Biraz sıkıldım daraldım galiba iyice. İki insanla konuştuğum yok. Bişey yaptığım yok nerdeyse hastaneden hastaneye evden çıkıyorum 2 haftada bir. Arayan soran yok. Ne yapsam ne düşünüp planlasam hep ben ve bu beni yordu sanırım. Az da duygusallaştım heralde ya ne bilimNeden canımm havalar sogudu gerci birazda kapali olunca insan bi daralıyor tabi agırlasmanında etkisi var biraz oku üfle bosver kendine yapacak bisey bul bizle konus foto atalim
Aa canım Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsunEvet aslında burda gülüyorum da eşimin buyukbabası vefat etti cenazedeydim bugün uzaktan katılsam da ailecek çok üzüntülü bir gündü
Sağol canım amin. Yani yıllardır yoğun bakımlarda hep kaldı 1 ay bile uyutulsa bi şekilde hayata dönmüştü ve hiçbirşey olmamış gibi sapasağlamdı her seferinde bu sefer 3 hafta kaldı yine dönecek dedik ama savaşı kaybetti bu gece. çok mücadele etti yaşamayı çook severdi. Allah rahmet eylesinAa canım Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsunAni bir vefatmıydı
Rabbim bilir diyelim ozamn yine de çekmiş hep yopunbakımlardaSağol canım amin. Yani yıllardır yoğun bakımlarda hep kaldı 1 ay bile uyutulsa bi şekilde hayata dönmüştü ve hiçbirşey olmamış gibi sapasağlamdı her seferinde bu sefer 3 hafta kaldı yine dönecek dedik ama savaşı kaybetti bu gece. çok mücadele etti yaşamayı çook severdi. Allah rahmet eylesin
Haklısın valla inan sosyal hayatım nerdeyse burası sizler oldunuz arkadaslarmla bile bu kadar cok konusup anlatamiyorm cıksan nereye cıkacaksn covit bi tarafta az kaldı insallah bebisler gelince sıkılmaya firsatın bile kalmazBiraz sıkıldım daraldım galiba iyice. İki insanla konuştuğum yok. Bişey yaptığım yok nerdeyse hastaneden hastaneye evden çıkıyorum 2 haftada bir. Arayan soran yok. Ne yapsam ne düşünüp planlasam hep ben ve bu beni yordu sanırım. Az da duygusallaştım heralde ya ne bilim
Amin canım sağolRabbim bilir diyelim ozamn yine de çekmiş hep yopunbakımlardaAllah rahmet eylesin mekanı cennet olsun tekrardan
Vallahi benim de öyle arkadaşlarımla konuşmuyorum ki binde bir yazarlarsa. Bazan geliyorlar bana işte ne annem ne kaynvalidem ne görümcelerim arayıp da napyosun varmı sıkıntın ihtiyacın yok. Yakında doğurcaz yani. İnsan bileniyo en yakınına bile. Zaten alıngan Bi insanın içten içe üzülürüm belki ni başkası ne var bunda aman hastalık mı hamilesin niye arayıp sorulasın der ama öyle değil. Yarın Bi gün doğunca ne yüzle neyse aman yaa ben biraz inceciyim galiba. İnşallah doğunca da aynı şeyi bekliyorum misafir ağırlatmasın kimse bana birden ilgi yumağı olmasın ben de yavrularımla oyalanim. Ben çok bilenmişimHaklısın valla inan sosyal hayatım nerdeyse burası sizler oldunuz arkadaslarmla bile bu kadar cok konusup anlatamiyorm cıksan nereye cıkacaksn covit bi tarafta az kaldı insallah bebisler gelince sıkılmaya firsatın bile kalmaz
Uygun sayfa ben burda takım aldım çok da kaliteli tavsiye ederimEki Görüntüle 2926308
Sayfa uygun degıl mı takım olarak
Basinizsagolsun Allah rahmet eylesinEvet aslında burda gülüyorum da eşimin buyukbabası vefat etti cenazedeydim bugün uzaktan katılsam da ailecek çok üzüntülü bir gündü
Geçer ama meyveli olanlar değil eğer meyvesiz yiyemiyorum dersen meyvesini kendin ekle canım bunlar şeker içeriyor.Eki Görüntüle 2926291
Kızlarr boyle probıyotık kullanan var mı?
Bana normal yogurt yedıgımde aşırı gaz yaptıgı ıcın
Hele ayran 2 denedım 2 kerede mıdede aşırı eksıme yaptı saatlerce gecmedı
Bende bundan kullanıyorum laktozsuz dıe ama
Normal yogurt kadar faydası olur mu? Peynır tuketıyorum kefırı de meyvelı ama yıne de tuketıyorum ama normal yogurt yıyemıyorum yerıne gecer mı buda
Amin canım inşallahUygun sayfa ben burda takım aldım çok da kaliteli tavsiye ederim
Basinizsagolsun Allah rahmet eylesin
Haklsn valla canım ne deyim insan bi bekliyor gönül umduguna küsermis olsun sıkma canını yine deaslında bu aralar herkesin kartlar doldu bisey alamadık o yüzden bunalıma girdikVallahi benim de öyle arkadaşlarımla konuşmuyorum ki binde bir yazarlarsa. Bazan geliyorlar bana işte ne annem ne kaynvalidem ne görümcelerim arayıp da napyosun varmı sıkıntın ihtiyacın yok. Yakında doğurcaz yani. İnsan bileniyo en yakınına bile. Zaten alıngan Bi insanın içten içe üzülürüm belki ni başkası ne var bunda aman hastalık mı hamilesin niye arayıp sorulasın der ama öyle değil. Yarın Bi gün doğunca ne yüzle neyse aman yaa ben biraz inceciyim galiba. İnşallah doğunca da aynı şeyi bekliyorum misafir ağırlatmasın kimse bana birden ilgi yumağı olmasın ben de yavrularımla oyalanim. Ben çok bilenmişim
Haklsn valla canım ne deyim insan bi bekliyor gönül umduguna küsermis olsun sıkma canını yine deaslında bu aralar herkesin kartlar doldu bisey alamadık o yüzden bunalıma girdik
Uygun sayfa ben burda takım aldım çok da kaliteli tavsiye ederim
Aaa öylemıı daha dikkatli bakarım sagol canımm
Basinizsagolsun Allah rahmet eylesin
cnm başınız saolsun.allah sabırlar versinEvet aslında burda gülüyorum da eşimin buyukbabası vefat etti cenazedeydim bugün uzaktan katılsam da ailecek çok üzüntülü bir gündü
Ahh nasılda biliyor derdımızıHaklsn valla canım ne deyim insan bi bekliyor gönül umduguna küsermis olsun sıkma canını yine deaslında bu aralar herkesin kartlar doldu bisey alamadık o yüzden bunalıma girdik
Ay evet, galiba içimde açtı bugün güneş.Ahhh kuzummm o güneş senın içinde actı icindeee ☀
Ay gerçekteeeennn yaa, çoooooook manidar olmuş.Yaaa en cokta düşünsene baska bebege hedıye olarak alıyorsun hıc aklında yok zaman akıp gıdıyor senın bebegıne getıryorlar bunları
Magazada ben bunlara bakarken needennn aklıma gelıcek benım kızım olucak bana getırırler bunları dıerabbım işte
Gül tabiiYa güldürdün ya beni. Estağfurullah yaa. Daha dün çanta aldım ama yavrum öylr deme. Ben şu mobilya işini düşünüyorum kara kara inan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?