- 5 Nisan 2021
- 1.673
- 2.235
- 63
Bende çok istiyorum canım hatta geçen eşimle konuşuyorduk bir enstrüman çalmayı kesinlikle bilsinler diyeGünaydın kızlar. Kuzular ister mi bilmem ama ben çok isterim kanun keman ya da piyano çalmalarını öğrenmelerini. Tabii piyano işi azıcık tuzlu yine de bir enstrüman bilsinler isterim amiin
İnsallah canımİşte konumundan kaynaklı içini ferah tut bence sorun olmayacaktır
Yok kuzum doktorum birşey söylemedi sadece geçen kontrolden çıkarken eşim sordu hocam ecopirini kullanmaya devam edecek miyiz diye evet dedi haftaya kontrolüm var gidince sorayım iyiki söyledin bilmiyordum ben ya aynen biz birde aşı olacağız kanda pıhtılaşmaya yatkınlıkta var bende kullanmak isterimtiny miracle şimdi gebelik takvimi açıklamasını okurken fark ettim kalp kapakçığının kapanması olayını. Bana 30 dan sonra bırakabilirsin ecopirini demişti perinatolog kendi doktorum hiç gerek görmemişti zaten de. Araştırdım biraz engelliyormuş aspirin türevi ilaçlar kalp kapağının kapanmasını. 30 dan sonrası için. Sana bir şey denildi mi çünkü aşıyı yaparken kullanmak istiyorum bir de sonuna kadar kullanan çok ikizlerde
Ay alcam dedin diye kalmış aklımda pardon ya kafam işteO gun almıştm ya asko 238 e diye unuttunteşekkür ederim
Aynen inşallah onlar da isterBende çok istiyorum canım hatta geçen eşimle konuşuyorduk bir enstrüman çalmayı kesinlikle bilsinler diye
Sorarsan bana da yazar mısın? Kullanan çok kişi var ama bırakılması gerektiğini söyleyen bir iki yazı okudum tabii internet sonuçta doktor ne diyecek merak ettimYok kuzum doktorum birşey söylemedi sadece geçen kontrolden çıkarken eşim sordu hocam ecopirini kullanmaya devam edecek miyiz diye evet dedi haftaya kontrolüm var gidince sorayım iyiki söyledin bilmiyordum ben ya aynen biz birde aşı olacağız kanda pıhtılaşmaya yatkınlıkta var bende kullanmak isterim
İnşallah kuzumAynen inşallah onlar da istereşimin yatkınlığı var baya umarım onlarında olur
Tabiki yazarım canım zaten onlar ne şekilde derse öyle ilerleyeceğiz sende sorarsan yazar mısın doktorların düşüncelerini merak ediyorumSorarsan bana da yazar mısın? Kullanan çok kişi var ama bırakılması gerektiğini söyleyen bir iki yazı okudum tabii internet sonuçta doktor ne diyecek merak ettim
Ya bn ilk baslarda bir doktora gitmistm 32.haftada kesilmesi gerek demisti ama kendi doktorum bütün ilaclara doguma kadar devam dediSorarsan bana da yazar mısın? Kullanan çok kişi var ama bırakılması gerektiğini söyleyen bir iki yazı okudum tabii internet sonuçta doktor ne diyecek merak ettim
Geçmiş olsun cnm yok covid değilsindir ins cnmİyi gecelerHanımlar,
yine yoğun koşturmacalı bi gün geçirdim. Önce eşimin sonra benim doktor kontrolümüz vardı. 27. haftaya giriş yaptık. Böylelikle üçüncü trimestera da başladık.
Bugün doktor kontrolünde, doktorum karnın çok büyümemiş dedi. Kilo aldım ama karnım çok belli olmuyo halaama bebeğin gelişimi iyiymiş. İçime doğru büyüyo sanırım.
Bu arada dünden beri burnum akıyorboğazım ağrıyo, doktor parol’dan başka ilaç kullanmamamı söyledi. Evde buhar yapıyoruz şimdi. Umarım covid dilimdir
Çok güzel şeyler alıyosunuz, cinsiyeti öğrenene kadar pek bi şey almamıştık, yeni yeni başlıyoruz. Yarın iyi hissedersem ebebek’te biraz dolanıyım.
Bende varım sabah ezanina kalkıyorum bitti bir daha uyku mutlu hak getire yatakta ayak ucuna mi yatmadım adamın yerine mi geçmedim uyku gözlüğü mu takmadım yok yok yokTek uyumayan bennım sanırım
Sabah erken kalk gece uyuyama
Yatıp uyurken dönemehamıleler benım bıldıgım uykudan kafasını kaldıramaz
Tum hamılelık semptomlarını yasıyorum da şu uykuya gelınce şaşırıyor rotayı
Kizzzz dayanamadım heee Allahim masalalh amanın ins devamı gelecek sağlıkla kucağına alıcaksın insKızlar, ben bir çılgınlık yaptım.
Bugün 6.günüm.
Sevinmek için çok erken, biliyorum ama hayalet çizgiyi gördüm.
Eki Görüntüle 2926105
Aynen benim de öyle maalesefİnşallah kuzumBana çekerlerse hiç birşeye ilgileri olmaz heralde benimkilerin
Benim ki kullanmana gerek yok dediTabiki yazarım canım zaten onlar ne şekilde derse öyle ilerleyeceğiz sende sorarsan yazar mısın doktorların düşüncelerini merak ediyorum
O zaman görüş farklılıkları varYa bn ilk baslarda bir doktora gitmistm 32.haftada kesilmesi gerek demisti ama kendi doktorum bütün ilaclara doguma kadar devam dedi
Aynen ortak bir fikir yok malesefO zaman görüş farklılıkları varbenim doktorum zaten kullan demedi gereksiz gördü de. Detaylıya gittiğim ısrarla kullan diyince başladım.
inşallah cnm.hayırlı haberler verebilirim bendeKizzzz dayanamadım heee Allahim masalalh amanın ins devamı gelecek sağlıkla kucağına alıcaksın inshadi ins sıra tupaaaaa daaaaa
Çok geçmiş olsun, şimdi nasılsınız canım?İyi gecelerHanımlar,
yine yoğun koşturmacalı bi gün geçirdim. Önce eşimin sonra benim doktor kontrolümüz vardı. 27. haftaya giriş yaptık. Böylelikle üçüncü trimestera da başladık.
Bugün doktor kontrolünde, doktorum karnın çok büyümemiş dedi. Kilo aldım ama karnım çok belli olmuyo halaama bebeğin gelişimi iyiymiş. İçime doğru büyüyo sanırım.
Bu arada dünden beri burnum akıyorboğazım ağrıyo, doktor parol’dan başka ilaç kullanmamamı söyledi. Evde buhar yapıyoruz şimdi. Umarım covid dilimdir
Çok güzel şeyler alıyosunuz, cinsiyeti öğrenene kadar pek bi şey almamıştık, yeni yeni başlıyoruz. Yarın iyi hissedersem ebebek’te biraz dolanıyım.
Dualarımız seninle kuzum sağlıkla devam eder inşallah@bsrbrk88 @Birumuttuyasataninsaninurselek @Hazel9 tiny miracle Kilya
tupaaaaa
Çooooooook teşekkür ederim ederim kızlar, inşallah sağlıkla devam eder.
Hepimiz aklen, ruhen ve bedenen sağlıklı bir şekilde yavrularımızı kucaklarımıza alırız canlarım.
Ayy bende gözumu 2 den sonra kapattım sabah 5.30 gıbı uyandımGeçmiş olsun cnm yok covid değilsindir ins cnm
Bende varım sabah ezanina kalkıyorum bitti bir daha uyku mutlu hak getire yatakta ayak ucuna mi yatmadım adamın yerine mi geçmedim uyku gözlüğü mu takmadım yok yok yok
Kizzzz dayanamadım heee Allahim masalalh amanın ins devamı gelecek sağlıkla kucağına alıcaksın inshadi ins sıra tupaaaaa daaaaa
İnşallah Esracığım yaa..Dualarımız seninle kuzum sağlıkla devam eder inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?