nurselek kuzumm hatırlıyor musun bı ara bende yakınlarıma sinirleniyordum bazen insan düşünmeden edemiyor haklısın
Benım butun cevrem yakınımda dıyordum vs cok kalabalıgız ama yanlız kalıyorum cok zor gecırıyorum umursanmaz davranınca zoruma gidiyor
Bak bır cok daha dısarıdan insanlar zamanındA benımde hepsine kostuklarım bıseylerle gerı dönuyırlar eksiklerimi tamamlıyorum dıyorum ya
Inan asıl yakınlarıma neler yapmadım hangı gunlerınde yanlarında olmadım eltımler goruncem vs 7 aylık hamıleyız 1 kere görduler benı ve ben carşıda oturuyorum sureklı herhafta buradalar gecerken ya sokahımın altındN yada ustu den gecıyor lar ama sen ne durumdasın dıe kafasını uzatan olmadı esım laf soktu dıe sadece 1kere geldıler cok üzüldüm tabi takmamaya calısıyrz rabbım buyuk az kaldı ınsallahhh

Benımdr buyuk parca arabam kaldı ılkkeezzz babamız ınternetten baktı bıkıyormusunuz oda ana kucagı geldı ya bunu tasımam ııcn bebek arabasına ıhtıyacım var dedım bırde o gelen ana kucagı fıyatını gosterdım 1.299 tl oda aman bunu degerlendırelım bı daha almayalım dıe bırbaktım netten bakıyor bem şokkk
Sımdı onu kullanabılcegım uzerıne takmalı bı araba bakıyoruz

Her ailede var işte canım bişeyler kimisi daha az kimisi çok. Bakalım umursamamaya başlamam lazım bugünkü kafada Bi yere gidilmez kimsenin de umurunda olmaz zaten sen üzülmüşsün ummuşsun kafaya takmışsın. amaaan

Aynennn oyleee vallaaa sözde kankım en yakın arkadasım
Kiii onun kocası benım kocamın gek en yakın kankısıı bırbırımızde kalırdık felan onun 2 cocugu var vs gez dolas vs
Gel dekı sana ne faydası olduu hıcccc ama her konusma da bahaneler bahaneler
Bıde benı aradı dogumun da yanında kalmayı cok ısterım dedı
Dedım aylardır kocam bana bakabiliyor sa dogumumda da bana bakabilir kımseye gerek yok
Onume corba mı koyannda o hersekılde bakan da dedım sustu
Pardon da senın hıc bısekılde vaktn yok en zor zamanlarımda yanımda olamıyorsun neyın hastanesınde yanımda kalması gezme yerı mı orası

Ay bu durum bende de var ailecek gorustugumuz insan 6 ay bitiyor 1 kere gelmedi bile insan gercekten kırılıyor ne deyim herkesin yerinde canı sagolsun

Haha yine isin ucu paraya dokununca bakmis ahh bu erkekler bizde de öyle valla

Ay bu durum bende de var ailecek gorustugumuz insan 6 ay bitiyor 1 kere gelmedi bile insan gercekten kırılıyor ne deyim herkesin yerinde canı sagolsun
Yaa niye öyle yapıo arkadaşlarınız anlamadım nispet yapar gibi olmasın da ben bu hafta iki arkadaşımla görştüm saolsun düşünmüşler hediye almışlar ne biliyim arıyolar soruyolar ama ben de onlara cok yaptim… karsilik beklemekten degil ama hamileyken baska aradigim sordugum yakin olmadigim ama gorustugumuz bi kac kisi cocugu olduktan sonra hic vakit bulamio aramio falan ama herkes kendi bilir insan ne yapiosa Allah rizasi icin yapar o yuzden bosverin Zaten iyi gunde kotu gunde belli oluyo dost arkadas isleri maalesef

Öyle tabi yaa herkes kendi bilir aman hic onları kafaya takamam su ara napym cogu gitti azı kaldı insallah minnoslar gelince hepimiz rahalaarızbazen aman Allah ım evde benden baska.bir ses olacak diyorum inanamiyorum

Öyle tabi yaa herkes kendi bilir aman hic onları kafaya takamam su ara napym cogu gitti azı kaldı insallah minnoslar gelince hepimiz rahalaarızbazen aman Allah ım evde benden baska.bir ses olacak diyorum inanamiyorum
Amaan ne takcan zaten kapini kapatinca sen kocan kizin kalcaksiniz insallah saglikla zamaninda gelsinler insallah

Sakin şampiyon bu kıza Bi derdinizi söyleyin sizden daha çok dert yansın
Hastanede kim kalacakmış benim yanımda tabiki kimi istiyorsan o kalacak boşversene. Detay bunlar detay takma detayları bu kadar. Ben duygusallaşmasam böylr olmazdım oğlak burcuyum ben kuyruğum diktir hep benim ama işte arada içerliyorum ben de bişeylere

Ben şimdiden havaya girdim, ne diyorsun?
Eşim bir şey soruyo, sen de ister misin falan diyo mesela.
Sen değil, siz diyeceksiniz diyorum.
2 kişi miyiz, 3 kişi miyiz bilmiyorum ama bundan sonra böyle diyorum.
Yok 5, takım kuracak sanki diye dalga geçiyo benimle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…