Ben ekonomik gacıyım.2 beşik mi alayımHee bende 2 tane alcan sandmben niye seni besik aldı diye hatırlıyorum ya
Amannn beee sende yarama dokundun bin ah işittin işteSakin şampiyon bu kıza Bi derdinizi söyleyin sizden daha çok dert yansın
Hastanede kim kalacakmış benim yanımda tabiki kimi istiyorsan o kalacak boşversene. Detay bunlar detay takma detayları bu kadar. Ben duygusallaşmasam böylr olmazdım oğlak burcuyum ben kuyruğum diktir hep benimama işte arada içerliyorum ben de bişeylere
Insallahhh canımmmÖyle tabi yaa herkes kendi bilir aman hic onları kafaya takamam su ara napym cogu gitti azı kaldı insallah minnoslar gelince hepimiz rahalaarızbazen aman Allah ım evde benden baska.bir ses olacak diyorum inanamiyorum
Kız okadar ballandırarak detaylı anlatıyorsun yaşadıklarını daha mı damağında kaldı tadıAmannn beee sende yarama dokundun bin ah işittin işte
Bakk nasıl laf soktugumu anlatıyorum tadını damağımda bıraktın hee
Kızz bende bugun hıkayemde bıle paylasmıstım daaKız okadar ballandırarak detaylı anlatıyorsun yaşadıklarını daha mı damağında kaldı tadı
Cnm şimdi eşimle bunu sipariş verdik çok güzel şeyler varEki Görüntüle 2926308
Sayfa uygun degıl mı takım olarak
Ewettt yaaa cokk tatlıııııCnm şimdi eşimle bunu sipariş verdik çok güzel şeyler var
Cnm yazmayı unuttum yaaa dişin nasıl oldu kanama durdu muEwettt yaaa cokk tatlıııııgule gule kullanınn
Ya bende buna bakmistim gelince haber verir misin güzelmiCnm şimdi eşimle bunu sipariş verdik çok güzel şeyler var
Duruyor tampon yapınca da kuzum ıste kızımı öptum sabah mesela yıne kanadı dudagıma bısey degdıgınde oluyor veya bısey yerkenCnm yazmayı unuttum yaaa dişin nasıl oldu kanama durdu mu
Ayy gir tabi neler cekiyoruz valla hergün bizim günümüz olmalıBen şimdiden havaya girdim, ne diyorsun?
Eşim bir şey soruyo, sen de ister misin falan diyo mesela.
Sen değil, siz diyeceksiniz diyorum.
2 kişi miyiz, 3 kişi miyiz bilmiyorum ama bundan sonra böyle diyorum.
Yok 5, takım kuracak sanki diye dalga geçiyo benimle.
Ben ekonomik gacıyım.2 beşik mi alayımpark aldım da. Niyetim yatakları almayım gardrop ve şifonyer almak sadece. Ama monilyacı gezmsmiz lazım gezemiyoruz ki adam çok yoğun hep yoğun aha bu gece sayımı var gece 12 1 gelir sabah 7de kontrole gider. İzin 1 gün o gün de doktora gitcez. Yetmiyor işte zamanlar offff
Aklıma memlekete gidincekş halimiz geliyor kayınvalidemlerde kaldığımız zaman eşim hiç bir yere gidemiyor sürekli yanımda diyo ki bak millet arkadaşlarıyla buluşuyo ben gidemiyorum onlarda evli hiç kimsenin eşi birşey demiyor bende banane diyorum ben annemlere gidince nerede kiminle olduğunu söylediğin müddetçe belli saatler içinde gidebilirsinKızz bende bugun hıkayemde bıle paylasmıstım daaben zaten ıcerlıyım duygusalım
Dun kuzenım kapıdan gecerken dedıkelrı kulagımda halen sinir olmusum
Napalım aglama duvarına dönuyor arada bu platform
Bak kombımde yıne su akıtıyor servıs geldı ıc takım degıscek dedı
Aklımgıttı
Kocam bı kac gun otelde kalabilirim cok yogunuz dedı sedım gece 1 dede işin bıtse geleceksınnnn arkadaslarım kalıyor onlarda evli dıo dedım bananeeonlar hep bırakıyor ben alıskın degılım
Ona dellendım sinirlendım işte ne bıleyımdaha neler nelerr
İnşallah bir an önce düzelir canımDuruyor tampon yapınca da kuzum ıste kızımı öptum sabah mesela yıne kanadı dudagıma bısey degdıgınde oluyor veya bısey yerken
Tabiki resim atarım cnmYa bende buna bakmistim gelince haber verir misin güzelmi
Demekki bir kaç gün hassasiyet devam edecek dikkat etmeye çalış ins çabucak kapanır kanayan bolgeDuruyor tampon yapınca da kuzum ıste kızımı öptum sabah mesela yıne kanadı dudagıma bısey degdıgınde oluyor veya bısey yerken
Çekiyorsun çekiyorsunKızz bende bugun hıkayemde bıle paylasmıstım daaben zaten ıcerlıyım duygusalım
Dun kuzenım kapıdan gecerken dedıkelrı kulagımda halen sinir olmusum
Napalım aglama duvarına dönuyor arada bu platform
Bak kombımde yıne su akıtıyor servıs geldı ıc takım degıscek dedı
Aklımgıttı
Kocam bı kac gun otelde kalabilirim cok yogunuz dedı sedım gece 1 dede işin bıtse geleceksınnnn arkadaslarım kalıyor onlarda evli dıo dedım bananeeonlar hep bırakıyor ben alıskın degılım
Ona dellendım sinirlendım işte ne bıleyımdaha neler nelerr
Bakcaz işte kuzum. Kız benim orta 3 parmak tamamen yok haa nolcakDogru diyosunya esin konusu haklısın cok gec cıkınca napsn yetismiyor biseyler intermetten de gidecegin yerlere bakta dr sonrası hemen aklında olur gidersin en azından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?