- 1 Eylül 2017
- 5.326
- 8.497
- 198
- 38
Yok benım oyle olmadı kuzuHayır tampon harici. Dişçi benim kök dişimi çekti. Kan sulandırıcı kullandığımı bildiği için ismini unuttum şimdi küp şeker gibi ondan az küçük bi malzemeyi çekilen yere yerleştirdi 1 haftada eriyecek dedi beyaz bişeydi. O olmazsa durduramazdık kanamayı. Oksapar vuruyorum hergün
Aynen canımm ınsallah guzel sonuclar la donersınamin cnm inşallah haftaya cumartesi kan vereceğim.ne çabuk geçti zaman yolu yarıladım
Hmm evet zaten soguk ocme havalrı gecrı sıcakta ıcmek ne mumkun cay ıcmek ıstıyroum soguga yakın derecede ıcıyorumcnm çok sıcak ve ve soğuktan uzuk dur onlarda kanatır şuan.tuzlu su gargarası biraz iyi gelebilir..arada yapabilirsin.. birde kanayan yere bal sürüldüğünü sumuştum oda iyi geliyormuş..
Allah Allah. Valla Bi önerim de yok açıkçası bu kanama konusundaYok benım oyle olmadı kuzu
Yuzeysel aldıgı ıcın sanırım
Once bana 2 gun kullanma oyle gel dedı sonra ben tek gelemıyroum esımın ızınlı olması lazım dedım
Cunku dr da herzaman yerınde olmuyor gunlerın tutması laızm
Sonra dedıkı yaa zaten yuzeysel temızlıcem bısey olmaz dedı aldı oraya yerleateılecek bı ortamı yok sanırım falzdan förtleyen etı kazıdı aldı
Bılemıyorum vallaa bı kac gune gecmesı lazım dedı gorecegız
Tamm kuzum sagolAllah Allah. Valla Bi önerim de yok açıkçası bu kanama konusunda
Paketinde besin degerleri yazar galiba canım baksana bi sütte mi icemiyorsunEki Görüntüle 2926291
Kızlarr boyle probıyotık kullanan var mı?
Bana normal yogurt yedıgımde aşırı gaz yaptıgı ıcın
Hele ayran 2 denedım 2 kerede mıdede aşırı eksıme yaptı saatlerce gecmedı
Bende bundan kullanıyorum laktozsuz dıe ama
Normal yogurt kadar faydası olur mu? Peynır tuketıyorum kefırı de meyvelı ama yıne de tuketıyorum ama normal yogurt yıyemıyorum yerıne gecer mı buda
Onuda meyvelı felan ancakPaketinde besin degerleri yazar galiba canım baksana bi sütte mi icemiyorsun
Yok yavrum yazmıyorPaketinde besin degerleri yazar galiba canım baksana bi sütte mi icemiyorsun
Olsun hic icmemekten iyidir bende kefiri biraktm hic icmiyorum meyveli hayatta icemem 300 cc süt iciyorum gunde 1 de yumurta ve peynirler insallah yetiyordur kuzucuga arada yogurtta yemeye calisiyorumOnuda meyvelı felan ancak
Hergun 1 kase yogurt ozellıkle yeyın dıyorlar bagırsaktakı saglıklı bakterılerı cogaltmak ıcın bırde en ıhı kalsiyum kaynagı dıeOlsun hic icmemekten iyidir bende kefiri biraktm hic icmiyorum meyveli hayatta icemem 300 cc süt iciyorum gunde 1 de yumurta ve peynirler insallah yetiyordur kuzucuga arada yogurtta yemeye calisiyorum
Yaaa bugunde komsum Van dan gelen elma armutaan vermıstı yıyeyım barı yoksa bı kosede yenmeyı beklerdıKızlar bu arada elma bebege gercekten iyi gelirmis anne karnında bagısiklıgı felan kuvvetlendirirmis haberiniz olsun
Yaaa ask olsunn bılıyorusn sen kalıcı makyaj magduruyumfenalassam bıle sedyede boyleydım utanıyordum
Off sormaa yaa hemde ne kan bem yukseltmeye calısıyroum ılaclar alıyorum o naska yerımden cıkıyor
Kan sulandırıcı etkısıde olabılır dedı bıkac gune geçmesı lazım dedı bakacagız artık
Ya yarım kase felan tüketiyorum anca pek sevmiyorum bende yogurtHergun 1 kase yogurt ozellıkle yeyın dıyorlar bagırsaktakı saglıklı bakterılerı cogaltmak ıcın bırde en ıhı kalsiyum kaynagı dıe
Dolapta beni 1 aydır bekleyen elma kardeşe selam olsun o zmanKızlar bu arada elma bebege gercekten iyi gelirmis anne karnında bagısiklıgı felan kuvvetlendirirmis haberiniz olsun
Ye ye cok faydaliymis bende 1 tane yiyorum genelde gündeYaaa bugunde komsum Van dan gelen elma armutaan vermıstı yıyeyım barı yoksa bı kosede yenmeyı beklerdı
Artık tanısmanın vakti gelmisDolapta beni 1 aydır bekleyen elma kardeşe selam olsun o zman
Valla eh idare eder modundaymBugün herkes keyifsizmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?