Yok benım oyle olmadı kuzu
Yuzeysel aldıgı ıcın sanırım
Once bana 2 gun kullanma oyle gel dedı sonra ben tek gelemıyroum esımın ızınlı olması lazım dedım
Cunku dr da herzaman yerınde olmuyor gunlerın tutması laızm
Sonra dedıkı yaa zaten yuzeysel temızlıcem bısey olmaz dedı aldı oraya yerleateılecek bı ortamı yok sanırım falzdan förtleyen etı kazıdı aldı
Bılemıyorum vallaa bı kac gune gecmesı lazım dedı gorecegız

cnm çok sıcak ve ve soğuktan uzuk dur onlarda kanatır şuan.tuzlu su gargarası biraz iyi gelebilir..arada yapabilirsin.. birde kanayan yere bal sürüldüğünü sumuştum oda iyi geliyormuş..
Hmm evet zaten soguk ocme havalrı gecrı sıcakta ıcmek ne mumkun cay ıcmek ıstıyroum soguga yakın derecede ıcıyorum
Bal hıc duymamıstım evde yok maalesef babamın memleketten getirmesini beklıyroum buradakıler şeker dolu dıe

Allah Allah. Valla Bi önerim de yok açıkçası bu kanama konusunda

Kızlarr boyle probıyotık kullanan var mı?
Bana normal yogurt yedıgımde aşırı gaz yaptıgı ıcın
Hele ayran 2 denedım 2 kerede mıdede aşırı eksıme yaptı saatlerce gecmedı
Bende bundan kullanıyorum laktozsuz dıe ama
Normal yogurt kadar faydası olur mu? Peynır tuketıyorum kefırı de meyvelı ama yıne de tuketıyorum ama normal yogurt yıyemıyorum yerıne gecer mı buda

Paketinde besin degerleri yazar galiba canım baksana bi sütte mi icemiyorsun

Olsun hic icmemekten iyidir bende kefiri biraktm hic icmiyorum meyveli hayatta icemem 300 cc süt iciyorum gunde 1 de yumurta ve peynirler insallah yetiyordur kuzucuga arada yogurtta yemeye calisiyorum
Hergun 1 kase yogurt ozellıkle yeyın dıyorlar bagırsaktakı saglıklı bakterılerı cogaltmak ıcın bırde en ıhı kalsiyum kaynagı dıe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…