Kuzum ama sende şekerde var bir tık belki o yüzden fazladır o yüzden moral bozmak yok bebiş için hep mutlu hep pozitif
Hmmm tabii gunahı da şekere yıktık bitti gitti
Kızz valla zaten sızınle yazarken ne gülüyorum heee bebegıme gıtsın mutluluk hormonları dıyorum proteın almıs kadar sevınıryorum

Yaaa helal 1000i nasıl da inmiş 600 e
Ya 1000 tutacak kadar eksiğin kaldımı bu arada
Yaa kalmadı bisey diyorum inan ıvır zıvır ekliyorum öyle bi bakıyorm 1000 tl olmus hatta trendyola.inanmadm beni kandırıyo bunlar dedim hesap makinesinde kendim hesapladm 100 lira daha fazla cıkarttm kaydirmisim heralde

Kız deme öyle 60 la basladim 8 kg almısım daha yeni 25+0 oldum ben hemde tedavi öncesi de 4 kg felan aldm eski halimden eser yok benimde
Bak benık kriterlerimi ıyı oku bebek
1.60 ve altı olabılır
70 lı kılollarda baslayıp 80 lı kılolalara gelen
Sen benım işime yaramıyorsun yaniii
Kendımı kıyasladıgıım kısıler dişime göre degıl
Benım dişime göre bırı lazım onu arıyorum
Nerdesınn huu aradığım kişi kimse yok mu halenn sesımı dıyam var. Mı?

Yaa kalmadı bisey diyorum inan ıvır zıvır ekliyorum öyle bi bakıyorm 1000 tl olmus hatta trendyola.inanmadm beni kandırıyo bunlar dedim hesap makinesinde kendim hesapladm 100 lira daha fazla cıkarttm kaydirmisim heralde
Trendyola mı inanmadın yaa çok enteresan. Dur Bi tane daha ekle düz kafa yastığı aldınmı alcan mı

Sakın çağırma 2 ay diye ben kızlarımla hergün konuşuyorum aceleci davranmamaları için sende oğluşunla ve kızınla konuş
Ben de konuşuyorum ara ara akıllı olun durun durduğunuz yerde diye şaka Bi yana erken doparlarsanız hasta olursunuz ayrı kalırız içerde ben siz ne isterseniz yediririm size durun daha tamam mı diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…