Bakalım kontrol günü az daha bakarım inşallah Allah nasip ederse. Olmadı trendyoldan çat çat kafama göre alcam napimBnde öyle düsündüm napim su pijema da üstümde yük valla bi aradan cikarsaydk onu da
Allah büyük bak valiz geldi aklımaDogru diyosun bende kendimi 30 da hazır olaymda diyorum gerisi nasip kısmet Allah kerim
Bugun benım buyuk kızımda bama alcak msın dedıEvetYok almadm onu ya gerek var mı bilemedim ki saga sola ceviririm sürekli diye düsündüm
2 tane begendim trendyoldan en kötu iade ederim dedigin gibi buldum buldum yoksa.istiycem direkBakalım kontrol günü az daha bakarım inşallah Allah nasip ederse. Olmadı trendyoldan çat çat kafama göre alcam napim
Aynen öyle ekledim bende favoriye bir iki. Bakalım işte2 tane begendim trendyoldan en kötu iade ederim dedigin gibi buldum buldum yoksa.istiycem direk
Sanki benim ne tecrübem.var neyime güveniyorsam annem kalacak ya ona güveniyorum heraldeBugun benım buyuk kızımda bama alcak msın dedı
Amann kızım sızı nasıl yatırdım bak neyınız var dedımama ıkız annalerı cok takıp edemeye bilir herbıseylerı ıle ayrı ayrı atlamaktan korkup endıse edebılırler bem daha evel tecrube edındıgım ııcn 18 yasında yalabıldıysem hamd olsun herhalde sımdıde yapabılırım dıe dusunuyorum ınsallaahh rabnımın ıznı ıle
yavrum zaten annende olucaksa evır cevır emzır yatır kaldır elın sureklı uzerınde olucak merak etmeSanki benim ne tecrübem.var neyime güveniyorsam annem kalacak ya ona güveniyorum heralde
Ayy insalllahhhyavrum zaten annende olucaksa evır cevır emzır yatır kaldır elın sureklı uzerınde olucak merak etme
Senın inannılmazz gucun var
Sen herseyı basarırsın
Başınız sağ olsun canım, Allah rahmet eylesinEvet aslında burda gülüyorum da eşimin buyukbabası vefat etti cenazedeydim bugün uzaktan katılsam da ailecek çok üzüntülü bir gündü
Cok gerıden takılıyorsun yavrummm30 sayfa okuyup geldim yine insafsızlar
Cok gec geliyosn cok30 sayfa okuyup geldim yine insafsızlar
İyi yapıyorsun kuzumm hep benmı cok yazacagım sızde yazın kı bem göze batmayayımFikir olsun diye yazıyorum sonra çok uzattım deyip bıraktım
hepsini güzel günlerde kullan cnmYine eksikler çıkacaktır muhakkak ama tüm alışverişi yaptım
Catherine's gecelik ve sabahlığı Bi siteden aldım 280 e geldi kızlar trendyolda 380 falan tutuyordu eğer alacak bakacak olursa link bulurumBi takım da pijama ekledim yanına Trendyoldan. Annem 1 gecelik 1 pijama olmalı yanında dedi
Emzirme atleti aldım sütyen yerine şahinler marka yine trendyolda 2li 120 yye geldi, sütyenli gibiymiş sanırım
Terlik twigy tüylü Bi tane aldım evde giymeye devam ederim diye ve hatta belki hastaneye evden Bi şey götürürüm öyle lohusa takımı yaptırmayı düşünmüyorum. Sonrasında kullanılmayacak diye...
2 tane de 10 lu hastane çıkışı aldım çift penye battaniye olsun diye. Tulumların içine giydirmek için beyaz yarım kol çıtçıtlı ve patikli alt aldım.
Sağ ol kuzum mal beyanı gibi olmuş ama ahahahah fikir vermeye çalışmıştımhepsini güzel günlerde kullan cnm
Buralardayım canım tadım yok pekKilya nerelerdesinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?