Valla ben hiç modumda değilim. İçimde sıkıntı da varValla eh idare eder modundaym
Bendee ehh iştee şu hergun bugun nasıl geçırecegım düşüncesi olmazsa daha ıyı olur ama kızımda gıttı tek kaldım yıne onun buhranıda sarıyor hergun yok agzımBugün herkes keyifsizmi
İyi düşün iyş seyler olsun kuzuuValla ben hiç modumda değilim. İçimde sıkıntı da var
hava çok kasvetli,yağmur yağıyor vee çok soğuk üç çift çorap ve battaniye altında sıcak su torbası ile ayaklarımı zor ısıtıyorum...bugün çok sıkıcı nedense sayfa da çok aktif değilBugün herkes keyifsizmi
Kızz ne dıyrosun o kadar gıyınmıssınnnnhava çok kasvetli,yağmur yağıyor vee çok soğuk üç çift çorap ve battaniye altında sıcak su torbası ile ayaklarımı zor ısıtıyorum...bugün çok sıkıcı nedense sayfa da çok aktif değil
Yaaaaaa, çok kokoşlarrrrr.Eki Görüntüle 2926296 bu kaban ve elbıse benım kuzenımın bebegıne hedıye aldıklarımdı bu arada bende kuzen cokkkbana bıseyelr getırmıstı dedı bunları cok sevıdgım ıcın ozellılle saklmaıstım dıe
Ayy hıc aklıma gelırmıydı benım kızıma bunları gıymek nasıp olur mu dıe nerden nereye bıraxcık duygusala bagladıım
Ayakkabı patik ayakkabı seklınde hıc kullanılmamıs etıketlı ama mınıcık bısey ne zaman alınmısta onda kalmıs bılmıyorum ama hatta uzerınde 14.90 tl yazıyor H&M den cok uygun geldı banaayy duygularım darma dagın sanırım
Valla bende genel Bi can sıkkınlığı da var. Neyse. Sen torbayı aman sadece ayağına koy tamam mıhava çok kasvetli,yağmur yağıyor vee çok soğuk üç çift çorap ve battaniye altında sıcak su torbası ile ayaklarımı zor ısıtıyorum...bugün çok sıkıcı nedense sayfa da çok aktif değil
Güle güle kullansın canmEki Görüntüle 2926296 bu kaban ve elbıse benım kuzenımın bebegıne hedıye aldıklarımdı bu arada bende kuzen cokkkbana bıseyelr getırmıstı dedı bunları cok sevıdgım ıcın ozellılle saklmaıstım dıe
Ayy hıc aklıma gelırmıydı benım kızıma bunları gıymek nasıp olur mu dıe nerden nereye bıraxcık duygusala bagladıım
Ayakkabı patik ayakkabı seklınde hıc kullanılmamıs etıketlı ama mınıcık bısey ne zaman alınmısta onda kalmıs bılmıyorum ama hatta uzerınde 14.90 tl yazıyor H&M den cok uygun geldı banaayy duygularım darma dagın sanırım
Ahhh kuzummm o güneş senın içinde actı icindeee ☀İstanbul’da hava çok güzel.
Serin biraz ama güneş var.
Bence bugün çok güzel bir gün.
Yaaa en cokta düşünsene baska bebege hedıye olarak alıyorsun hıc aklında yok zaman akıp gıdıyor senın bebegıne getıryorlar bunlarıYaaaaaa, çok kokoşlarrrrr.
yaa çok güzellerrrEki Görüntüle 2926296 bu kaban ve elbıse benım kuzenımın bebegıne hedıye aldıklarımdı bu arada bende kuzen cokkkbana bıseyelr getırmıstı dedı bunları cok sevıdgım ıcın ozellılle saklmaıstım dıe
Aynennn oylee ınsallh nasip oluryaa çok güzellerrrne güzel ya hediye ettiklerini şimdi kızın giyecek
aynen çok soğuk.birde binanın ısıtması merkezi sistem kömür.doğalgaz olsa yak rahatla ama eşime söyleyeceğim ısıtıcı alsın yoksa karlar kraliçesi olacağımKızz ne dıyrosun o kadar gıyınmıssınnnn
Ama sen denız kenarına yakındın degıl mı onun sogugu vuruyordurbugun pazar kocaları olan pek gırmıyor benım kı yok calısıyor
hayırlara gitsin cnm..öyle öye cnm karnıma falan koymuyorumValla bende genel Bi can sıkkınlığı da var. Neyse. Sen torbayı aman sadece ayağına koy tamam mı
Neden canımm havalar sogudu gerci birazda kapali olunca insan bi daralıyor tabi agırlasmanında etkisi var biraz oku üfle bosver kendine yapacak bisey bul bizle konus foto atalimValla ben hiç modumda değilim. İçimde sıkıntı da var
Bugun ben cpk konustumNeden canımm havalar sogudu gerci birazda kapali olunca insan bi daralıyor tabi agırlasmanında etkisi var biraz oku üfle bosver kendine yapacak bisey bul bizle konus foto atalim
Evet aslında burda gülüyorum da eşimin buyukbabası vefat etti cenazedeydim bugün uzaktan katılsam da ailecek çok üzüntülü bir gündüBugün herkes keyifsizmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?