- 9 Nisan 2021
- 2.645
- 4.867
- 83
Cok iyiymiş ben en son 49 tl gormustum sagolll bebekk bakalım kıme aldırabılırımEki Görüntüle 2926198
Görünce yine aklıma siz geldiniz.
Yasamademek123 kadar asla olamam tabi ama uygun geldi fiyatı.
Bi bakın isterseniz.
Buna göre 36 ile 40 hafta arasındaki 4 hafta 10 günde bitiyor demek. Olmadı ama şimdiE ben hala 6 aylık diyorum soranlara. Kv de hala 6 mı bitmek bilmedi diyorbuna göre de 7 bitmiş benim şu olayı bi çözemedik ama bence bu doğru önde gideni kabul ederim ben
Aynen ben de öyleyim. 11inde başladığım için her ayın 11inde ayı doldu diyorum. Ama o zaman da 9 ayın dolması 11 Aralık oluyor. 10 gün de eklersen 21 Aralık. 40 haftanın dolması ise 16 Aralık. Ben hangisine inanam?Ben son adet tarihime göre hesaplıyorum her ayın o günü gelince ayımı dolduruyorum diye saymak daha kolay
Ay oldu bu iş. Allah 9 ayı saydığın günleri göstersin hepimize. İlkinde hiç tutunma olmamış mıydı?Evet canım, dondurulmuş 5.gün çift embriyo
Gidince sorayım canım bakalım ne diyecek öğrenince haber vereyimBenim ki kullanmana gerek yok dediben yine de perinatolog u dinledim ona da gitmiyorum gidersem ama soracağım kuzum bana 30 dedi verirken ama bakalım
Saolasın canım.Ay oldu bu iş. Allah 9 ayı saydığın günleri göstersin hepimize. İlkinde hiç tutunma olmamış mıydı?
Evet, en kolayı bu bence de.Ben son adet tarihime göre hesaplıyorum her ayın o günü gelince ayımı dolduruyorum diye saymak daha kolay
Muhtemelen fazla doldurdun canım. Çaycı gibi düşün ona da fazla su doldurunca altına gidiyor yanurselek yaa buhar makımesıne dedıgın gıbı suyu koydum calıstrdım ok
Ama onun altındakı kaba su bırıkmesı normal mi? Bem mı bıseyı yanlıs yaptım yıne
Teeee ne zamandır sorcam unutuyorum
Hmmmm belkıde oyle yapmısımdırMuhtemelen fazla doldurdun canım. Çaycı gibi düşün ona da fazla su doldurunca altına gidiyor ya
Su bitince uyarısı yok işte tek şeyi o. Basit bişe ucuz zaten 1500lük buhar makinasi gibi akıllı olmasını beklemeHmmmm belkıde oyle yapmısımdır
Bılemıyorum ya sımdı su ne kadar gıder bıterse bız bılmedem bozulur felan dıe
Tabıı aksamları yatmadan odayı nemlendırsek yeter uyku esnasında hava akımı olmadıgı ıcın odada gunduz ama kapı vs ac kapa gelıyor oksıjenSu bitince uyarısı yok işte tek şeyi o. Basit bişe ucuz zaten 1500lük buhar makinasi gibi akıllı olmasını beklemebuhar çıkarmadığı zaman farkediyorsun. Yani onu zaten gece gündüz klima gibi çalıştırmazsın şahsen ben öyle yapmam. Isı nem ölçer almıştım zaten ortam çocukları tıkayacak kadar kuru olmasın yeter
Aynen canım benimTabıı aksamları yatmadan odayı nemlendırsek yeter uyku esnasında hava akımı olmadıgı ıcın odada gunduz ama kapı vs ac kapa gelıyor oksıjen
Ay tabii ki daha bunun doğum çantasını beraber hazırlayacağız ayolSaolasın canım.
Yok onda da çift embriyoydu, biri tutunmuştu ama 9.haftada kalp atışı durdu maalesef.
Hiiiiiiiç düşünmek istemiyorum şimdi o kısmı, yepyeni bir heyecan ile başladım.
Hakkımızda hayırlısı inşallah.
İnşallah canım, inşallah.Ay tabii ki daha bunun doğum çantasını beraber hazırlayacağız ayol
canım harika benimde 6.gün böyle çıkmıştı hayırlı olsunEvet canım, dondurulmuş 5.gün çift embriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?