- 21 Mart 2015
- 6.958
- 9.533
- 198
Canım oksapar aspirine devam ediyor musun sende hala eger ediyorsan doktoruna mutlaka söyle benceEki Görüntüle 2926249
Kızlarrr yaa ben cuma diş etı fazlalığımı aldırdım ama halen boyleyım elımı yuuzmu yıkarken elın dudağıma degse kanıyor ahzıma lokma atıyorum kanıyor sonra mıdem bulanıyor agzımda kan tadından
Yontem bılen varsa yazsın nolur yaaa off diş dr uma yazdım ama bugun pazar cevap verir mı bilmiyorum sıkıldım artık
İşlem yaşıldıgı gün vurunmadım ıgnem ı ocsapar da ıcmıyorum zaTenCanım oksapar aspirine devam ediyor musun sende hala eger ediyorsan doktoruna mutlaka söyle bence
Valla bilemedm ki canim islem yalan dr yi mi arasan bi anlatsanİşlem yaşıldıgı gün vurunmadım ıgnem ı ocsapar da ıcmıyorum zaTen
Canım gargara dışında bir şey bilmiyorum çok geçmiş olsunEki Görüntüle 2926249
Kızlarrr yaa ben cuma diş etı fazlalığımı aldırdım ama halen boyleyım elımı yuuzmu yıkarken elın dudağıma degse kanıyor ahzıma lokma atıyorum kanıyor sonra mıdem bulanıyor agzımda kan tadından
Yontem bılen varsa yazsın nolur yaaa off diş dr uma yazdım ama bugun pazar cevap verir mı bilmiyorum sıkıldım artık
Hmm anladım canım sagolllCanım gargara dışında bir şey bilmiyorum çok geçmiş olsun
Valla bugun yolda görenlere 7 aylık oldk dedimBuna göre 36 ile 40 hafta arasındaki 4 hafta 10 günde bitiyor demek. Olmadı ama şimdi
Canım ben de aynı durumdayım yanlışlıkla deydiğim yer kanıyor. Yumuşacık diş fırçası kullanıyorum okul oluk kan akıtıyorum. Biraz sabretceksin. Doğum sonrası gidersin kapsamlı Bi doktoraEki Görüntüle 2926249
Ewet canım yazdım hıc azalma olmadı mı felan dedıValla bilemedm ki canim islem yalan dr yi mi arasan bi anlatsan
Yemek yerken agzıma ekmek vs atamıyorum ıste kucuk bı parca o taraf a degse agzım kan doluyor mıdem bulanıyor masadan kalkıyroum o kotu bı durum yanımda bırı varsa cekınıyorum masanın basında tıksınecekler dıeCanım ben de aynı durumdayım yanlışlıkla deydiğim yer kanıyor. Yumuşacık diş fırçası kullanıyorum okul oluk kan akıtıyorum. Biraz sabretceksin. Doğum sonrası gidersin kapsamlı Bi doktora
Kanamayı durdurmak için ne koydu oraya doktorYemek yerken agzıma ekmek vs atamıyorum ıste kucuk bı parca o taraf a degse agzım kan doluyor mıdem bulanıyor masadan kalkıyroum o kotu bı durum yanımda bırı varsa cekınıyorum masanın basında tıksınecekler dıe
Off yapacak bısey yok galıba kendı kendıne gecmeısnı beklemekten baska
Dudaklarından dolayı seni gören hasta sanmayacakEki Görüntüle 2926249
Tanpon o kadar 20 dk tuttum sonra devam eder se degsıtır 10 dk daha koy demıstı oyleKanamayı durdurmak için ne koydu oraya doktor
Yaaa ask olsunn bılıyorusn sen kalıcı makyaj magduruyumDudaklarından dolayı seni gören hasta sanmayacakbu ne süs bu ne püs anacım yavrum ne kan döktün şu yollarda yahu kan sulandırıcıdan mı acaba
Kımseye begendıremezsın bacım sen nasıl mutlu ıse o bossverrValla bugun yolda görenlere 7 aylık oldk dedimooh daha cok var diyen oldu az kalmıs diyen oldu
Hayır tampon harici. Dişçi benim kök dişimi çekti. Kan sulandırıcı kullandığımı bildiği için ismini unuttum şimdi küp şeker gibi ondan az küçük bi malzemeyi çekilen yere yerleştirdi 1 haftada eriyecek dedi beyaz bişeydi. O olmazsa durduramazdık kanamayı. Oksapar vuruyorum hergünTanpon o kadar 20 dk tuttum sonra devam eder se degsıtır 10 dk daha koy demıstı oyle
cnm çok sıcak ve ve soğuktan uzuk dur onlarda kanatır şuan.tuzlu su gargarası biraz iyi gelebilir..arada yapabilirsin.. birde kanayan yere bal sürüldüğünü sumuştum oda iyi geliyormuş..Eki Görüntüle 2926249
amin cnm inşallah haftaya cumartesi kan vereceğim.ne çabuk geçti zaman yolu yarıladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?