E ben hala 6 aylık diyorum soranlara. Kv de hala 6 mı bitmek bilmedi diyor buna göre de 7 bitmiş benim şu olayı bi çözemedik ama bence bu doğru önde gideni kabul ederim ben
Buna göre 36 ile 40 hafta arasındaki 4 hafta 10 günde bitiyor demek. Olmadı ama şimdi

Ben son adet tarihime göre hesaplıyorum her ayın o günü gelince ayımı dolduruyorum diye saymak daha kolay
Aynen ben de öyleyim. 11inde başladığım için her ayın 11inde ayı doldu diyorum. Ama o zaman da 9 ayın dolması 11 Aralık oluyor. 10 gün de eklersen 21 Aralık. 40 haftanın dolması ise 16 Aralık. Ben hangisine inanam?

nurselek yaa buhar makımesıne dedıgın gıbı suyu koydum calıstrdım ok
Ama onun altındakı kaba su bırıkmesı normal mi? Bem mı bıseyı yanlıs yaptım yıne
Teeee ne zamandır sorcam unutuyorum

Ay oldu bu iş. Allah 9 ayı saydığın günleri göstersin hepimize. İlkinde hiç tutunma olmamış mıydı?
Saolasın canım.
Yok onda da çift embriyoydu, biri tutunmuştu ama 9.haftada kalp atışı durdu maalesef.
Hiiiiiiiç düşünmek istemiyorum şimdi o kısmı, yepyeni bir heyecan ile başladım.
Hakkımızda hayırlısı inşallah.

Muhtemelen fazla doldurdun canım. Çaycı gibi düşün ona da fazla su doldurunca altına gidiyor ya

Hmmmm belkıde oyle yapmısımdır
Bılemıyorum ya sımdı su ne kadar gıder bıterse bız bılmedem bozulur felan dıe
Su bitince uyarısı yok işte tek şeyi o. Basit bişe ucuz zaten 1500lük buhar makinasi gibi akıllı olmasını bekleme buhar çıkarmadığı zaman farkediyorsun. Yani onu zaten gece gündüz klima gibi çalıştırmazsın şahsen ben öyle yapmam. Isı nem ölçer almıştım zaten ortam çocukları tıkayacak kadar kuru olmasın yeter

Tabıı aksamları yatmadan odayı nemlendırsek yeter uyku esnasında hava akımı olmadıgı ıcın odada gunduz ama kapı vs ac kapa gelıyor oksıjen

Ay tabii ki daha bunun doğum çantasını beraber hazırlayacağız ayol

Çoooooook teşekkür ederim canım.
Daha çok erken sevinmek için, bunun beta hCG’si var, kimyasal mı dış gebelik mi kısmı var, kesesiydi, embriyosuydu, kalp atışıydı...
Hep bir bekleyiş, bunun farkındayım aslında.
Yine de ilk kısım için güzel bir başlangıç.

Eski tecrübemizi bir tarafa bıraktık, yeni bir heyecanla karşıladık bu seferkini.
Rabbim büyüktür, ol der ver oluverir her şey.
Ol demezse yaprak yerinden kıpırdamaz.
Rabbim bizi korktuklarımızdan muhafaza eylesin. Hakkımızda en hayırlısı neyse onu nasip etsin. Amin.

Kızlarrr yaa ben cuma diş etı fazlalığımı aldırdım ama halen boyleyım elımı yuuzmu yıkarken elın dudağıma degse kanıyor ahzıma lokma atıyorum kanıyor sonra mıdem bulanıyor agzımda kan tadından
Yontem bılen varsa yazsın nolur yaaa off diş dr uma yazdım ama bugun pazar cevap verir mı bilmiyorum sıkıldım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…