Günaydın kızlar. Kuzular ister mi bilmem ama ben çok isterim kanun keman ya da piyano çalmalarını öğrenmelerini. Tabii piyano işi azıcık tuzlu yine de bir enstrüman bilsinler isterim amiin
Bende çok istiyorum canım hatta geçen eşimle konuşuyorduk bir enstrüman çalmayı kesinlikle bilsinler diye

Yok kuzum doktorum birşey söylemedi sadece geçen kontrolden çıkarken eşim sordu hocam ecopirini kullanmaya devam edecek miyiz diye evet dedi haftaya kontrolüm var gidince sorayım iyiki söyledin bilmiyordum ben ya aynen biz birde aşı olacağız kanda pıhtılaşmaya yatkınlıkta var bende kullanmak isterim

Sorarsan bana da yazar mısın? Kullanan çok kişi var ama bırakılması gerektiğini söyleyen bir iki yazı okudum tabii internet sonuçta doktor ne diyecek merak ettim

Sorarsan bana da yazar mısın? Kullanan çok kişi var ama bırakılması gerektiğini söyleyen bir iki yazı okudum tabii internet sonuçta doktor ne diyecek merak ettim
Tabiki yazarım canım zaten onlar ne şekilde derse öyle ilerleyeceğiz sende sorarsan yazar mısın doktorların düşüncelerini merak ediyorum

Ya bn ilk baslarda bir doktora gitmistm 32.haftada kesilmesi gerek demisti ama kendi doktorum bütün ilaclara doguma kadar devam dedi

Geçmiş olsun cnm yok covid değilsindir ins cnm
Bende varım sabah ezanina kalkıyorum bitti bir daha uyku mutlu hak getire yatakta ayak ucuna mi yatmadım adamın yerine mi geçmedim uyku gözlüğü mu takmadım yok yok yok
Kızlar, ben bir çılgınlık yaptım.
Bugün 6.günüm.
Sevinmek için çok erken, biliyorum ama hayalet çizgiyi gördüm.

Eki Görüntüle 2926105
Kizzzz dayanamadım heee Allahim masalalh amanın ins devamı gelecek sağlıkla kucağına alıcaksın ins hadi ins sıra tupaaaaa daaaaa

Tabiki yazarım canım zaten onlar ne şekilde derse öyle ilerleyeceğiz sende sorarsan yazar mısın doktorların düşüncelerini merak ediyorum
Benim ki kullanmana gerek yok dedi ben yine de perinatolog u dinledim ona da gitmiyorum gidersem ama soracağım kuzum bana 30 dedi verirken ama bakalım

Ya bn ilk baslarda bir doktora gitmistm 32.haftada kesilmesi gerek demisti ama kendi doktorum bütün ilaclara doguma kadar devam dedi
O zaman görüş farklılıkları var benim doktorum zaten kullan demedi gereksiz gördü de. Detaylıya gittiğim ısrarla kullan diyince başladım.

Çok geçmiş olsun, şimdi nasılsınız canım?

Ayy bende gözumu 2 den sonra kapattım sabah 5.30 gıbı uyandım
8 e kadar uyumadım sonra bırraz kestırdım yıne kalktım derken hamd olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…