Canım oksapar aspirine devam ediyor musun sende hala eger ediyorsan doktoruna mutlaka söyle bence

Canım gargara dışında bir şey bilmiyorum çok geçmiş olsun

Son düzenleme:
Canım ben de aynı durumdayım yanlışlıkla deydiğim yer kanıyor. Yumuşacık diş fırçası kullanıyorum okul oluk kan akıtıyorum. Biraz sabretceksin. Doğum sonrası gidersin kapsamlı Bi doktora

Kızlar ben yine doğuma gittim rüyamda dr a diyorumki hocam yine mi doğuruyorum valla yine doğuruyorsun diyor ama bilin bakalım ne yok. Bavul eyvah diyorum nasıl olacak bavulumu hazırlamadım ben of napıcam stresiyle kasmışım kendmi bi uyandım düz yatıyorum iyice sinirlendim

Canım ben de aynı durumdayım yanlışlıkla deydiğim yer kanıyor. Yumuşacık diş fırçası kullanıyorum okul oluk kan akıtıyorum. Biraz sabretceksin. Doğum sonrası gidersin kapsamlı Bi doktora
Yemek yerken agzıma ekmek vs atamıyorum ıste kucuk bı parca o taraf a degse agzım kan doluyor mıdem bulanıyor masadan kalkıyroum o kotu bı durum yanımda bırı varsa cekınıyorum masanın basında tıksınecekler dıe
Off yapacak bısey yok galıba kendı kendıne gecmeısnı beklemekten baska

Kanamayı durdurmak için ne koydu oraya doktor

Dudaklarından dolayı seni gören hasta sanmayacak bu ne süs bu ne püs anacım yavrum ne kan döktün şu yollarda yahu kan sulandırıcıdan mı acaba

Dudaklarından dolayı seni gören hasta sanmayacak bu ne süs bu ne püs anacım yavrum ne kan döktün şu yollarda yahu kan sulandırıcıdan mı acaba
Yaaa ask olsunn bılıyorusn sen kalıcı makyaj magduruyum fenalassam bıle sedyede boyleydım utanıyordum
Off sormaa yaa hemde ne kan bem yukseltmeye calısıyroum ılaclar alıyorum o naska yerımden cıkıyor
Kan sulandırıcı etkısıde olabılır dedı bıkac gune geçmesı lazım dedı bakacagız artık

Valla bugun yolda görenlere 7 aylık oldk dedim ooh daha cok var diyen oldu az kalmıs diyen oldu
Kımseye begendıremezsın bacım sen nasıl mutlu ıse o bossverr valla cok şükür 28+0 oldum yarın 28+1 ile 29 a adım atmıs oluyorum dıyorum en azından 5 haftam daha dolsa erkenden dogmasından korkuyorum yanı kuvezde fazla kalmasın yeter o asamayı gecersek ondan sonra dogabılır saglıkla 34 doguran kuzneım de var ya onun rahatlığı var bende oyuzden aman 34 dolsun saglıkla dogsada o kadar kafaya takmam dıyroum

Kızlarr almak isteyen ler bı göz atabilir
Ben aldım actım ınsan bebek bezını acıp koklar mı
Hahaha koklarrr ben gıbıysenız bugun 2 numaralı paketımde geldı ınsallah kullanmk nasıp olur tabı bu arada hepsıburda da satısta bu fıyata suanda

Tanpon o kadar 20 dk tuttum sonra devam eder se degsıtır 10 dk daha koy demıstı oyle
Hayır tampon harici. Dişçi benim kök dişimi çekti. Kan sulandırıcı kullandığımı bildiği için ismini unuttum şimdi küp şeker gibi ondan az küçük bi malzemeyi çekilen yere yerleştirdi 1 haftada eriyecek dedi beyaz bişeydi. O olmazsa durduramazdık kanamayı. Oksapar vuruyorum hergün

cnm çok sıcak ve ve soğuktan uzuk dur onlarda kanatır şuan.tuzlu su gargarası biraz iyi gelebilir..arada yapabilirsin.. birde kanayan yere bal sürüldüğünü sumuştum oda iyi geliyormuş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…