Bence sen de tutumlusunHergun bızım aldıklarımızı anlatyaa bem cok almıyorum ama dimi yanı bılemm bana da oyle gelıyor gıbı ufak tefek ıncıkcıncık seyler bı buyuk parca anne yanı besıgını oda 620 tl ye aldım 3 taksıt yaptım
Yok yok sende gayet iyisim güzel indirim takip ediyorsun herseyin normal simdi kalkanı anlattım gözleri acıldı resmenHergun bızım aldıklarımızı anlatyaa bem cok almıyorum ama dimi yanı bılemm bana da oyle gelıyor gıbı ufak tefek ıncıkcıncık seyler bı buyuk parca anne yanı besıgını oda 620 tl ye aldım 3 taksıt yaptım
Yaa zeynep dedı bana da sen benxe evde kalma cok sey alıyorsun dıe dedım bende gunaha battım galıba sımdı vıcsan azabı duyuyorumBence sen de tutumlusunbiz o beşiği 1100 1200 lere aldık bence sen Bi sus konuşma
Kızzz ben onu demedım bıle ayy nende dıyeyım ne dıycek cokk merak ettım durYok yok sende gayet iyisim güzel indirim takip ediyorsun herseyin normal simdi kalkanı anlattım gözleri acıldı resmen
Gündüz gözüyle bak saglam düsün al karar verNeyse bende gece şerri derim gece gece kafama göre iş yapmim yarın eşime de söyliyim bakalım
Bi bakim ben bu hafta boşluk varmı. Yaaa bizim fakülteden de arayarak alınıyor hiç bu saatte uğraşamam
Aa eşim bana o konuda inanır çokAyyy esim inanmiyor tutumlu olduguma ona yanarm
Bugün tartıya çıktım 65 i gördüm şok oldum eşime diyorumki ben çok kilo aldım saçmalama diyo hiç kilo almadın motive ediyo beniBoyum benden 10 cm kadar uzun yavrum yıne benden ıyısınbama 1.60 ve altı gelsın moral bulmam lazım sızınle olmuyor
Valla cok iyi simdi ben trendyolda sepete ekledim bi kac eksik var ama valla eksik 1000 tl tuttu gel.bak ben kendime göre ayarlayim dedi 600 e indiAa eşim bana o konuda inanır çokgeçen noldu bak kredi kartına atmden ödeme yaptık tamam mı. Sonra dedik e bebeğe girelim eksiklerden ne var ne yok. Gene birsürü parayı harcadık. Kasada heh bişe yaptık biz şimdi ödedik harcadık
Sonra çıkarken ama gereksiz bişey almıyorsun aşkım hani yedek olsun olsun lazım olur diye aldığın bişe yok ihtiyaç sonuçta diyo çok kalp
Valla ben 68 i devirmek üzereyimBugün tartıya çıktım 65 i gördüm şok oldum eşime diyorumki ben çok kilo aldım saçmalama diyo hiç kilo almadın motive ediyo benibenimde boyum 1.63 55.5 la hamile kaldım şimdi 65 ama artık tartıya çıkıp görmek istemiyorum
Tabi canım derdin git ne olacak sanki benim için bir sıkıntı yokkDimi amaaa
Yok yanı hamıle olmasam ıızn verirdim de
Kızz bugun hepsıexpreste n 5 lt yağ 57.5 tl ye aldım yaaa market hıc soylemıyorumYok yok sende gayet iyisim güzel indirim takip ediyorsun herseyin normal simdi kalkanı anlattım gözleri acıldı resmen
YaaaValla cok iyi simdi ben trendyolda sepete ekledim bi kac eksik var ama valla eksik 1000 tl tuttu gel.bak ben kendime göre ayarlayim dedi 600 e indibiz biraz kayseriye yakınız ya omdan kaynaklı galiba
Ayy yokk yaa grup ta bı dişime göre kımsee yok anlasılan bem bı depresyona girip gelıyorumBugün tartıya çıktım 65 i gördüm şok oldum eşime diyorumki ben çok kilo aldım saçmalama diyo hiç kilo almadın motive ediyo benibenimde boyum 1.63 55.5 la hamile kaldım şimdi 65 ama artık tartıya çıkıp görmek istemiyorum
Dimi yaaa aç olmaktan iyidir sonuçtaBen gece 12 bile yiyorum kuzum önüme ne gelirsegeçen gün makarna yedim dünde patates kavurması vardı on bir buçuğa geliyordu onu yedim
Şimdi alalım sonra veririz kendimizi böyle avutacazValla ben 68 i devirmek üzereyimgece de yemiyorum demekki yesem neler olur
Cıksa sımdıye kadar cıkardı kuzu hormonların oynadıgı kadae oynadıDimi yaaa aç olmaktan iyidir sonuçtason 2 ay şeker çıkarmim de başıma
Kuzum ama sende şekerde var bir tık belki o yüzden fazladır o yüzden moral bozmak yok bebiş için hep mutlu hep pozitifAyy yokk yaa grup ta bı dişime göre kımsee yok anlasılan bem bı depresyona girip gelıyorum
Estağfurullaaaah tövbeCıksa sımdıye kadar cıkardı kuzu hormonların oynadıgı kadae oynadı
Sımdıdıe sen onunla oyna ters köşe yap
Yok yok çıkmaz Allah korusunDimi yaaa aç olmaktan iyidir sonuçtason 2 ay şeker çıkarmim de başıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?