Yaa mesleği geregı otelcı zaten teftıs zamanları felan da gec saatlere kadar ugrasıyor lar biliyorum bayan bır ust mudur var o hep normalde benı tanıdı ıcın sen gıt tamam ben kalırım derdı kadında hamıle kanama felan gecırdı hatta benım tedavımı yapan dr u tavsıye etmıstık oraya gııdyor
Sımdı de dun aksam bana mecburum felan dedı gece 1 de gelıp sabah 5 te nasıl kalkayım dedı otel boyle durumlarda calısanlarına konaklama sunuyor
Ama benım durumum malum zaten hemde gece 2 saatte olsa gel evını dolas yıne gıt ben boyleyım dıyorum

İnşallah bir an önce düzelir canım
Aminnn canımm ınsallah kadın dogum dr uma yazdım bana cok kanıyor dedı vıdeo felan da atmıstım gorselde acil dişciye gıtmen gerek dedı
Diş dr umda bı kac gune gecmesı lazım dedı bugun ıgnemı yapmadım bakalım yarına yıne kanama olcak mı deneyeceğim

Kızlarrr şu bebeler popoya pıtpıt vurulmasından hoslanıyorlar
Bı ara vıdeolarda balık fıguru vardı otomatık bebeklere pjtpıtpıt vuruyordu hıx bı yerde oyle bıseye denk geldınız mı satılan bıyer cok merak ettım

Nette gördüm bende o balığı pıt pıt vuruyor bebiş uyuyordu..

Hee bende yemek yemek için diyor zannettim aklım fikrim yemek olmuş bizim bütçe uçtu hala alt açma organizeri i alamadim bekliyorum
Bem oyle bısey almadım bıle dusunmuyorum da
Zaten alttemızlık iicn bebekbezı gını olan hasta bakım bezlerı varya ondan aldım 10 tane sımdılık lnu deneyecegım duruma gore alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…