- 1 Eylül 2017
- 5.326
- 8.497
- 198
- 38
Kuzum ayva cekırdegı de cok iyi dıyorlarMühendisinoglu şu meme ucu kremini sağlıklı yazmış, altındaki yorumlar da çok iyiydi ondan aldım umarım işe yararçantayı da byebye diye Bi şey aldım onun da yorumları iyi diye gelince görcez bakalım
Hayırıdr kuzu senın neyın varBuralardayım canım tadım yok pek
Güle güle kullan canım bütün aldıklarını. Çok yazdım ne demek biz de neler yazıyoruz aldıklarımızı paylaşıyoruz olur mu öyle şey. Hepsi hayırlı uğurlu olsunMühendisinoglu şu meme ucu kremini sağlıklı yazmış, altındaki yorumlar da çok iyiydi ondan aldım umarım işe yararçantayı da byebye diye Bi şey aldım onun da yorumları iyi diye gelince görcez bakalım
Sen ayvayı niye şimdiden aldınKuzum ayva cekırdegı de cok iyi dıyorlar
Yorumları da cok iyi
Bende 2 ayva sıparısı verdım bakalım jel kıvamına getırebılcek mıyım
Ama ayvalar tam sararmamıs mevsımı tam gelmedı ya galıba ondan acaba ondan da olur mu
Şekerim yükseliyor ya. SıkıldımHayırıdr kuzu senın neyın var
Hayırdır kuzucum Bi sıkıntı yok inşallahBuralardayım canım tadım yok pek
Sağ ol kuzum inşallah güzel günleri de yazarızGüle güle kullan canım bütün aldıklarını. Çok yazdım ne demek biz de neler yazıyoruz aldıklarımızı paylaşıyoruz olur mu öyle şey. Hepsi hayırlı uğurlu olsun
Kademe kademe bebeklerin ihtiyacı arttıkça artıyor kuzum yaaŞekerim yükseliyor ya. Sıkıldım
O nasıl Bi makina
Dısınınyerim ıcındende jel elde etmeye calısırm baktım oldu 2 ay jel calısmalarıma devam ederımSen ayvayı niye şimdiden aldın
Halen yukselıyormu kuzuŞekerim yükseliyor ya. Sıkıldım
Kızz korktum hattaa bee bu kadar da gırmek istemem herhaldeO nasıl Bi makina
Kuzuu ee tutunma lekesı dıyorlar ya bı test yaptın mıkızlar ya benim çok kahve akıntı gelmiş çamaşıra.geçen transferde 6.gün olmuştu yine.doktoru arasam progestan yapıyor diyecek ama bazı doktorlar aspirini kesiyor böyle durumlarda.öncekinde de kesitrmemişti.
hatırlayamadım akıntısı olanları ,doktor ne önermişti.
birde iki saattir bir gıcık tutmuş,arada öksürtüyor beni acaba ondan mı olduuu
Kuzum sabah yüksek akşam normal şimdi bile ölçeyim dedim doktor istemedi yatmadan bakayım gece mi yükseliyor diye normal çıktı. Saçma ama sanki insülin daha kötü yaptı anlamıyorum kullanamazken daha iyiydi. Saçma geliyor bu durum. Bu kadar mı denk geldi anlamıyorumKademe kademe bebeklerin ihtiyacı arttıkça artıyor kuzum yaasenlik bi durum değil ki bende de aynı durum keşke elimizde olsa
Jel dediğin şey çok kolay oluyor canım ben kullanıyordum. Çıkart çekirdekleri koy ufak Bi kaba içine az su bir gecede bile salıyo da 1 2 gün bekle çok güzel salıyo jelini çekirdekler hiç senin yapacağın bişey yok yaniDısınınyerim ıcındende jel elde etmeye calısırm baktım oldu 2 ay jel calısmalarıma devam ederım
Ayy ne bıleyım bıntakım işlem felan gerektırıse dıe bakalım ne cıkacak dıe meraktanJel dediğin şey çok kolay oluyor canım ben kullanıyordum. Çıkart çekirdekleri koy ufak Bi kaba içine az su bir gecede bile salıyo da 1 2 gün bekle çok güzel salıyo jelini çekirdekler hiç senin yapacağın bişey yok yani
İlacın etkisi 3-6 saat kadarmış. Etkisi geçince şekerim düzeliyor ya da tesadüf bilmiyorum akşam gayet iyi sabah açlık iyi ilacı alıp kahvaltı yapıyorum çıkmış. İlaçtan öncede sabah şekerim iki gün yüksek çıkmıştı ama bence aşı etkilemişti çünkü üçüncü gün normal çıkmıştı. İlaca başladım fırladı. Saçma ama insülin ilacının daha olumsuz etkilediğini düşünüyorum. Kalkıp ilacı yükseltecek belki bilemiyorum. Gidip bir kadın doğum doktoruma muayene olsaydım her şey içeride iyi mi diye başka doktor araştıracağım sanırım endokrin için.Halen yukselıyormu kuzu
Cc yukseltırler bı kac gune duzelme olmuyorsa
Yok yapmadım cnm Test günümü bekliyorum..Kuzuu ee tutunma lekesı dıyorlar ya bı test yaptın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?