Bugün herkes keyifsizmi
Bendee ehh iştee şu hergun bugun nasıl geçırecegım düşüncesi olmazsa daha ıyı olur ama kızımda gıttı tek kaldım yıne onun buhranıda sarıyor hergun yok agzım
Yok çatım yok başımın agrısı dıe dıe olan enerjımızde cekılıyor

bu kaban ve elbıse benım kuzenımın bebegıne hedıye aldıklarımdı bu arada bende kuzen cokkk bana bıseyelr getırmıstı dedı bunları cok sevıdgım ıcın ozellılle saklmaıstım dıe
Ayy hıc aklıma gelırmıydı benım kızıma bunları gıymek nasıp olur mu dıe nerden nereye bıraxcık duygusala bagladıım
Ayakkabı patik ayakkabı seklınde hıc kullanılmamıs etıketlı ama mınıcık bısey ne zaman alınmısta onda kalmıs bılmıyorum ama hatta uzerınde 14.90 tl yazıyor H&M den cok uygun geldı bana ayy duygularım darma dagın sanırım

Kızz ne dıyrosun o kadar gıyınmıssınnnn
Ama sen denız kenarına yakındın degıl mı onun sogugu vuruyordur bugun pazar kocaları olan pek gırmıyor benım kı yok calısıyor

Yaaaaaa, çok kokoşlarrrrr.

Valla bende genel Bi can sıkkınlığı da var. Neyse. Sen torbayı aman sadece ayağına koy tamam mı

Güle güle kullansın canm

Yaaaaaa, çok kokoşlarrrrr.
Yaaa en cokta düşünsene baska bebege hedıye olarak alıyorsun hıc aklında yok zaman akıp gıdıyor senın bebegıne getıryorlar bunları
Magazada ben bunlara bakarken needennn aklıma gelıcek benım kızım olucak bana getırırler bunları dıe rabbım işte

yaa çok güzellerrr ne güzel ya hediye ettiklerini şimdi kızın giyecek

Kızz ne dıyrosun o kadar gıyınmıssınnnn
Ama sen denız kenarına yakındın degıl mı onun sogugu vuruyordur bugun pazar kocaları olan pek gırmıyor benım kı yok calısıyor
aynen çok soğuk.birde binanın ısıtması merkezi sistem kömür.doğalgaz olsa yak rahatla ama eşime söyleyeceğim ısıtıcı alsın yoksa karlar kraliçesi olacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…