EvetYok almadm onu ya gerek var mı bilemedim ki saga sola ceviririm sürekli diye düsündüm
Bugun benım buyuk kızımda bama alcak msın dedı
Amann kızım sızı nasıl yatırdım bak neyınız var dedım ama ıkız annalerı cok takıp edemeye bilir herbıseylerı ıle ayrı ayrı atlamaktan korkup endıse edebılırler bem daha evel tecrube edındıgım ııcn 18 yasında yalabıldıysem hamd olsun herhalde sımdıde yapabılırım dıe dusunuyorum ınsallaahh rabnımın ıznı ıle

Sanki benim ne tecrübem.var neyime güveniyorsam annem kalacak ya ona güveniyorum heralde

Yine eksikler çıkacaktır muhakkak ama tüm alışverişi yaptım

Catherine's gecelik ve sabahlığı Bi siteden aldım 280 e geldi kızlar trendyolda 380 falan tutuyordu eğer alacak bakacak olursa link bulurum Bi takım da pijama ekledim yanına Trendyoldan. Annem 1 gecelik 1 pijama olmalı yanında dedi

Emzirme atleti aldım sütyen yerine şahinler marka yine trendyolda 2li 120 yye geldi, sütyenli gibiymiş sanırım

Terlik twigy tüylü Bi tane aldım evde giymeye devam ederim diye ve hatta belki hastaneye evden Bi şey götürürüm öyle lohusa takımı yaptırmayı düşünmüyorum. Sonrasında kullanılmayacak diye...

2 tane de 10 lu hastane çıkışı aldım çift penye battaniye olsun diye. Tulumların içine giydirmek için beyaz yarım kol çıtçıtlı ve patikli alt aldım.

hepsini güzel günlerde kullan cnm

Mühendisinoglu şu meme ucu kremini sağlıklı yazmış, altındaki yorumlar da çok iyiydi ondan aldım umarım işe yarar çantayı da byebye diye Bi şey aldım onun da yorumları iyi diye gelince görcez bakalım

Eklentiler

• Screenshot_20211003_233114.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 35
  • Screenshot_20211003_233059.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 29
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…