Valla arastirdim cok insanın basina gelmis gece lavaboya kalkarken cok zorlandim sol taraf vurdu resmen agrıyla ayrıca vajina agrım oldu hala da ayni hep kasıklarda doluluk agrı demekki hepimiz böyleyiz idrarın temiz olmasina sevindim aklimda bi o var cünkü salı günü dr ye tekrar sorucam oda normal derde demekki bizim son 3 ay böyle gececekdedigin gibi insallah sag salim hayirlisiyla dogurmayı nasip etsin Rabbm

inşallah canım aynen kasıklarda doluluk ve ağrı var 3ay böyle geçerse yandık bakalım dr un ne diycek benim kontrolüme 10gün var daha

inşallah canım aynen kasıklarda doluluk ve ağrı var 3ay böyle geçerse yandık bakalım dr un ne diycek benim kontrolüme 10gün var daha
Benimde kontrol den sonra oldu aslında hani son 3 4 gündür bu dr devlette sadece seker yüklemesi icin gidecektim ama gitmisken bi fikrini alıcam erken basladı bu agrılarda gözümü korkutan ya erken dogum olursa diye öyle bir riski olmaz insallah

Canım Allah yardım etsin cümlemize inşallah. Sabır versin sana da

Kuşum ara ara olup hafifliyor inşallah seninde öyle olur Hatta bir iki kere ben wc de iken aynı anda tekme attılar dedim ne oluyor hayırdır bebeğin pozisyonu ile alakalı bence değiştikçe seninde ağrıların değişir

tiny miracle şimdi gebelik takvimi açıklamasını okurken fark ettim kalp kapakçığının kapanması olayını. Bana 30 dan sonra bırakabilirsin ecopirini demişti perinatolog kendi doktorum hiç gerek görmemişti zaten de. Araştırdım biraz engelliyormuş aspirin türevi ilaçlar kalp kapağının kapanmasını. 30 dan sonrası için. Sana bir şey denildi mi çünkü aşıyı yaparken kullanmak istiyorum bir de sonuna kadar kullanan çok ikizlerde

cnm eşine ve sana çok çok geçmiş olsun.covid değlisndir inşsllah.bu ara hastalıkların bol olduğu ay.soğuk algınlığı da olabilir..

Ayy insallah canım ya hep kasikta bizimkisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…