- 1 Eylül 2017
- 5.326
- 8.497
- 198
- 38
Yaa mesleği geregı otelcı zaten teftıs zamanları felan da gec saatlere kadar ugrasıyor lar biliyorum bayan bır ust mudur var o hep normalde benı tanıdı ıcın sen gıt tamam ben kalırım derdı kadında hamıle kanama felan gecırdı hatta benım tedavımı yapan dr u tavsıye etmıstık oraya gııdyorAklıma memlekete gidincekş halimiz geliyor kayınvalidemlerde kaldığımız zaman eşim hiç bir yere gidemiyor sürekli yanımda diyo ki bak millet arkadaşlarıyla buluşuyo ben gidemiyorum onlarda evli hiç kimsenin eşi birşey demiyor bende banane diyorum ben annemlere gidince nerede kiminle olduğunu söylediğin müddetçe belli saatler içinde gidebilirsin
Sorma o yok bugün ya alışveriş dünyalarında çünkü ozamanlar sessizleşiyo o@Kilya nerelerdesinnn
Aminnn canımm ınsallah kadın dogum dr uma yazdım bana cok kanıyor dedı vıdeo felan da atmıstım gorselde acil dişciye gıtmen gerek dedıİnşallah bir an önce düzelir canım
Insallahh kuzum sagolsınDemekki bir kaç gün hassasiyet devam edecek dikkat etmeye çalış ins çabucak kapanır kanayan bolge
Ooo size gelmıyor mu gece perılerıKızlar kızlar Ben şimdi acıktım bu saatte makarna yesem nolur
Tost yap bende şimdi acıktım tost yaptımKızlar kızlar Ben şimdi acıktım bu saatte makarna yesem nolur
Evet daha önce de üçlü takım almıştım kalitesini de beğendim günaha girip ne yapcaz kizYasamademek123 in dediği sayfadan mı verdin canım daha önce vermişmiydin bende güzel şeyler gördüm orda da emin olamadım. Elifimm30
ZEYNEPP5555 napalım günaha girelim mi
Kızlarrr şu bebeler popoya pıtpıt vurulmasından hoslanıyorlarLogin • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
Bı ara vıdeolarda balık fıguru vardı otomatık bebeklere pjtpıtpıt vuruyordu hıx bı yerde oyle bıseye denk geldınız mı satılan bıyer cok merak ettım
Para harcamak için dıo bebekEvet daha önce de üçlü takım almıştım kalitesini de beğendim günaha girip ne yapcaz kiz
Hee bende yemek yemek için diyor zannettim aklım fikrim yemek olmuşPara harcamak için dıo bebek@ZEYNEPP5555 bıızm butce danısmanımız lımıtı asınca kızıyor uyarıyor
Cok tatlı duruyorlar yaaaNette gördüm bende o balığı pıt pıt vuruyor bebiş uyuyordu..
Aha valla koydum makarna suyunuOoo size gelmıyor mu gece perılerıben zaten aksam yemegımj yedım bıraz evel ye kızz nolcak ben senın gıbı fitt olsam oooo ne ucan ne kacan şekerınde yok misss gömm gitsin
Tost da geldi de aklıma yağlı yağlı makarna istedi canım yaaTost yap bende şimdi acıktım tost yaptım
Tosttu yağlı yapmadım ama makarnam olsaydı kesin yersin bendeTost da geldi de aklıma yağlı yağlı makarna istedi canım yaa
Bem oyle bısey almadım bıle dusunmuyorum daHee bende yemek yemek için diyor zannettim aklım fikrim yemek olmuşbizim bütçe uçtu hala alt açma organizeri i alamadim bekliyorum
Kıyamam cnm senin bebiste mi açıktı yerim ben onutok karnımı acıktırdınızbari meyve yiyeyim
Para harcıcaz ne biçim bi günah bu bilmiyomusunEvet daha önce de üçlü takım almıştım kalitesini de beğendim günaha girip ne yapcaz kiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?