- 1 Eylül 2017
- 5.326
- 8.497
- 198
- 38
Hmmm tabii gunahı da şekere yıktık bitti gittiKuzum ama sende şekerde var bir tık belki o yüzden fazladır o yüzden moral bozmak yok bebiş için hep mutlu hep pozitif
Sanırım ben resmen çağırıyorum 2 ay 2 ay diye diyeYok yok çıkmaz Allah korusunhem iki ay değil 2,5 ay en az can boğazdan gelir demişler atalarımız biz onları dinliyoruz
Kız deme öyle 60 la basladim 8 kg almısım daha yeni 25+0 oldum ben hemde tedavi öncesi de 4 kg felan aldm eski halimden eser yok benimde
Bizimde deşarj olma yerimiz burası iyiki sizler varsınızHmmm tabii gunahı da şekere yıktık bitti gitti
Kızz valla zaten sızınle yazarken ne gülüyorum heeebebegıme gıtsın mutluluk hormonları dıyorum proteın almıs kadar sevınıryorum
Yaa kalmadı bisey diyorum inan ıvır zıvır ekliyorum öyle bi bakıyorm 1000 tl olmus hatta trendyola.inanmadm beni kandırıyo bunlar dedim hesap makinesinde kendim hesapladm 100 lira daha fazla cıkarttm kaydirmisim heraldeYaaahelal 1000i nasıl da inmiş 600 e
Ya 1000 tutacak kadar eksiğin kaldımı bu arada
Herkkesss iyikiiiBizimde deşarj olma yerimiz burası iyiki sizler varsınız
Zaten bunun icindeki en müsrif sey kabul ediyorum 300 tl lik crocsdu esim ilk onu cıkardı zatenYaaahelal 1000i nasıl da inmiş 600 e
Ya 1000 tutacak kadar eksiğin kaldımı bu arada
Sakın çağırma 2 ay diyeSanırım ben resmen çağırıyorum 2 ay 2 ay diye diye
Bak benık kriterlerimi ıyı oku bebekKız deme öyle 60 la basladim 8 kg almısım daha yeni 25+0 oldum ben hemde tedavi öncesi de 4 kg felan aldm eski halimden eser yok benimde
Trendyola mı inanmadınYaa kalmadı bisey diyorum inan ıvır zıvır ekliyorum öyle bi bakıyorm 1000 tl olmus hatta trendyola.inanmadm beni kandırıyo bunlar dedim hesap makinesinde kendim hesapladm 100 lira daha fazla cıkarttm kaydirmisim heralde
Yaa ben de hastaneye crocs isterdim hem sonradan da gçyerşm hastanede diye ama şuan o fazla geldi bana yaaZaten bunun icindeki en müsrif sey kabul ediyorum 300 tl lik crocsdu esim ilk onu cıkardı zaten
EvetTrendyola mı inanmadınyaa çok enteresan. Dur Bi tane daha ekle düz kafa yastığı aldınmı alcan mı
Evet benim derdimde o hastanede giymeye devam ederim diye su ara cıkmayacak gibi oYaa ben de hastaneye crocs isterdim hem sonradan da gçyerşm hastanede diye ama şuan o fazla geldi bana yaa
Sakın çağırma 2 ay diyeben kızlarımla hergün konuşuyorum aceleci davranmamaları için sende oğluşunla ve kızınla konuş
Allah büyükEvetYok almadm onu ya gerek var mı bilemedim ki saga sola ceviririm sürekli diye düsündüm
Zamanında gelecekler insallah kendini hic erkene sartlamaBen de konuşuyorum ara ara akıllı olun durun durduğunuz yerde diye şaka Bi yana erken doparlarsanız hasta olursunuz ayrı kalırız içerde ben siz ne isterseniz yediririm size durun daha tamam mı diyorum
Dur geceliklerimi alim de terliği sonra halletcem artık normal yollu bişe napimEvet benim derdimde o hastanede giymeye devam ederim diye su ara cıkmayacak gibi o
Bnde öyle düsündüm napim su pijema da üstümde yük valla bi aradan cikarsaydk onu daDur geceliklerimi alim de terliği sonra halletcem artık normal yollu bişe napim
Hazırlıklı olayım 28 e derken insan iste istemez şartlanıyo sanırım yaZamanında gelecekler insallah kendini hic erkene sartlama
Dogru diyosun bende kendimi 30 da hazır olaymda diyorum gerisi nasip kısmet Allah kerimHazırlıklı olayım 28 e derken insan iste istemez şartlanıyo sanırım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?