Neden canımm havalar sogudu gerci birazda kapali olunca insan bi daralıyor tabi agırlasmanında etkisi var biraz oku üfle bosver kendine yapacak bisey bul bizle konus foto atalim
Biraz sıkıldım daraldım galiba iyice. İki insanla konuştuğum yok. Bişey yaptığım yok nerdeyse hastaneden hastaneye evden çıkıyorum 2 haftada bir. Arayan soran yok. Ne yapsam ne düşünüp planlasam hep ben ve bu beni yordu sanırım. Az da duygusallaştım heralde ya ne bilim

Aa canım Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsunAni bir vefatmıydı
Sağol canım amin. Yani yıllardır yoğun bakımlarda hep kaldı 1 ay bile uyutulsa bi şekilde hayata dönmüştü ve hiçbirşey olmamış gibi sapasağlamdı her seferinde bu sefer 3 hafta kaldı yine dönecek dedik ama savaşı kaybetti bu gece. çok mücadele etti yaşamayı çook severdi. Allah rahmet eylesin

Rabbim bilir diyelim ozamn yine de çekmiş hep yopunbakımlardaAllah rahmet eylesin mekanı cennet olsun tekrardan

Haklısın valla inan sosyal hayatım nerdeyse burası sizler oldunuz arkadaslarmla bile bu kadar cok konusup anlatamiyorm cıksan nereye cıkacaksn covit bi tarafta az kaldı insallah bebisler gelince sıkılmaya firsatın bile kalmaz

Vallahi benim de öyle arkadaşlarımla konuşmuyorum ki binde bir yazarlarsa. Bazan geliyorlar bana işte ne annem ne kaynvalidem ne görümcelerim arayıp da napyosun varmı sıkıntın ihtiyacın yok. Yakında doğurcaz yani. İnsan bileniyo en yakınına bile. Zaten alıngan Bi insanın içten içe üzülürüm belki ni başkası ne var bunda aman hastalık mı hamilesin niye arayıp sorulasın der ama öyle değil. Yarın Bi gün doğunca ne yüzle neyse aman yaa ben biraz inceciyim galiba. İnşallah doğunca da aynı şeyi bekliyorum misafir ağırlatmasın kimse bana birden ilgi yumağı olmasın ben de yavrularımla oyalanim. Ben çok bilenmişim

Geçer ama meyveli olanlar değil eğer meyvesiz yiyemiyorum dersen meyvesini kendin ekle canım bunlar şeker içeriyor.

Haklsn valla canım ne deyim insan bi bekliyor gönül umduguna küsermis olsun sıkma canını yine deaslında bu aralar herkesin kartlar doldu bisey alamadık o yüzden bunalıma girdik

Haklsn valla canım ne deyim insan bi bekliyor gönül umduguna küsermis olsun sıkma canını yine deaslında bu aralar herkesin kartlar doldu bisey alamadık o yüzden bunalıma girdik
Ya güldürdün ya beni. Estağfurullah yaa. Daha dün çanta aldım ama yavrum öylr deme. Ben şu mobilya işini düşünüyorum kara kara inan

Ahhh kuzummm o güneş senın içinde actı icindeee ☀
Ay evet, galiba içimde açtı bugün güneş.
Ay gerçekteeeennn yaa, çoooooook manidar olmuş.
Resmen nasibiyle geliyor Elisa kız.
Maşallah maşallah canım.

Dişin için de benim bildiğim tuzlu su ile gargara iyi geliyordu, bi dene bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…