- 1 Eylül 2017
- 5.326
- 8.497
- 198
- 38
Kızz sende mı bunlar gıbı fittsin hıc ben gıbı 80 kılolarda olan yok mu yahutok karnımı acıktırdınızbari meyve yiyeyim
Tosttu yağlı yapmadım ama makarnam olsaydı kesin yersin bende
Oohhh miisss gömgıtsın icine boll peynır attAha valla koydum makarna suyunu
ayyyy ayy öyledir umarımKıyamam cnm senin bebiste mi açıktı yerim ben onu
61 kiloyum cano.ama gebelikte ne olurum bilimemmmKızz sende mı bunlar gıbı fittsin hıc ben gıbı 80 kılolarda olan yok mu yahuoldum 83 kusur oyyanamm oyyy napcuzzz bu kıloyu grup elele verın dogum sonrası bemı zayıflatın
Ay peynirim yok olanı ğoaçaya kullanmıştım. Alışveriş zamanımız da geldiOohhh miisss gömgıtsın icine boll peynır attyaraasın bebıslerııne de sana da
Aha günaha gireceksin deseneAy peynirim yok olanı ğoaçaya kullanmıştım. Alışveriş zamanımız da geldi
Yokkk sende elendın61 kiloyum cano.ama gebelikte ne olurum bilimemmm
1.69 boyun 75 civarı hamile kaldım ve şuan 84 u gördümYokkk sende elendınşöyle 1.60 boy oluup bemım gıbı 72 ıle hamıle kalıp 7. Ayında 83 kılo olan yok mu arkadas kendıme eş arıyorum kılo eşi yanlız kalıyorum burada
Valla caren kesinlikle randevu al bir dr git mutlakaBakcaz işte kuzum. Kız benim orta 3 parmak tamamen yok haa nolcak
Ac kalmaktan iyidir seker sorunun da yok hic affetme ye vallaKızlar kızlar Ben şimdi acıktım bu saatte makarna yesem nolur
Pff kartta hic yerim kalmadı giremiyorm giremiyorumYasamademek123 in dediği sayfadan mı verdin canım daha önce vermişmiydin bende güzel şeyler gördüm orda da emin olamadım. Elifimm30
ZEYNEPP5555 napalım günaha girelim mi
Aslında oda kendince haklı ama sende haklısın kuzum bende olsam bende aynısını söylerdim heleki böyle bir durumdayken bencilce olabilir ama yapacak birşey yokYaa mesleği geregı otelcı zaten teftıs zamanları felan da gec saatlere kadar ugrasıyor lar biliyorum bayan bır ust mudur var o hep normalde benı tanıdı ıcın sen gıt tamam ben kalırım derdı kadında hamıle kanama felan gecırdı hatta benım tedavımı yapan dr u tavsıye etmıstık oraya gııdyor
Sımdı de dun aksam bana mecburum felan dedı gece 1 de gelıp sabah 5 te nasıl kalkayım dedı otel boyle durumlarda calısanlarına konaklama sunuyor
Ama benım durumum malum zaten hemde gece 2 saatte olsa gel evını dolas yıne gıt ben boyleyım dıyorum
İnşallah bir sıkıntı olmadan atlatırsın canım yarına hiç birşeyin kalmazAminnn canımm ınsallah kadın dogum dr uma yazdım bana cok kanıyor dedı vıdeo felan da atmıstım gorselde acil dişciye gıtmen gerek dedı
Diş dr umda bı kac gune gecmesı lazım dedı bugun ıgnemı yapmadım bakalım yarına yıne kanama olcak mı deneyeceğim
Boyum benden 10 cm kadar uzun yavrum yıne benden ıyısın1.69 boyun 75 civarı hamile kaldım ve şuan 84 u gördüm
Ayyy esim inanmiyor tutumlu olduguma ona yanarmPara harcamak için dıo bebek@ZEYNEPP5555 bıızm butce danısmanımız lımıtı asınca kızıyor uyarıyor
Dimi amaaaAslında oda kendince haklı ama sende haklısın kuzum bende olsam bende aynısını söylerdim heleki böyle bir durumdayken bencilce olabilir ama yapacak birşey yok
Ben gece 12 bile yiyorum kuzum önüme ne gelirseKızlar kızlar Ben şimdi acıktım bu saatte makarna yesem nolur
Hergun bızım aldıklarımızı anlatAyyy esim inanmiyor tutumlu olduguma ona yanarm
Ahh ınsallahh tatlımmmİnşallah bir sıkıntı olmadan atlatırsın canım yarına hiç birşeyin kalmaz
Neyse bende gece şerri derim gece gece kafama göre iş yapmim yarın eşime de söyliyim bakalımValla caren kesinlikle randevu al bir dr git mutlaka
Ac kalmaktan iyidir seker sorunun da yok hic affetme ye valla
Pff kartta hic yerim kalmadı giremiyorm giremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?