görüntüle 2926105
Yaaa Allahım hayırlı olsun inşallahh kuzucummKızlar, ben bir çılgınlık yaptım.
Bugün 6.günüm.
Eki Görüntüle 2926105
Hayırlı olsun canım inşallah herşey bu sefer çok güzel olacak Allah kucağına almayı nasip etsinKızlar, ben bir çılgınlık yaptım.
Bugün 6.günüm.
Eki Görüntüle 2926105
Amin canımm amin insallahCanımAllah yardım etsin cümlemize inşallah. Sabır versin sana da
Hayrunnisa bu teste bunu gördüysenKızlar, ben bir çılgınlık yaptım.
Bugün 6.günüm.
Eki Görüntüle 2926105
Kuşum ara ara olup hafifliyor inşallah seninde öyle olurValla arastirdim cok insanın basina gelmis gece lavaboya kalkarken cok zorlandim sol taraf vurdu resmen agrıyla ayrıca vajina agrım oldu hala da ayni hep kasıklarda doluluk agrı demekki hepimiz böyleyiz idrarın temiz olmasina sevindim aklimda bi o var cünkü salı günü dr ye tekrar sorucam oda normal derde demekki bizim son 3 ay böyle gececekdedigin gibi insallah sag salim hayirlisiyla dogurmayı nasip etsin Rabbm
yaaaa cnm çok mutlu oldummmmmmmmmKızlar, ben bir çılgınlık yaptım.
Bugün 6.günüm.
Eki Görüntüle 2926105
cnm eşine ve sana çok çok geçmiş olsun.covid değlisndir inşsllah.bu ara hastalıkların bol olduğu ay.soğuk algınlığı da olabilir..İyi gecelerHanımlar,
yine yoğun koşturmacalı bi gün geçirdim. Önce eşimin sonra benim doktor kontrolümüz vardı. 27. haftaya giriş yaptık. Böylelikle üçüncü trimestera da bladık.
Bugün doktor kontrolünde, doktorum karnın çok büyümemiş dedi. Kilo aldım ama karnım çok belli olmuyo halaama bebeğin gelişimi iyiymiş. İçime doğru büyüyo sanırım.
Bu arada dünden beri burnum akıyorboğazım ağrıyo, doktor parol’dan başka ilaç kullanmamamı söyledi. Evde buhar yapıyoruz şimdi. Umarım covid dilimdir
Çok güzel şeyler alıyosunuz, cinsiyeti öğrenene kadar pek bi şey almamıştık, yeni yeni başlıyoruz. Yarın iyi hissedersem ebebek’te biraz dolanıyım.
Günaydın canım. Sadece piyano mu tuzluGünaydın kızlar. Kuzular ister mi bilmem ama ben çok isterim kanun keman ya da piyano çalmalarını öğrenmelerini. Tabii piyano işi azıcık tuzlu yine de bir enstrüman bilsinler isterim amiin
Ayy insallah canım ya hep kasikta bizimkisiKuşum ara ara olup hafifliyor inşallah seninde öyle olurHatta bir iki kere ben wc de iken aynı anda tekme attılar dedim ne oluyor hayırdır bebeğin pozisyonu ile alakalı bence değiştikçe seninde ağrıların değişir
O gun almıştm ya asko 238 e diye unuttunAa aldınmıyok yok baby plus aynı bendeki de öyle hadi hayırlı uğurlu olsun
Diğerleri piyano kadar değilGünaydın canım. Sadece piyano mu tuzlu
İşte konumundan kaynaklı içini ferah tut bence sorun olmayacaktırAyy insallah canım ya hep kasikta bizimkisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?