Bence sen de tutumlusun biz o beşiği 1100 1200 lere aldık bence sen Bi sus konuşma

Yok yok sende gayet iyisim güzel indirim takip ediyorsun herseyin normal simdi kalkanı anlattım gözleri acıldı resmen

Bence sen de tutumlusun biz o beşiği 1100 1200 lere aldık bence sen Bi sus konuşma
Yaa zeynep dedı bana da sen benxe evde kalma cok sey alıyorsun dıe dedım bende gunaha battım galıba sımdı vıcsan azabı duyuyorum ZEYNEPP5555 aklıma gelıyor bısey bakarken

Neyse bende gece şerri derim gece gece kafama göre iş yapmim yarın eşime de söyliyim bakalım
Bi bakim ben bu hafta boşluk varmı. Yaaa bizim fakülteden de arayarak alınıyor hiç bu saatte uğraşamam
Gündüz gözüyle bak saglam düsün al karar ver

Ayyy esim inanmiyor tutumlu olduguma ona yanarm
Aa eşim bana o konuda inanır çok geçen noldu bak kredi kartına atmden ödeme yaptık tamam mı. Sonra dedik e bebeğe girelim eksiklerden ne var ne yok. Gene birsürü parayı harcadık. Kasada heh bişe yaptık biz şimdi ödedik harcadık
Sonra çıkarken ama gereksiz bişey almıyorsun aşkım hani yedek olsun olsun lazım olur diye aldığın bişe yok ihtiyaç sonuçta diyo çok kalp

Boyum benden 10 cm kadar uzun yavrum yıne benden ıyısın bama 1.60 ve altı gelsın moral bulmam lazım sızınle olmuyor
Bugün tartıya çıktım 65 i gördüm şok oldum eşime diyorumki ben çok kilo aldım saçmalama diyo hiç kilo almadın motive ediyo beni benimde boyum 1.63 55.5 la hamile kaldım şimdi 65 ama artık tartıya çıkıp görmek istemiyorum

Valla cok iyi simdi ben trendyolda sepete ekledim bi kac eksik var ama valla eksik 1000 tl tuttu gel.bak ben kendime göre ayarlayim dedi 600 e indibiz biraz kayseriye yakınız ya omdan kaynaklı galiba

Valla ben 68 i devirmek üzereyim gece de yemiyorum demekki yesem neler olur

Yok yok sende gayet iyisim güzel indirim takip ediyorsun herseyin normal simdi kalkanı anlattım gözleri acıldı resmen
Kızz bugun hepsıexpreste n 5 lt yağ 57.5 tl ye aldım yaaa market hıc soylemıyorum
1 damacanayı yıne bugum 5 tl ye aldım hergun bugun kampanya ne var dıe bakınıyorum

Valla cok iyi simdi ben trendyolda sepete ekledim bi kac eksik var ama valla eksik 1000 tl tuttu gel.bak ben kendime göre ayarlayim dedi 600 e indibiz biraz kayseriye yakınız ya omdan kaynaklı galiba
Yaaa helal 1000i nasıl da inmiş 600 e
Ya 1000 tutacak kadar eksiğin kaldımı bu arada

Ayy yokk yaa grup ta bı dişime göre kımsee yok anlasılan bem bı depresyona girip gelıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…