Kuzum ayva cekırdegı de cok iyi dıyorlar
Yorumları da cok iyi
Bende 2 ayva sıparısı verdım bakalım jel kıvamına getırebılcek mıyım
Ama ayvalar tam sararmamıs mevsımı tam gelmedı ya galıba ondan acaba ondan da olur mu

Güle güle kullan canım bütün aldıklarını. Çok yazdım ne demek biz de neler yazıyoruz aldıklarımızı paylaşıyoruz olur mu öyle şey. Hepsi hayırlı uğurlu olsun

Sen ayvayı niye şimdiden aldın

kızlar ya benim çok kahve akıntı gelmiş çamaşıra.geçen transferde 6.gün olmuştu yine.doktoru arasam progestan yapıyor diyecek ama bazı doktorlar aspirini kesiyor böyle durumlarda.öncekinde de kesitrmemişti.
hatırlayamadım akıntısı olanları ,doktor ne önermişti.
birde iki saattir bir gıcık tutmuş,arada öksürtüyor beni acaba ondan mı olduuu

Kuzuu ee tutunma lekesı dıyorlar ya bı test yaptın mı

Kademe kademe bebeklerin ihtiyacı arttıkça artıyor kuzum yaa senlik bi durum değil ki bende de aynı durum keşke elimizde olsa
Kuzum sabah yüksek akşam normal şimdi bile ölçeyim dedim doktor istemedi yatmadan bakayım gece mi yükseliyor diye normal çıktı. Saçma ama sanki insülin daha kötü yaptı anlamıyorum kullanamazken daha iyiydi. Saçma geliyor bu durum. Bu kadar mı denk geldi anlamıyorum

Dısınınyerim ıcındende jel elde etmeye calısırm baktım oldu 2 ay jel calısmalarıma devam ederım
Jel dediğin şey çok kolay oluyor canım ben kullanıyordum. Çıkart çekirdekleri koy ufak Bi kaba içine az su bir gecede bile salıyo da 1 2 gün bekle çok güzel salıyo jelini çekirdekler hiç senin yapacağın bişey yok yani

Ayy ne bıleyım bıntakım işlem felan gerektırıse dıe bakalım ne cıkacak dıe meraktan

Halen yukselıyormu kuzu
Cc yukseltırler bı kac gune duzelme olmuyorsa
İlacın etkisi 3-6 saat kadarmış. Etkisi geçince şekerim düzeliyor ya da tesadüf bilmiyorum akşam gayet iyi sabah açlık iyi ilacı alıp kahvaltı yapıyorum çıkmış. İlaçtan öncede sabah şekerim iki gün yüksek çıkmıştı ama bence aşı etkilemişti çünkü üçüncü gün normal çıkmıştı. İlaca başladım fırladı. Saçma ama insülin ilacının daha olumsuz etkilediğini düşünüyorum. Kalkıp ilacı yükseltecek belki bilemiyorum. Gidip bir kadın doğum doktoruma muayene olsaydım her şey içeride iyi mi diye başka doktor araştıracağım sanırım endokrin için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…